reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Luxia !! :)
240_F_100724213_dPCA96LBDjYf8lrvHI5Q5frGwiisBtue.jpg

Załączniki

• 240_F_100724213_dPCA96LBDjYf8lrvHI5Q5frGwiisBtue.jpg
    240_F_100724213_dPCA96LBDjYf8lrvHI5Q5frGwiisBtue.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 368
reklama
Leee napisalam epopeje nardowa z cytatami i mnie wywalilo [emoji35]

@dżoł nooo 2 krechy jak ta
lala! [emoji7][emoji322][emoji323][emoji8][emoji898]

Jedziemy wlasnie z mojego domu do tescia, jeszcze 280km. Matko kochana jakie tragiczne warunki! [emoji33] a polowa kierowcow to idioci, kompletnie nie przejmuja sie warunkami na drodze.

Wracamy bez psow! W poniedzialek, oaza spokoju jaka jest nasza 6kg maltanka Megi, udziabala w palec weterynarz [emoji33] no i bidula musiala zostac objeta 15-dniowa obserwacja na wscieklizne. Zostawilismy psiaki u mojej mamy i po dostaniu papieka, ze nie ma wscieklizny przyjedziemy po nie.
Ehh....jak pech to pech.

Haha no ogolnie powiedziala, ze zostaniemy w pamieci wet bo Megi to pierwszy pies jaki ja w karierze ugryzl [emoji23] i na dodatek nie jakis wilczur tylko slodka, mala, biala kulka [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Leee napisalam epopeje nardowa z cytatami i mnie wywalilo [emoji35]

@dżoł nooo 2 krechy jak ta
lala! [emoji7][emoji322][emoji323][emoji8][emoji898]

Jedziemy wlasnie z mojego domu do tescia, jeszcze 280km. Matko kochana jakie tragiczne warunki! [emoji33] a polowa kierowcow to idioci, kompletnie nie przejmuja sie warunkami na drodze.

Wracamy bez psow! W poniedzialek, oaza spokoju jaka jest nasza 6kg maltanka Megi, udziabala w palec weterynarz [emoji33] no i bidula musiala zostac objeta 15-dniowa obserwacja na wscieklizne. Zostawilismy psiaki u mojej mamy i po dostaniu papieka, ze nie ma wscieklizny przyjedziemy po nie.
Ehh....jak pech to pech.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aż ciekawa jestem co takiego tam stworzyłeś, jak będziesz miała wenę to przynajmniej w skrócie zreferuj [emoji5]

w57v9jcgd4r5d7vu.png

To może imprezka na kolejne 40tygodni [emoji16][emoji16][emoji16][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Śle fluidki ciążowe !!!

w57v9jcgd4r5d7vu.png

Dziękuję Ci ogromnie :* obyś przyniosła mi szczęście :):):) Napiłam się jednej lampki wina i nie uwierzycie... ale czuję je w głowie i szumi mi mi jak tralala :D Masakra co ten stres robi :p

Aaaa to ten o tym sparaliżowanym przystojniaku? Jak tak to naprawdę dobry. Widziałam tylko film.

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Ja czytałam książkę i jest na prawdę dobra, choć przewidywalna. Albo mnie już nie wiele dziwi ;) A polecacie coś jeszcze dobrego do poczytania/oglądania?

Dziewczęta dzisiaj test owu jeszcze ciemniejszy niż wczoraj, mniemam, że pik lh natrafiłam.
Wczoraj były boboseksy i teraz pytanie czy powtarzać dzisiaj czy czekać do jutra?
Jak to jest teoretycznie owu powinna być od piku 24h?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak macie ochotę ro próbujcie dzisiaj, a jak nie to jutro też będzie dobrze :) Podobno co drugi dzień najlepiej.

Gabrika skoro w niedzielę przytulanki a wczoraj owu to w sam raz [emoji3] ale dobrze ze udało się jednak poprawić [emoji3]

Marta skoro masz pik to możecie spokojnie jutro i powinniście wcelowac w owu.

Mnie chyba łapie jakąś infekcja. Zimno mi i w nosie kręci. Leżę już pod kolderka.

A odnośnie dr Perenc to potwierdzam super opinie o niej. Moja koleżanka prowadziła u niej 3 ciążę (w tym dwie poronione) i dzięki niej udało się za trzecim razem bo znalazła przyczynę. A potem też miała problemy bo wielkiego krwiaka miała który nie chciał się wchłonac przez pół ciąży, ale opiekę miała super. Zawsze pod telefonem no i jak leżała długo w szpitalu to ssmajfj robiła dodatkowe usg. Także polecam

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Lux, gratulacje, dobrze,że to już za Tobą.... teraz będzie już lepiej... albo gorzej - zależy jak na to patrzeć...

reklama
Do góry