1985nelia2
Fanka BB :)
Leeleeth skończą się bóle zaczną mdłości hehe pamiętam swoje do dziś, wystarczyło że mąż ketchup postawił na stole ja na niego popatrzyłam i już leciałam do wymiotkowa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj o 19-36 urodził się Nataniel [emoji4] 2950 i 53 cm. Poród cc.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Może dzisiaj podzialacie i da radę
Gratuluje!! Wspaniała wiadomość!!
Oby tak było jak mówisz, ale dzisiaj do imprezki zaprosiliśmy kolejnych gości, więc może rozbawiona owu stwierdziła że zostaje dłużej (tak przynajmniej mówi test owu)A może rozbawione urządziły imprezkę i dobalowaly do owu ?
Nie trać kochana nadziei, teraz na relaksie czekaj. Zadziało sie albo i nie teraz tylko spokoj i oczekiwanie
Tak [emoji16]To dobrze, akurat, po co szybciej? [emoji3] do Niczyporowicza?
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Oby tak było jak mówisz, ale dzisiaj do imprezki zaprosiliśmy kolejnych gości, więc może rozbawiona owu stwierdziła że zostaje dłużej (tak przynajmniej mówi test owu)
Dzięki za pamięć [emoji8] troszkę mi przykro, wczoraj naprawdę był kiepski dzień ale dziś juz zbieram moce do walki. Umówiłam się do gina na monitoring na 17.01 zobaczę czy tam wszystko rośnie jak trzeba [emoji6] i chciałam badania pokazać ale chyba nie uda mi się zrobić hormonów przez ten długi weekend :/Luna jak cudownie !!! Gratuluje!
Spark a gdzie chodzisz do gin ?
Magoo a skąd ze śląska ?
StorAnia ja mam jednego z najlepszych ginekologów od niepłodności fo niego dziewczyny z Norwegii Anglii nawet przylatują jak chcesz to wiesz
Czy ktoś ma wieści od Lux ?
Bertha co u ciebie ? Ja czytam ale już nie zapamiętuje.
Queen_b jesteś tu ? Dawno cie nie było?
Spark Docia który dzień cyklu?
Emsi ty chyba troszkę się podlamalas prawda ?glowa do góry
Ja czekam na @ ma być w pt chociaż tyle ze jest punktualna
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom