reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochana ja wiem co ten marsz miał na celu ale niestety duży niesmak mam do niego poprzez niektóre osoby które się pod niego podpisywały a chodziło im właśnie o Legalizacje aborcji a nie o prawo wyboru w tych trzech wypadkach. Ja naprawdę czytałam i widziałam jak kobiety rozmawiały o tym i naprawdę miałam ciąży na plecach co wypisywaly wygadywaly i to Matki. Szok.
Z tego co wiem ustawa nie weszła w życie, więc jest ok.
Wiesz, mnie bawiło jak widziałam nastolatki, które niewiele wiedzą, ale robią gównoburzę w necie, najwięcej się wypowiadały. Jak dla mnie, to przeczytały nagłówki artykułów, albo wyjęte z kontekstu wpisy, a później rzucaly różnymi hasłami. I to zarówno za aborcją, jak i przeciw. Ale ustawa nie weszła i gra.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Ja raz poszłam do niego 2 razy ww cyklu bo najpierw monitoring a potem @ się baardzoo spóźniala a wiedziałam, że nie ciąża tylko o torbiele się bałam, on mi na koniec: 40zl dzisiaj :) patrzę zdziwiona i pytam czemu 40 jak 80 jest zawsze, a on: drugi raz Pani w tym miesiącu u mnie jest, rozumiem dlaczego, ale ile by mi Pani tych pieniędzy.chciała zostawiać? Ma Pani naa pewno ciekawsze wydatki :) ja dzisiaj 40 poproszę :D

Kochany naprawdę :)
Zazdroszczę... Mój jest super, ale kasy nie odpuści :-) jak odbieram recepty, to jego żona się zawsze uśmiecha i mówi, że nic nie płacę, ale ostatnio raz u niego odebrałam, to dyche skasował :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Leeleeth testój ale z odstepami bo tak nie dojrzysz różnicy , ja sikańca robiłam co dwa dni :happy:
Nie stresuj się niepotrzebnie ,będzie dobrze ;-) ;)

Obiecałam sobie że już nie kupie testu
Czekam do wizyty u gina 11.
W sumie nie dzieje sie nic co by mogło niepokoić, dyskretne objawy, żadnego plamienia i krwawienia to co mam panikować ?
Także ten.... pełen luz i sama radość [emoji41]

w57v9jcgd4r5d7vu.png

Dziewczyny mam do oddania BETADINE 200 z 14 czopów zostało 12... zapobiegawczo gin mi przepisała przed badaniem na drożność a jest droga bo zapłaciłam 30zl za opakowanie...szkoda żeby się zmarnowała.. jak ktoś by chciał to pisać. [emoji4]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz, mnie bawiło jak widziałam nastolatki, które niewiele wiedzą, ale robią gównoburzę w necie, najwięcej się wypowiadały. Jak dla mnie, to przeczytały nagłówki artykułów, albo wyjęte z kontekstu wpisy, a później rzucaly różnymi hasłami. I to zarówno za aborcją, jak i przeciw. Ale ustawa nie weszła i gra.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Nastolatki nastolatkami mnie przerazały dojrzałe kobiety które mają dziecii i takie rzeczy okropne wygadywaly....

Ostatnia edycja:
Strasznie dużo piszecie. Ja tylko chciałam dopisać Emsi, że moje zdj wyglądało tak samo w 5 tyg. kółko takie jakby pierścionek z brylantem. Wszytko oki:*

Bertha ja też widzę cień cienia.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Ojej, o kasie.za.receptę u nas też nie ma mowy :)
Gin ideał [emoji173] [emoji1]
Zastanawiałam się czy nie zmienić na takiego jednego, który pracuje w szpitalu, cena nie aż taka dobra, jak Twoja, bo chyba 130zl, ale też często woła pacjentki do szpitala na badania i wtedy nie bierze kasy. Myślałam o tym, żeby mieć gina, który pracuje w szpitalu, ale skoro i tak mam mieć cesarke, to uznałam, że mi to bez różnicy, a poza tym mój gin jako jedyny w mieście robi badania prenatalne, więc głupio byłoby mi później do niego pójść :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry