reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@StorAnia wiele.rzeczy.jest do sprawdzenia pod.tym kątem, np. Androgeny :) warto też zrobić.krzywe: cukrową i insulinową (choć nie pamiętam, czy już nie miałaś:) )

Cześć wszystkim!
Nieśmiało powracam po 3 latach na forum. W styczniu 2014 urodziłam syna Pawełka, byłam na lutówkach 2014 a wcześniej w grudniowych staraczkach 2012 :)
Moja sytuacja na chwilę obecną wygląda tak ze nie zabezpieczamy się z mężem od września. Nie staramy się jakoś intensywnie, ale też nie uważamy. Chcielibyśmy mieć drugie dziecko i stwierdziliśmy niech natura za nas zadecyduje.
W grudniu to nawet chyba w miarę wycelowaliśmy dzień przed owu więc chwila prawdy będzie ok 12 stycznia, bo cykle mam krótkie 25 dniowe :)
Witamy ponownie [emoji4]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Queen, przykro mi, że gin rozwijała nadzieję na naturalne poczęcie :-( a wiadomo już, czy przyspieszą Ci invitro?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Nie przyspiesza bo wg angoli zawsze jakieś szanse sa i ze jak niż czekałam 2,5 roku to kolejne 6msc wytrzymam ... także czekam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No szlak ! [emoji35] @ ma być jutro a ja chciałam badania hormonów zrobić i masz .... 2dc w pt Święto a później weekend i laboratorium nieczynne ... no f*ck ... w pn będzie juz 5dc wiec lipa [emoji30] [emoji30] [emoji30] i jak tu cokolwiek zaplanować

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Do góry