reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No szlak ! [emoji35] @ ma być jutro a ja chciałam badania hormonów zrobić i masz .... 2dc w pt Święto a później weekend i laboratorium nieczynne ... no f*ck ... w pn będzie juz 5dc wiec lipa [emoji30] [emoji30] [emoji30] i jak tu cokolwiek zaplanować

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Poszukaj laba które robi badania w sobotę :)
P.s. ale najpierw zaczekaj na @ :p

Zobacz załącznik 790092 Hej kochane ..Luxiaaa się odzywała ?
Ja wczoraj wizytę u gina miałam ...zaczęłam porównywać co i jak i złapałam doła. Ale już mi powoli przechodzi ...pęcherzyk w 5t 1d miał 5,20mm ,,,zarodka jeszcze nie widać. Za 2 tygodnie kolejna wizyta :/
Za wczesnie na zamartwianie;), w 8tyg już będzie coś widać a narazie fasolinda tylko :), a w sumie aż fasolinda :)

Bertha nasikałaś? Mam nadzieję że tak i z radości nie piszesz nic :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha, nie kochana, nie sikałam juz :) to na pewno nieprawdziwy cien. Juz takie miewałam. Za wczesnie jeszcze. Jutro siknę. No moze wieczorem zobaczę... musze troche nagromadzić moczu.
ale szyjkę mam dosyć nisko i miękka wiec to ciąży nie wróży. Śluzu tez prawie wcale.. jesli jakikolwiek to bardziej wodnisty. Moze delikatniutko podbrzusze jest napięte ale nic wiecej....

Bertha kiedy masz dostać @??? Szybko testujesz ja też sobie siknelam a co tam. Nawet niewiem czy owulka była,bo nie miałam monitoringu,ale pik LH miałam 25,26 grudnia. A @powinnam dostać 11stycznia. I myślę że chyba nic z tego bo normalnie to zawsze piersi mnie bolaly od 16dc a tu cisza nic,zero bólu.
10.01 termin @. A tak sobie lubię szybko testować ;) u mnie tez cisza.

Dziewczyny mam do oddania BETADINE 200 z 14 czopów zostało 12... zapobiegawczo gin mi przepisała przed badaniem na drożność a jest droga bo zapłaciłam 30zl za opakowanie...szkoda żeby się zmarnowała.. jak ktoś by chciał to pisać. [emoji4]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
A na co te czopki?

Wczoraj o 19-36 urodził się Nataniel [emoji4] 2950 i 53 cm. Poród cc.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
GRATULACJE!!! Buziaki dla Nataniela i mamusi :)

@Luxuorius gratulacje!!! Maleńki cud :) :*
@StorAnia pco to policystyczne jajniki objawiające się tylko np. Pecherzykami na jajnikach. Pcos to zespół policystycznych jajników, czyli problemów jest więcej, np. Oprócz pęcherzyków na jajnikach są też problemy z hormonami. Tak to wygląda mniej więcej :)
A czy pecherzyki na jajnikach przy pco sa jakies specyficzne, inne niz u zdrowej kobiety?
U mnie na usg widać malutkie pecherzyki zawsze i pytałam gina czy to dobrze to mówi ze tak, ze z tego dojrzewają w cyklu te dominujące i jak sa to dobrze. W drugim jajniku po usuwaniu torbieli prawie nie mam tych pęcherzyków i mówi ze to oznacza ze juz mało tam zostało...
To czy mam pco?

Cześć wszystkim!
Nieśmiało powracam po 3 latach na forum. W styczniu 2014 urodziłam syna Pawełka, byłam na lutówkach 2014 a wcześniej w grudniowych staraczkach 2012 :)
Moja sytuacja na chwilę obecną wygląda tak ze nie zabezpieczamy się z mężem od września. Nie staramy się jakoś intensywnie, ale też nie uważamy. Chcielibyśmy mieć drugie dziecko i stwierdziliśmy niech natura za nas zadecyduje.
W grudniu to nawet chyba w miarę wycelowaliśmy dzień przed owu więc chwila prawdy będzie ok 12 stycznia, bo cykle mam krótkie 25 dniowe :)

Witaj!!! Powodzenia :):) kiedy testujesz? Dopiero 12.01?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Kochane, ja mam dzisiaj 36dc, plamienia okoloowulacyjne miałam od 15dc i myślałam, że może do 20 była owulka, ale w sylwestra test był negatywny. Poprzedni cykl trwał 45 dni, nie wiem jaki będzie ten. Myślicie, że jak zrobię kolejny test, a owu była np koło 20-21 to powinno coś wyjść? Nie wiem, czy robić dzisiaj, czy czekać do rana...

qdkkx1hpzei65q7s.png
Trudno powiedzieć, ale to by było 14dpo tak? To chyba już powinno coś być, ale kto wie przy długich cyklach, jak te hormony się zachowują;).

No szlak ! [emoji35] @ ma być jutro a ja chciałam badania hormonów zrobić i masz .... 2dc w pt Święto a później weekend i laboratorium nieczynne ... no f*ck ... w pn będzie juz 5dc wiec lipa [emoji30] [emoji30] [emoji30] i jak tu cokolwiek zaplanować

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Możesz spokojnie w 5dc

reklama
Do góry