reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Leleeth te testy takie są właśnie. Nawet zaawansowanej ciężarówce wychodzą blado. Mnie denerwować te check nad go z Rossmann bo mają słaby pigment i ciągle chłopu musiałam tłumaczyć że jest pozytywny chociaź blady. Dopiero facelle mi wyszedl pieknym

To jest właśnie facelle, i liczyłam, że kreski bedą wyraźniejsze ale skoro @ nie ma to jest dobrze, tylko ciagle mam takie bóle jakby miała mnie nawiedzić stad te moje złe myśli. Ale może taka uroda tej ciąży [emoji849]
Dzięki wszystkim za słowa wsparcia!

w57v9jcgd4r5d7vu.png

reklama
To jest właśnie facelle, i liczyłam, że kreski bedą wyraźniejsze ale skoro @ nie ma to jest dobrze, tylko ciagle mam takie bóle jakby miała mnie nawiedzić stad te moje złe myśli. Ale może taka uroda tej ciąży [emoji849]
Dzięki wszystkim za słowa wsparcia!

w57v9jcgd4r5d7vu.png
Macica się przygotowuje na kolejne tygodnie;)

Tak miałam. Z góry mówię że nie czytaj o tym w necie. Ja tak zrobiłam i strasznie się bałam.. u mnie to wcale nie bolało trwało kilka minut i po krzyku [emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Uspokoiłaś mnie trochę ☺ Jednak mam nadzieje, ze nie będzie mi to potrzebne ☺ dzisiaj 9 dc wiec zaczynamy działac A co tam
Lux gratuluję ☺ Mały słodziak w końcu jest z Tobą ☺

Leeleeth to twoja pierwsza ciąża tak? Te skurcze jak na okres są całkiem normalne. Tak jak oczekiwanie napisała. Macia się rozciąga i dlatego tak :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

To moja czwarta ciąża, wczesniej miałam rożnego rodzaju ciągnięcia i kłucia ale nie takie bóle miesiączkowe wiec trochę sie martwiłam [emoji5]

w57v9jcgd4r5d7vu.png

reklama
Do góry