reklama
Mietowajagodka
Fanka BB :)
Lux gratuluję <3<3<3
Ucaluj synka od cioci.
Ucaluj synka od cioci.
Paraplu
Leee napisalam epopeje nardowa z cytatami i mnie wywalilo [emoji35]
@dżoł nooo 2 krechy jak ta
lala! [emoji7][emoji322][emoji323][emoji8][emoji898]
Jedziemy wlasnie z mojego domu do tescia, jeszcze 280km. Matko kochana jakie tragiczne warunki! [emoji33] a polowa kierowcow to idioci, kompletnie nie przejmuja sie warunkami na drodze.
Wracamy bez psow! W poniedzialek, oaza spokoju jaka jest nasza 6kg maltanka Megi, udziabala w palec weterynarz [emoji33] no i bidula musiala zostac objeta 15-dniowa obserwacja na wscieklizne. Zostawilismy psiaki u mojej mamy i po dostaniu papieka, ze nie ma wscieklizny przyjedziemy po nie.
Ehh....jak pech to pech.
Haha no ogolnie powiedziala, ze zostaniemy w pamieci wet bo Megi to pierwszy pies jaki ja w karierze ugryzl [emoji23] i na dodatek nie jakis wilczur tylko slodka, mala, biala kulka [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jedziemy wlasnie z mojego domu do tescia, jeszcze 280km. Matko kochana jakie tragiczne warunki! [emoji33] a polowa kierowcow to idioci, kompletnie nie przejmuja sie warunkami na drodze.
Wracamy bez psow! W poniedzialek, oaza spokoju jaka jest nasza 6kg maltanka Megi, udziabala w palec weterynarz [emoji33] no i bidula musiala zostac objeta 15-dniowa obserwacja na wscieklizne. Zostawilismy psiaki u mojej mamy i po dostaniu papieka, ze nie ma wscieklizny przyjedziemy po nie.
Ehh....jak pech to pech.
Haha no ogolnie powiedziala, ze zostaniemy w pamieci wet bo Megi to pierwszy pies jaki ja w karierze ugryzl [emoji23] i na dodatek nie jakis wilczur tylko slodka, mala, biala kulka [emoji23]
Ostatnia edycja:
Leee napisalam epopeje nardowa z cytatami i mnie wywalilo [emoji35]
Ehh....jak pech to pech.
Aż ciekawa jestem co takiego tam stworzyłeś, jak będziesz miała wenę to przynajmniej w skrócie zreferuj [emoji5]
gabrika
To może imprezka na kolejne 40tygodni [emoji16][emoji16][emoji16][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Śle fluidki ciążowe !!!
Dziękuję Ci ogromnie :* obyś przyniosła mi szczęście Napiłam się jednej lampki wina i nie uwierzycie... ale czuję je w głowie i szumi mi mi jak tralala Masakra co ten stres robi
Aaaa to ten o tym sparaliżowanym przystojniaku? Jak tak to naprawdę dobry. Widziałam tylko film.
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Ja czytałam książkę i jest na prawdę dobra, choć przewidywalna. Albo mnie już nie wiele dziwi A polecacie coś jeszcze dobrego do poczytania/oglądania?
Dziewczęta dzisiaj test owu jeszcze ciemniejszy niż wczoraj, mniemam, że pik lh natrafiłam.
Wczoraj były boboseksy i teraz pytanie czy powtarzać dzisiaj czy czekać do jutra?
Jak to jest teoretycznie owu powinna być od piku 24h?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak macie ochotę ro próbujcie dzisiaj, a jak nie to jutro też będzie dobrze Podobno co drugi dzień najlepiej.
marcia331
Gabrika skoro w niedzielę przytulanki a wczoraj owu to w sam raz [emoji3] ale dobrze ze udało się jednak poprawić [emoji3]
Marta skoro masz pik to możecie spokojnie jutro i powinniście wcelowac w owu.
Mnie chyba łapie jakąś infekcja. Zimno mi i w nosie kręci. Leżę już pod kolderka.
A odnośnie dr Perenc to potwierdzam super opinie o niej. Moja koleżanka prowadziła u niej 3 ciążę (w tym dwie poronione) i dzięki niej udało się za trzecim razem bo znalazła przyczynę. A potem też miała problemy bo wielkiego krwiaka miała który nie chciał się wchłonac przez pół ciąży, ale opiekę miała super. Zawsze pod telefonem no i jak leżała długo w szpitalu to ssmajfj robiła dodatkowe usg. Także polecam
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Marta skoro masz pik to możecie spokojnie jutro i powinniście wcelowac w owu.
Mnie chyba łapie jakąś infekcja. Zimno mi i w nosie kręci. Leżę już pod kolderka.
A odnośnie dr Perenc to potwierdzam super opinie o niej. Moja koleżanka prowadziła u niej 3 ciążę (w tym dwie poronione) i dzięki niej udało się za trzecim razem bo znalazła przyczynę. A potem też miała problemy bo wielkiego krwiaka miała który nie chciał się wchłonac przez pół ciąży, ale opiekę miała super. Zawsze pod telefonem no i jak leżała długo w szpitalu to ssmajfj robiła dodatkowe usg. Także polecam
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak między 3a 5dcSerio ??? Chce zrobić prolaktyne estradiol i lh fsh itp. Na pewno będzie ok?
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
reklama
Mietowajagodka
Witaj nowa staraczko.
U nas tu dużo ma niedoczynność. Nawet te brzuchatki, więc głowa do.góry.
U nas tu dużo ma niedoczynność. Nawet te brzuchatki, więc głowa do.góry.