reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie zostaniecie same, póki co też jestem. Dzisiaj byłam u gina, dał nam ostatni miesiąc starań. Jeśli się nie uda badamy drożność jajników. Czy któraś z Was to przechodziła? Pomogło? Jak wyglądało?
Luna ale piękne krechy Gratulacje
Tak miałam. Z góry mówię że nie czytaj o tym w necie. Ja tak zrobiłam i strasznie się bałam.. u mnie to wcale nie bolało trwało kilka minut i po krzyku [emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Luxuorius gratulacje!!! Maleńki cud :) :*
@StorAnia pco to policystyczne jajniki objawiające się tylko np. Pecherzykami na jajnikach. Pcos to zespół policystycznych jajników, czyli problemów jest więcej, np. Oprócz pęcherzyków na jajnikach są też problemy z hormonami. Tak to wygląda mniej więcej :)

@luna2424 gratuluję !!! :D

Dziewczynki ja też tu jeszcze jestem, 34 cs...;)

Ja też prywatnie do gina, ale całkiem tanio bo 80zł za wizytę z usg i wszystkim co potrzeba (wymazy, cytologia- wszystko w cenie), jutro właśnie się wybieram ;)
To daj znać czekamy na informacje[emoji1]

To teraz kompletnie nie wiem gdzie i do kogo :( mam już dość takiego leczenia po omacku. Jeśli mam nie mieć tego dziecka to wolałbym żeby ktoś powiedział mi to wprost, a nie łudził nadziejami i clo bez monitoringu, które narobiło samych problemów.
Jeszcze nigdy w życiu nie czułam się tak fatalnie. Mam uderzenia gorąca, pocę się. Potem mi zimno. Nie mam siły funkcjonować... Nawet spadek wagi o 5 kg nie cieszy :( bo co te 5 kg...
Sorki za głupie pytanie, czym się różni pco od pcos?
Wiem, wiem też miałam metlik w głowie. A ten Twój młody u którego teraz byłaś zły?
Pco to tylko pęcherzyki, a pcos cały zespół podobno dużo gorszy. Ja to jestem swieza w temacie, sporo pamiętałam ze studiów, ale musiałam dużo odczytać bo lekarze nie mają aż tyle czasu przecież żeby wytłumaczyć nawet jak płacisz 300 za wizyte

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Objawy...28dc brak @ a u mnie cykle max 24dni ale 23 robiłam test i biel vizira..ciągnięcie pod pempkiem i tak jakbym tam jabłko gdzieś miała... śluzu mega dużo.. i ta moja temperatura 37.3 a w standardzie miałam 35.1 .... piersi obolałe bardzo i krzyż boli... ogólnie zmęczona jak przy przeziębieniu.. jutro będę dzwonić do lekarza a potem muszę pomyśleć jak to oznajmić moim córką 12 i 14 lat [emoji16]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak myślisz będzie radość?

Moim zdaniem to forum jest magiczne... może i głupia jestem ale tyle czasu nic nie działało..a tu ... znalazłam...pomoc... rady... [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] i stało się[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ciekawe która będzie następna [emoji173] [emoji1]

reklama
Do góry