reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochane, ja mam dzisiaj 36dc, plamienia okoloowulacyjne miałam od 15dc i myślałam, że może do 20 była owulka, ale w sylwestra test był negatywny. Poprzedni cykl trwał 45 dni, nie wiem jaki będzie ten. Myślicie, że jak zrobię kolejny test, a owu była np koło 20-21 to powinno coś wyjść? Nie wiem, czy robić dzisiaj, czy czekać do rana...

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Queen, przykro mi, że gin rozwijała nadzieję na naturalne poczęcie :-( a wiadomo już, czy przyspieszą Ci invitro?

qdkkx1hpzei65q7s.png

W necie kochana
test ciążowy we śnie kobiety, która podejrzewa ciążę: naturalne odzwierciedlenie przemyśleń, nadziei albo obaw. Taki sen jest neutralny i jest odwierciedleniem aktualnych myśli

Czyli za dużo myślisz o tym :laugh2: chociaż mam nadzieję że w twoim przypadku to sen proroczy ;)
Tak myślałam [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png

To nie byl marsz o legalizaje aborcji.

Akurat bylam wtedy w Warszawie i bylam na czarno ubrana.

Jesli nie chcesz aby kobiety konczyly tak jak w Irlandii to tez pownninnas popierac protest.
Prosze.
Link do: W ciąży do śmierci. Aborcja w katolickiej Irlandii

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja wiem co ten marsz miał na celu ale niestety duży niesmak mam do niego poprzez niektóre osoby które się pod niego podpisywały a chodziło im właśnie o Legalizacje aborcji a nie o prawo wyboru w tych trzech wypadkach. Ja naprawdę czytałam i widziałam jak kobiety rozmawiały o tym i naprawdę miałam ciąży na plecach co wypisywaly wygadywaly i to Matki. Szok.
Z tego co wiem ustawa nie weszła w życie, więc jest ok.
Zresztą kto będzie chciał dokonać aborcji to znajdzie sposób.
Zresza juz pisałam o tym ;)

Niesamowity, jak dobry to mógłby kasę trzepać a widać zależy mu na kobietach

w57v9jcgd4r5d7vu.png
Ja raz poszłam do niego 2 razy ww cyklu bo najpierw monitoring a potem @ się baardzoo spóźniala a wiedziałam, że nie ciąża tylko o torbiele się bałam, on mi na koniec: 40zl dzisiaj :) patrzę zdziwiona i pytam czemu 40 jak 80 jest zawsze, a on: drugi raz Pani w tym miesiącu u mnie jest, rozumiem dlaczego, ale ile by mi Pani tych pieniędzy.chciała zostawiać? Ma Pani naa pewno ciekawsze wydatki :) ja dzisiaj 40 poproszę :D

Kochany naprawdę :)

Oglądalam... Swietny film.... :)

To szukam dalej cos do obejrzenia...

Znalazłam zwiastun fajnego filmu SWIATLO MIEDZY OCEANAMI... Ale jeszcze go w necie nie ma, a ksiazki tez u mnie nie moge dostac.. ;/
A jakie filmy/książki lubisz? Ja jestem fanką kryminałów, pochłaniam kilkadziesiąt rocznie, więc jak coś, to mogę Ci polecić jakąś ciekawą serię lub autora :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Oo nie wiedziałam że była druga część! !! Lanvin i jak równie dobra ?

Emzilka przeczytaj książkę wpierw !!! Powala bo tyczy się nas kobiet starających się o dziecko !!! Cudowna książka

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

@pyzunia nikt Cię tu specjalnie nie omija uwierz, czasem tak jest, mnie też wielokrotnie dziewczyny pominęły bo nie doczytały albo nie miały nic do powiedzenia, rozgość się i nie bierz takich rzeczy do siebie [emoji8]

Mój sikaniec z dzisiaj nie jest ciemniejszy i martwię sie tym. Brzucho wciąż boli jak na @ i załącza mi się czarnowidztwo ale staram sie podchodzić do tego racjonalnie, teraz nie wiele mogę zrobić dopóki nie mam skurczy i krwawienia to staram sie nie fisiować!

@Luna wielkie gratulacje jeszcze raz! Piękne te Twoje kreseczki, takie grube!!! Zazdroszczam! [emoji6]
a5ed48ca1d5259e1f6f24dd0f865d9fb.jpg

w57v9jcgd4r5d7vu.png
Leeleeth testój ale z odstepami bo tak nie dojrzysz różnicy , ja sikańca robiłam co dwa dni :happy:
Nie stresuj się niepotrzebnie ,będzie dobrze ;-) ;)

reklama
Dzięki kochana.
Ale ona też zajmuje się bezpłodnością i PCOS?
Aż tak do końca to nie wiem, musiałabyś poczytać dokładnie albo podpytać w przychodni. Prowadzi bardzo dużo ciąż no i pracuje w szpitalu więc może zrobić pełna diagnostykę.
Ta u której byłam teraz ostatnio, nie podbiła diagnozy z pcos odrazu, kazała czekać na hormony, ale mimo to dała mi siofor odrazu, a ta którą wybrałam do prowadzenia ewentualnej ciąży kazała mi przez dwa miechy wywoływać dupkiem, więc widzisz ile lekarzy tyle form leczenia niestety. I weź tu wymysł człowieku sam co lepsze. Ja postanowiłam dupka nie brać teraz, bo chcę zrobić hormony, żeby w końcu sprawdzić dokładnie czy to pcos czy pco
Już się tyle o tych lekarzach naczytałam, że łeb mi pęka więc staram się o tym już nie myśleć i nie szukać igły w stogu siana

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry