reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochane, ja mam dzisiaj 36dc, plamienia okoloowulacyjne miałam od 15dc i myślałam, że może do 20 była owulka, ale w sylwestra test był negatywny. Poprzedni cykl trwał 45 dni, nie wiem jaki będzie ten. Myślicie, że jak zrobię kolejny test, a owu była np koło 20-21 to powinno coś wyjść? Nie wiem, czy robić dzisiaj, czy czekać do rana...

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Queen, przykro mi, że gin rozwijała nadzieję na naturalne poczęcie :-( a wiadomo już, czy przyspieszą Ci invitro?

qdkkx1hpzei65q7s.png

W necie kochana
test ciążowy we śnie kobiety, która podejrzewa ciążę: naturalne odzwierciedlenie przemyśleń, nadziei albo obaw. Taki sen jest neutralny i jest odwierciedleniem aktualnych myśli

Czyli za dużo myślisz o tym :laugh2: chociaż mam nadzieję że w twoim przypadku to sen proroczy ;)
Tak myślałam [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png

To nie byl marsz o legalizaje aborcji.

Akurat bylam wtedy w Warszawie i bylam na czarno ubrana.

Jesli nie chcesz aby kobiety konczyly tak jak w Irlandii to tez pownninnas popierac protest.
Prosze.
Link do: W ciąży do śmierci. Aborcja w katolickiej Irlandii

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja wiem co ten marsz miał na celu ale niestety duży niesmak mam do niego poprzez niektóre osoby które się pod niego podpisywały a chodziło im właśnie o Legalizacje aborcji a nie o prawo wyboru w tych trzech wypadkach. Ja naprawdę czytałam i widziałam jak kobiety rozmawiały o tym i naprawdę miałam ciąży na plecach co wypisywaly wygadywaly i to Matki. Szok.
Z tego co wiem ustawa nie weszła w życie, więc jest ok.
Zresztą kto będzie chciał dokonać aborcji to znajdzie sposób.
Zresza juz pisałam o tym ;)

Niesamowity, jak dobry to mógłby kasę trzepać a widać zależy mu na kobietach

w57v9jcgd4r5d7vu.png
Ja raz poszłam do niego 2 razy ww cyklu bo najpierw monitoring a potem @ się baardzoo spóźniala a wiedziałam, że nie ciąża tylko o torbiele się bałam, on mi na koniec: 40zl dzisiaj :) patrzę zdziwiona i pytam czemu 40 jak 80 jest zawsze, a on: drugi raz Pani w tym miesiącu u mnie jest, rozumiem dlaczego, ale ile by mi Pani tych pieniędzy.chciała zostawiać? Ma Pani naa pewno ciekawsze wydatki :) ja dzisiaj 40 poproszę :D

Kochany naprawdę :)

Oglądalam... Swietny film.... :)

To szukam dalej cos do obejrzenia...

Znalazłam zwiastun fajnego filmu SWIATLO MIEDZY OCEANAMI... Ale jeszcze go w necie nie ma, a ksiazki tez u mnie nie moge dostac.. ;/
A jakie filmy/książki lubisz? Ja jestem fanką kryminałów, pochłaniam kilkadziesiąt rocznie, więc jak coś, to mogę Ci polecić jakąś ciekawą serię lub autora :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Oo nie wiedziałam że była druga część! !! Lanvin i jak równie dobra ?

Emzilka przeczytaj książkę wpierw !!! Powala bo tyczy się nas kobiet starających się o dziecko !!! Cudowna książka

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

@pyzunia nikt Cię tu specjalnie nie omija uwierz, czasem tak jest, mnie też wielokrotnie dziewczyny pominęły bo nie doczytały albo nie miały nic do powiedzenia, rozgość się i nie bierz takich rzeczy do siebie [emoji8]

Mój sikaniec z dzisiaj nie jest ciemniejszy i martwię sie tym. Brzucho wciąż boli jak na @ i załącza mi się czarnowidztwo ale staram sie podchodzić do tego racjonalnie, teraz nie wiele mogę zrobić dopóki nie mam skurczy i krwawienia to staram sie nie fisiować!

@Luna wielkie gratulacje jeszcze raz! Piękne te Twoje kreseczki, takie grube!!! Zazdroszczam! [emoji6]
a5ed48ca1d5259e1f6f24dd0f865d9fb.jpg

w57v9jcgd4r5d7vu.png
Leeleeth testój ale z odstepami bo tak nie dojrzysz różnicy , ja sikańca robiłam co dwa dni :happy:
Nie stresuj się niepotrzebnie ,będzie dobrze ;-) ;)

reklama
Dzięki kochana.
Ale ona też zajmuje się bezpłodnością i PCOS?
Aż tak do końca to nie wiem, musiałabyś poczytać dokładnie albo podpytać w przychodni. Prowadzi bardzo dużo ciąż no i pracuje w szpitalu więc może zrobić pełna diagnostykę.
Ta u której byłam teraz ostatnio, nie podbiła diagnozy z pcos odrazu, kazała czekać na hormony, ale mimo to dała mi siofor odrazu, a ta którą wybrałam do prowadzenia ewentualnej ciąży kazała mi przez dwa miechy wywoływać dupkiem, więc widzisz ile lekarzy tyle form leczenia niestety. I weź tu wymysł człowieku sam co lepsze. Ja postanowiłam dupka nie brać teraz, bo chcę zrobić hormony, żeby w końcu sprawdzić dokładnie czy to pcos czy pco
Już się tyle o tych lekarzach naczytałam, że łeb mi pęka więc staram się o tym już nie myśleć i nie szukać igły w stogu siana

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry