reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Proroczy sen? ;)
Mi się snily karpie pełno ryb ktoś mi do łóżka wrzucił :baffled:
Bo w ogóle nie wiem czy widzialyscie przed świętami ta aktorka Maja Ostaszewska brała udział w kampanii żeby nie kupować żywych karpii. Strasznie mnie to poruszyło bo kilka miesięcy wcześniej brała udział w tym marszu o legalizacji aborcji. To co karpie lepsze od bijącego serduszka zarodka?:no2: świat schodzi na psy...

To nie byl marsz o legalizaje aborcji.

Akurat bylam wtedy w Warszawie i bylam na czarno ubrana.

Jesli nie chcesz aby kobiety konczyly tak jak w Irlandii to tez pownninnas popierac protest.
Prosze.
Link do: W ciąży do śmierci. Aborcja w katolickiej Irlandii

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A tak a propos mojego snu jak mam takie dziwne sny to sprawdzam sennik i dziś też sprawdziłam a tu:
Stary symbol nadziei i wzlotu.
Może to jakiś znak :-)
Masz sennik, czy w necie? A co oznaczają dwie kreseczki? Pewnie, że ich nie będzie, buu [emoji20]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Bertha kiedy masz dostać @??? Szybko testujesz ja też sobie siknelam a co tam. Nawet niewiem czy owulka była,bo nie miałam monitoringu,ale pik LH miałam 25,26 grudnia. A @powinnam dostać 11stycznia. I myślę że chyba nic z tego bo normalnie to zawsze piersi mnie bolaly od 16dc a tu cisza nic,zero bólu.

Oj nie nie, ja bym Opinca nie wybrała. Moja mama z nim pracowała kiedyś. Teraz jak objął ordynature to już się zrobił nie do zniesienia. Jest raczej z tych opryskliwych, gburowatych ginekologów bez podejścia do człowieka. Aczkolwiek zrobisz jak będziesz uważała.
Tak dla podpowiedzi ostatnio jeszcze usłyszałam o dr Perenc, same superlatywy, jest ginekologiem genetykiem, pracuje w Madurowiczu i u Sieroszewskiego na zielonej

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki kochana.
Ale ona też zajmuje się bezpłodnością i PCOS?

reklama
Masz sennik, czy w necie? A co oznaczają dwie kreseczki? Pewnie, że ich nie będzie, buu [emoji20]

qdkkx1hpzei65q7s.png
W necie kochana
test ciążowy we śnie kobiety, która podejrzewa ciążę: naturalne odzwierciedlenie przemyśleń, nadziei albo obaw. Taki sen jest neutralny i jest odwierciedleniem aktualnych myśli

Czyli za dużo myślisz o tym :laugh2: chociaż mam nadzieję że w twoim przypadku to sen proroczy ;)

Do góry