Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Leee napisalam epopeje nardowa z cytatami i mnie wywalilo [emoji35]
@dżoł nooo 2 krechy jak ta
lala! [emoji7][emoji322][emoji323][emoji8][emoji898]
Jedziemy wlasnie z mojego domu do tescia, jeszcze 280km. Matko kochana jakie tragiczne warunki! [emoji33] a polowa kierowcow to idioci, kompletnie nie przejmuja sie warunkami na drodze.
Wracamy bez psow! W poniedzialek, oaza spokoju jaka jest nasza 6kg maltanka Megi, udziabala w palec weterynarz [emoji33] no i bidula musiala zostac objeta 15-dniowa obserwacja na wscieklizne. Zostawilismy psiaki u mojej mamy i po dostaniu papieka, ze nie ma wscieklizny przyjedziemy po nie.
Ehh....jak pech to pech.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To może imprezka na kolejne 40tygodni [emoji16][emoji16][emoji16][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Śle fluidki ciążowe !!!
![]()
Aaaa to ten o tym sparaliżowanym przystojniaku? Jak tak to naprawdę dobry. Widziałam tylko film.
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Dziewczęta dzisiaj test owu jeszcze ciemniejszy niż wczoraj, mniemam, że pik lh natrafiłam.
Wczoraj były boboseksy i teraz pytanie czy powtarzać dzisiaj czy czekać do jutra?
Jak to jest teoretycznie owu powinna być od piku 24h?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak między 3a 5dcSerio ??? Chce zrobić prolaktyne estradiol i lh fsh itp. Na pewno będzie ok?
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...