reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Luxia !! :)
240_F_100724213_dPCA96LBDjYf8lrvHI5Q5frGwiisBtue.jpg

Załączniki

• 240_F_100724213_dPCA96LBDjYf8lrvHI5Q5frGwiisBtue.jpg
    240_F_100724213_dPCA96LBDjYf8lrvHI5Q5frGwiisBtue.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 364
reklama
Leee napisalam epopeje nardowa z cytatami i mnie wywalilo [emoji35]

@dżoł nooo 2 krechy jak ta
lala! [emoji7][emoji322][emoji323][emoji8][emoji898]

Jedziemy wlasnie z mojego domu do tescia, jeszcze 280km. Matko kochana jakie tragiczne warunki! [emoji33] a polowa kierowcow to idioci, kompletnie nie przejmuja sie warunkami na drodze.

Wracamy bez psow! W poniedzialek, oaza spokoju jaka jest nasza 6kg maltanka Megi, udziabala w palec weterynarz [emoji33] no i bidula musiala zostac objeta 15-dniowa obserwacja na wscieklizne. Zostawilismy psiaki u mojej mamy i po dostaniu papieka, ze nie ma wscieklizny przyjedziemy po nie.
Ehh....jak pech to pech.

Haha no ogolnie powiedziala, ze zostaniemy w pamieci wet bo Megi to pierwszy pies jaki ja w karierze ugryzl [emoji23] i na dodatek nie jakis wilczur tylko slodka, mala, biala kulka [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Leee napisalam epopeje nardowa z cytatami i mnie wywalilo [emoji35]

@dżoł nooo 2 krechy jak ta
lala! [emoji7][emoji322][emoji323][emoji8][emoji898]

Jedziemy wlasnie z mojego domu do tescia, jeszcze 280km. Matko kochana jakie tragiczne warunki! [emoji33] a polowa kierowcow to idioci, kompletnie nie przejmuja sie warunkami na drodze.

Wracamy bez psow! W poniedzialek, oaza spokoju jaka jest nasza 6kg maltanka Megi, udziabala w palec weterynarz [emoji33] no i bidula musiala zostac objeta 15-dniowa obserwacja na wscieklizne. Zostawilismy psiaki u mojej mamy i po dostaniu papieka, ze nie ma wscieklizny przyjedziemy po nie.
Ehh....jak pech to pech.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aż ciekawa jestem co takiego tam stworzyłeś, jak będziesz miała wenę to przynajmniej w skrócie zreferuj [emoji5]

w57v9jcgd4r5d7vu.png

To może imprezka na kolejne 40tygodni [emoji16][emoji16][emoji16][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Śle fluidki ciążowe !!!

w57v9jcgd4r5d7vu.png

Dziękuję Ci ogromnie :* obyś przyniosła mi szczęście :):):) Napiłam się jednej lampki wina i nie uwierzycie... ale czuję je w głowie i szumi mi mi jak tralala :D Masakra co ten stres robi :p

Aaaa to ten o tym sparaliżowanym przystojniaku? Jak tak to naprawdę dobry. Widziałam tylko film.

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Ja czytałam książkę i jest na prawdę dobra, choć przewidywalna. Albo mnie już nie wiele dziwi ;) A polecacie coś jeszcze dobrego do poczytania/oglądania?

Dziewczęta dzisiaj test owu jeszcze ciemniejszy niż wczoraj, mniemam, że pik lh natrafiłam.
Wczoraj były boboseksy i teraz pytanie czy powtarzać dzisiaj czy czekać do jutra?
Jak to jest teoretycznie owu powinna być od piku 24h?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak macie ochotę ro próbujcie dzisiaj, a jak nie to jutro też będzie dobrze :) Podobno co drugi dzień najlepiej.

Gabrika skoro w niedzielę przytulanki a wczoraj owu to w sam raz [emoji3] ale dobrze ze udało się jednak poprawić [emoji3]

Marta skoro masz pik to możecie spokojnie jutro i powinniście wcelowac w owu.

Mnie chyba łapie jakąś infekcja. Zimno mi i w nosie kręci. Leżę już pod kolderka.

A odnośnie dr Perenc to potwierdzam super opinie o niej. Moja koleżanka prowadziła u niej 3 ciążę (w tym dwie poronione) i dzięki niej udało się za trzecim razem bo znalazła przyczynę. A potem też miała problemy bo wielkiego krwiaka miała który nie chciał się wchłonac przez pół ciąży, ale opiekę miała super. Zawsze pod telefonem no i jak leżała długo w szpitalu to ssmajfj robiła dodatkowe usg. Także polecam

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Lux, gratulacje, dobrze,że to już za Tobą.... teraz będzie już lepiej... albo gorzej - zależy jak na to patrzeć...

reklama
Do góry