reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochana ja wiem co ten marsz miał na celu ale niestety duży niesmak mam do niego poprzez niektóre osoby które się pod niego podpisywały a chodziło im właśnie o Legalizacje aborcji a nie o prawo wyboru w tych trzech wypadkach. Ja naprawdę czytałam i widziałam jak kobiety rozmawiały o tym i naprawdę miałam ciąży na plecach co wypisywaly wygadywaly i to Matki. Szok.
Z tego co wiem ustawa nie weszła w życie, więc jest ok.
Wiesz, mnie bawiło jak widziałam nastolatki, które niewiele wiedzą, ale robią gównoburzę w necie, najwięcej się wypowiadały. Jak dla mnie, to przeczytały nagłówki artykułów, albo wyjęte z kontekstu wpisy, a później rzucaly różnymi hasłami. I to zarówno za aborcją, jak i przeciw. Ale ustawa nie weszła i gra.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Ja raz poszłam do niego 2 razy ww cyklu bo najpierw monitoring a potem @ się baardzoo spóźniala a wiedziałam, że nie ciąża tylko o torbiele się bałam, on mi na koniec: 40zl dzisiaj :) patrzę zdziwiona i pytam czemu 40 jak 80 jest zawsze, a on: drugi raz Pani w tym miesiącu u mnie jest, rozumiem dlaczego, ale ile by mi Pani tych pieniędzy.chciała zostawiać? Ma Pani naa pewno ciekawsze wydatki :) ja dzisiaj 40 poproszę :D

Kochany naprawdę :)
Zazdroszczę... Mój jest super, ale kasy nie odpuści :-) jak odbieram recepty, to jego żona się zawsze uśmiecha i mówi, że nic nie płacę, ale ostatnio raz u niego odebrałam, to dyche skasował :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Leeleeth testój ale z odstepami bo tak nie dojrzysz różnicy , ja sikańca robiłam co dwa dni :happy:
Nie stresuj się niepotrzebnie ,będzie dobrze ;-) ;)

Obiecałam sobie że już nie kupie testu
Czekam do wizyty u gina 11.
W sumie nie dzieje sie nic co by mogło niepokoić, dyskretne objawy, żadnego plamienia i krwawienia to co mam panikować ?
Także ten.... pełen luz i sama radość [emoji41]

w57v9jcgd4r5d7vu.png

Dziewczyny mam do oddania BETADINE 200 z 14 czopów zostało 12... zapobiegawczo gin mi przepisała przed badaniem na drożność a jest droga bo zapłaciłam 30zl za opakowanie...szkoda żeby się zmarnowała.. jak ktoś by chciał to pisać. [emoji4]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz, mnie bawiło jak widziałam nastolatki, które niewiele wiedzą, ale robią gównoburzę w necie, najwięcej się wypowiadały. Jak dla mnie, to przeczytały nagłówki artykułów, albo wyjęte z kontekstu wpisy, a później rzucaly różnymi hasłami. I to zarówno za aborcją, jak i przeciw. Ale ustawa nie weszła i gra.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Nastolatki nastolatkami mnie przerazały dojrzałe kobiety które mają dziecii i takie rzeczy okropne wygadywaly....

Ostatnia edycja:
Strasznie dużo piszecie. Ja tylko chciałam dopisać Emsi, że moje zdj wyglądało tak samo w 5 tyg. kółko takie jakby pierścionek z brylantem. Wszytko oki:*

Bertha ja też widzę cień cienia.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Ojej, o kasie.za.receptę u nas też nie ma mowy :)
Gin ideał [emoji173] [emoji1]
Zastanawiałam się czy nie zmienić na takiego jednego, który pracuje w szpitalu, cena nie aż taka dobra, jak Twoja, bo chyba 130zl, ale też często woła pacjentki do szpitala na badania i wtedy nie bierze kasy. Myślałam o tym, żeby mieć gina, który pracuje w szpitalu, ale skoro i tak mam mieć cesarke, to uznałam, że mi to bez różnicy, a poza tym mój gin jako jedyny w mieście robi badania prenatalne, więc głupio byłoby mi później do niego pójść :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry