reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie zostaniecie same, póki co też jestem. Dzisiaj byłam u gina, dał nam ostatni miesiąc starań. Jeśli się nie uda badamy drożność jajników. Czy któraś z Was to przechodziła? Pomogło? Jak wyglądało?
Luna ale piękne krechy Gratulacje
Tak miałam. Z góry mówię że nie czytaj o tym w necie. Ja tak zrobiłam i strasznie się bałam.. u mnie to wcale nie bolało trwało kilka minut i po krzyku [emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Luxuorius gratulacje!!! Maleńki cud :) :*
@StorAnia pco to policystyczne jajniki objawiające się tylko np. Pecherzykami na jajnikach. Pcos to zespół policystycznych jajników, czyli problemów jest więcej, np. Oprócz pęcherzyków na jajnikach są też problemy z hormonami. Tak to wygląda mniej więcej :)

@luna2424 gratuluję !!! :D

Dziewczynki ja też tu jeszcze jestem, 34 cs...;)

Ja też prywatnie do gina, ale całkiem tanio bo 80zł za wizytę z usg i wszystkim co potrzeba (wymazy, cytologia- wszystko w cenie), jutro właśnie się wybieram ;)
To daj znać czekamy na informacje[emoji1]

To teraz kompletnie nie wiem gdzie i do kogo :( mam już dość takiego leczenia po omacku. Jeśli mam nie mieć tego dziecka to wolałbym żeby ktoś powiedział mi to wprost, a nie łudził nadziejami i clo bez monitoringu, które narobiło samych problemów.
Jeszcze nigdy w życiu nie czułam się tak fatalnie. Mam uderzenia gorąca, pocę się. Potem mi zimno. Nie mam siły funkcjonować... Nawet spadek wagi o 5 kg nie cieszy :( bo co te 5 kg...
Sorki za głupie pytanie, czym się różni pco od pcos?
Wiem, wiem też miałam metlik w głowie. A ten Twój młody u którego teraz byłaś zły?
Pco to tylko pęcherzyki, a pcos cały zespół podobno dużo gorszy. Ja to jestem swieza w temacie, sporo pamiętałam ze studiów, ale musiałam dużo odczytać bo lekarze nie mają aż tyle czasu przecież żeby wytłumaczyć nawet jak płacisz 300 za wizyte

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Objawy...28dc brak @ a u mnie cykle max 24dni ale 23 robiłam test i biel vizira..ciągnięcie pod pempkiem i tak jakbym tam jabłko gdzieś miała... śluzu mega dużo.. i ta moja temperatura 37.3 a w standardzie miałam 35.1 .... piersi obolałe bardzo i krzyż boli... ogólnie zmęczona jak przy przeziębieniu.. jutro będę dzwonić do lekarza a potem muszę pomyśleć jak to oznajmić moim córką 12 i 14 lat [emoji16]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak myślisz będzie radość?

Moim zdaniem to forum jest magiczne... może i głupia jestem ale tyle czasu nic nie działało..a tu ... znalazłam...pomoc... rady... [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] i stało się[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ciekawe która będzie następna [emoji173] [emoji1]

reklama
Do góry