M2b
Fanka BB :)
Super kochana gratulacje dużo wypoczywajcie!!! I dużo zdrówka!!!!Wczoraj o 19-36 urodził się Nataniel [emoji4] 2950 i 53 cm. Poród cc.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super kochana gratulacje dużo wypoczywajcie!!! I dużo zdrówka!!!!Wczoraj o 19-36 urodził się Nataniel [emoji4] 2950 i 53 cm. Poród cc.
To teraz kompletnie nie wiem gdzie i do kogoAż tak do końca to nie wiem, musiałabyś poczytać dokładnie albo podpytać w przychodni. Prowadzi bardzo dużo ciąż no i pracuje w szpitalu więc może zrobić pełna diagnostykę.
Ta u której byłam teraz ostatnio, nie podbiła diagnozy z pcos odrazu, kazała czekać na hormony, ale mimo to dała mi siofor odrazu, a ta którą wybrałam do prowadzenia ewentualnej ciąży kazała mi przez dwa miechy wywoływać dupkiem, więc widzisz ile lekarzy tyle form leczenia niestety. I weź tu wymysł człowieku sam co lepsze. Ja postanowiłam dupka nie brać teraz, bo chcę zrobić hormony, żeby w końcu sprawdzić dokładnie czy to pcos czy pco
Już się tyle o tych lekarzach naczytałam, że łeb mi pęka więc staram się o tym już nie myśleć i nie szukać igły w stogu siana
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Super!!! Dużo zdrówka dla Was!!!! Takie pachnące maleństwoMały grzeczny i ładnie pije z cyca a ja czuję się dobrze po cc
Wczoraj o 19-36 urodził się Nataniel [emoji4] 2950 i 53 cm. Poród cc.
Wczoraj o 19-36 urodził się Nataniel [emoji4] 2950 i 53 cm. Poród cc.
Cieszę się ogromnie, wielkie gratulacjeWczoraj o 19-36 urodził się Nataniel [emoji4] 2950 i 53 cm. Poród cc.
WaśniewskiJaki gin? Frąckowiak?
Moja koleżanka miała prowadzona ciaze przez Tomasza Hoppe i sobie chwalila. Może nie jest najtaniej ale masz pewność że jest dobrze i nie czeka się 3 miesiące jak do Frąckowiaka i nie płaci się 300zl za zwykła wizytę.
Dzielna kobieta! Gratulacje [emoji173]Wczoraj o 19-36 urodził się Nataniel [emoji4] 2950 i 53 cm. Poród cc.