reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Może dzisiaj podzialacie i da radę;)

Zrobiła dziś test owu i dalej pozytywny, więc przyparłam Go do muru koło południa :D kto wie kto wie co z tego brykania wyjdzie :D

Gratuluje!! Wspaniała wiadomość!!

w57v9jcgd4r5d7vu.png

Też dołączam do GRATULACJI :) To wspaniała wiadmość! :):) <3

A może rozbawione urządziły imprezkę i dobalowaly do owu ?
Nie trać kochana nadziei, teraz na relaksie czekaj. Zadziało sie albo i nie teraz tylko spokoj i oczekiwanie

w57v9jcgd4r5d7vu.png
Oby tak było jak mówisz, ale dzisiaj do imprezki zaprosiliśmy kolejnych gości, więc może rozbawiona owu stwierdziła że zostaje dłużej :D (tak przynajmniej mówi test owu) :p

Lux gratulacje!!!! Odpoczywaj i ciesz się swoim malenstwem. Niech dużo je i zdrowo rośnie.

Bertha czekamy na kolejny test bliżej terminu @. Oby był pozytywny.

Leeleeth piękne krechy!!! Nie liczy się ich intensywność ale sam fakt obecności! Także głową do góry!!

Luna fajnie tak być mama po takim dłuższy czasie. Człowiek bardziej świadomy jest i inaczej przeżywa macierzyństwo.

Nessi piękny pęcherzyk ciążowy! Teraz czekaj spokojnie do następnej wizyty. Chociaż wiem że to nie łatwe.

U mnie w pracy gorący okres więc nawet nie mam kiedy was czytać. No chyba że w przerwie na siusiu. Mnie dzisiaj pół dnia było niedobrze i w pracy i w domu. Aż sobie mięty zaparzylam. I ciagnie mnie w podbrzuszu, raz okolice prawego raz lewego jajnika. I jak się poderwalam szybko z kanapy to aż się zgiełam z bólu. Dzisiaj 24dc przy cyklach 26. Trochę mnie kusilo żeby wejść do apteki po test, ale się powstrzymałam. @ powinna przyjść w sobotę. Ale wtedy mam dyżur. Więc jeśli nie przyjdzie to albo sikne w pracy albo wyskocze do laboratorium zrobić betę.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Luna jak cudownie !!! Gratuluje!
Spark a gdzie chodzisz do gin ?
Magoo a skąd ze śląska ?

StorAnia ja mam jednego z najlepszych ginekologów od niepłodności fo niego dziewczyny z Norwegii Anglii nawet przylatują jak chcesz to wiesz ;)

Czy ktoś ma wieści od Lux ?

Bertha co u ciebie ? Ja czytam ale już nie zapamiętuje.
Queen_b jesteś tu ? Dawno cie nie było?
Spark Docia który dzień cyklu?
Emsi ty chyba troszkę się podlamalas prawda ?glowa do góry :)
Ja czekam na @ ma być w pt chociaż tyle ze jest punktualna :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki za pamięć [emoji8] troszkę mi przykro, wczoraj naprawdę był kiepski dzień ale dziś juz zbieram moce do walki. Umówiłam się do gina na monitoring na 17.01 zobaczę czy tam wszystko rośnie jak trzeba [emoji6] i chciałam badania pokazać ale chyba nie uda mi się zrobić hormonów przez ten długi weekend :/

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Do góry