reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jak myślisz będzie radość?

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Na bank bo jak na hallowen byłam w smyku po maski jak wpadły w ciuchy dla dzieci i zaczęły jojczyć że chcą maleństwo w domu..a ja na to ..kup sobie lalkę interaktywną na allegro.. to z takim fochem na mnie skoczyły..dlatego chcę im powiedzieć w jakiś wyjątkowy sposób..

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Luxuorius gratulacje!!! Maleńki cud :) :*
@StorAnia pco to policystyczne jajniki objawiające się tylko np. Pecherzykami na jajnikach. Pcos to zespół policystycznych jajników, czyli problemów jest więcej, np. Oprócz pęcherzyków na jajnikach są też problemy z hormonami. Tak to wygląda mniej więcej :)
A jak ja mam wzorowe hormony, a tworzę torbiele to czemu mam PCOS? ;)

Dziewczyny lubie to forum ale.... czuje się tu mega nie chciana. Wszystkie praktycznie jak piszą dostaja jakąkolwiek odpowiedz na swój problem czy szczęście....ja jak pisze do Was czuje sie pomininięta żadna osoba nie odpisuje na moje posty. Czy ja Wam coś zrobiłam albo napisałam kiedys cos nie stosownego ?? Mam czasami wrażenie że nowych traktujecie jak piąte koło u wozu. W tym że ja aż tak nowa nie jestem (chyba) bo już 2 czy 3 miech tu jestem.
Ja sie może dużo nie udzielam tylko dlatego że na kompie rzadko siedze a na tel co chwile mnie wywala i musze hasło resetowac za każdym razem bo mi mojego hasła nie uznaje a na kompie nie mam żadnego problemu.

Wszystkim życze II kresek i miłego dnia ja lece do pracy.
Wiesz tyle jest tu nas ze nie sposób wszystkim odpisać[emoji1]

Może coraz mniej Ale będziemy walczyć za wszystkie [emoji1]

Mam coraz mniej sił...
Wiem, wiem też miałam metlik w głowie. A ten Twój młody u którego teraz byłaś zły?
Pco to tylko pęcherzyki, a pcos cały zespół podobno dużo gorszy. Ja to jestem swieza w temacie, sporo pamiętałam ze studiów, ale musiałam dużo odczytać bo lekarze nie mają aż tyle czasu przecież żeby wytłumaczyć nawet jak płacisz 300 za wizyte

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem czy zły czy dobry ;) dam mu szansę. Niestety tutaj nie ma możliwości monitoringu owulacji i to jest główny problem.
Też mam taką nadzieję że nas nie zostawia.. dziewczyny będziecie nas wspierać ?[emoji173] [emoji173]

Czemu zostałam wspomniana? ;)

leeteeth trzymam kciuki za to że będzie dobrze! Jak dla mnie ta kreska jest ciemniejsza. Wierzę, że wszystko się dobrze skończy :)

luna gratuluję! Życzę Ci nudnych 9 mcy :) dużo zdrówka dla Was.

A ja dzisiaj zaczęłam kolejny cs (21? Juz się pogubiłam), @ nawet nie dała mi zatestować ;) kolejny termin @ na 05.02

Trzymam za wszystkie kciuki. Za testujące aby zobaczyły || a za działające, żeby starania były przyjemne i owocne :)

Pozdrawiam serdecznie :)

Mam coraz mniej sił...

Nie wiem czy zły czy dobry ;) dam mu szansę. Niestety tutaj nie ma możliwości monitoringu owulacji i to jest główny problem.

Czemu zostałam wspomniana? ;)
Ja też nie mam typowego monitoringu, dopiero jak będę miała wyniki hormonów to podejrzewam, że zrobią mi monitoring bo coś wspominała o pregnyl u ewentualnie.
Dzisiaj pik lh był więc liczę na to, że jednak same pekna. Może zrobię ten progesteron żeby sprawdzić.
Niełatwe to wszystko jest...

Lux gartuluje serdecznie! Całusy dla Natana i dzielnej mamy [emoji173]

Leleeth te testy takie są właśnie. Nawet zaawansowanej ciężarówce wychodzą blado. Mnie denerwować te check nad go z Rossmann bo mają słaby pigment i ciągle chłopu musiałam tłumaczyć że jest pozytywny chociaź blady. Dopiero facelle mi wyszedl pieknym

Ja też nie mam typowego monitoringu, dopiero jak będę miała wyniki hormonów to podejrzewam, że zrobią mi monitoring bo coś wspominała o pregnyl u ewentualnie.
Dzisiaj pik lh był więc liczę na to, że jednak same pekna. Może zrobię ten progesteron żeby sprawdzić.
Niełatwe to wszystko jest...

Lux gartuluje serdecznie! Całusy dla Natana i dzielnej mamy [emoji173]

Ja się zaczynam gubić w tym wszystkim...

Hejka, ja teraz leniuchuje na wczasach zdrowotnych w Ustroniu :D
Uczymy sie odżywiać optymalnie, mamy zabiegi np inhalacje i prady selektywne, jutro masazyk. Fajnie, ale ośrodek to taki poziomu kolonii sprzed 20 lat ;)
Dzisiaj 8dpo, chciałam dzisiaj sobie siknąć dla hecy i wyjmuje test facelle z opakowania a na nim narysowana cienkopisem czerwona kreska w miejscu testowej! Wydaje mi sie ze musiał byc na produkcji oznaczony jako wadliwy ale pomyłkowo zamiast go wyrzucić to go zapakowali.. siknelam oczywiście i tak, ale dziwny sie zrobił. Takze taka dziwna sytuacja. :) jutro znowu siknę. Jak juz zaczęłam to nie potrafię przerwać ;)
fc0ac3be7c1b90a25657f37d676436c4.jpg

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Miłego odpoczynku[emoji1]

reklama
Do góry