reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiecie co, ja tez widze ten cien cienia, ale po pierwsze test jest ewidentnie wadliwy, po drugie zdjęcie jest po 3 godzinach zrobione, i juz mi takie cienie wychodziły na facelle ktore nic nie oznaczały wiec raczej nie ma co w niego wierzyć.
Ale oczywiście siknę tez jutro ;)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Siknij czekamy na 2 kreseczki

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć wszystkim!
Nieśmiało powracam po 3 latach na forum. W styczniu 2014 urodziłam syna Pawełka, byłam na lutówkach 2014 a wcześniej w grudniowych staraczkach 2012 :)
Moja sytuacja na chwilę obecną wygląda tak ze nie zabezpieczamy się z mężem od września. Nie staramy się jakoś intensywnie, ale też nie uważamy. Chcielibyśmy mieć drugie dziecko i stwierdziliśmy niech natura za nas zadecyduje.
W grudniu to nawet chyba w miarę wycelowaliśmy dzień przed owu więc chwila prawdy będzie ok 12 stycznia, bo cykle mam krótkie 25 dniowe :)

Na bank bo jak na hallowen byłam w smyku po maski jak wpadły w ciuchy dla dzieci i zaczęły jojczyć że chcą maleństwo w domu..a ja na to ..kup sobie lalkę interaktywną na allegro.. to z takim fochem na mnie skoczyły..dlatego chcę im powiedzieć w jakiś wyjątkowy sposób..

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dobry pomysł [emoji1] daj im prezent pudełko a w środku buciki malutkie. Zawsze to chciałam zrobić swoim rodzica Ale jak narazie to marzenie[emoji1]

reklama
Cześć wszystkim!
Nieśmiało powracam po 3 latach na forum. W styczniu 2014 urodziłam syna Pawełka, byłam na lutówkach 2014 a wcześniej w grudniowych staraczkach 2012 :)
Moja sytuacja na chwilę obecną wygląda tak ze nie zabezpieczamy się z mężem od września. Nie staramy się jakoś intensywnie, ale też nie uważamy. Chcielibyśmy mieć drugie dziecko i stwierdziliśmy niech natura za nas zadecyduje.
W grudniu to nawet chyba w miarę wycelowaliśmy dzień przed owu więc chwila prawdy będzie ok 12 stycznia, bo cykle mam krótkie 25 dniowe :)
Witaj i powodzenia

Do góry