Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w Olsztynie jest gin.. prywatnie czekałam na wizytę 3 miesiące a cena wizyty 300zł.. myślałam że mnie z butów wyrwie i zrezygnowałam... to nie jest normalne.Gin ideał [emoji173] [emoji1]
Zastanawiałam się czy nie zmienić na takiego jednego, który pracuje w szpitalu, cena nie aż taka dobra, jak Twoja, bo chyba 130zl, ale też często woła pacjentki do szpitala na badania i wtedy nie bierze kasy. Myślałam o tym, żeby mieć gina, który pracuje w szpitalu, ale skoro i tak mam mieć cesarke, to uznałam, że mi to bez różnicy, a poza tym mój gin jako jedyny w mieście robi badania prenatalne, więc głupio byłoby mi później do niego pójść
Jaki gin? Frąckowiak?U mnie w Olsztynie jest gin.. prywatnie czekałam na wizytę 3 miesiące a cena wizyty 300zł.. myślałam że mnie z butów wyrwie i zrezygnowałam... to nie jest normalne.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
No ja się cieszę, że mój w szpitalu też pracuje, bo chce mi od ręki zrobić hsg na nfz bez czekania w kolejceGin ideał [emoji173] [emoji1]
Zastanawiałam się czy nie zmienić na takiego jednego, który pracuje w szpitalu, cena nie aż taka dobra, jak Twoja, bo chyba 130zl, ale też często woła pacjentki do szpitala na badania i wtedy nie bierze kasy. Myślałam o tym, żeby mieć gina, który pracuje w szpitalu, ale skoro i tak mam mieć cesarke, to uznałam, że mi to bez różnicy, a poza tym mój gin jako jedyny w mieście robi badania prenatalne, więc głupio byłoby mi później do niego pójść
Sikaj małaSpokojnie, testów mam cały zapas, mogę sikać do woli
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
To rzeczywiście przegięcie... Nie dałabym tyle w życiu :|U mnie w Olsztynie jest gin.. prywatnie czekałam na wizytę 3 miesiące a cena wizyty 300zł.. myślałam że mnie z butów wyrwie i zrezygnowałam... to nie jest normalne.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Nareszcie kochana buzioleWczoraj o 19-36 urodził się Nataniel [emoji4] 2950 i 53 cm. Poród cc.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję kochana :-) jak się czujesz? Jak mały?Wczoraj o 19-36 urodził się Nataniel [emoji4] 2950 i 53 cm. Poród cc.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom