Sikaj teraz błagam !Spokojnie, testów mam cały zapas, mogę sikać do woli
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sikaj teraz błagam !Spokojnie, testów mam cały zapas, mogę sikać do woli
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Proroczy sen?
Mi się snily karpie pełno ryb ktoś mi do łóżka wrzucił
Bo w ogóle nie wiem czy widzialyscie przed świętami ta aktorka Maja Ostaszewska brała udział w kampanii żeby nie kupować żywych karpii. Strasznie mnie to poruszyło bo kilka miesięcy wcześniej brała udział w tym marszu o legalizacji aborcji. To co karpie lepsze od bijącego serduszka zarodka? świat schodzi na psy...
Zanim się pojawiłeśDziewczyny pisalyscie tu o filmie i ksiazce... gdzies mi tytuł sie zagubił.. podrzucicie? bo juz kota dostaje
Masz sennik, czy w necie? A co oznaczają dwie kreseczki? Pewnie, że ich nie będzie, buu [emoji20]A tak a propos mojego snu jak mam takie dziwne sny to sprawdzam sennik i dziś też sprawdziłam a tu:
Stary symbol nadziei i wzlotu.
Może to jakiś znak :-)
Zanim się pojawiłeś, a druga część to Kiedy odszedłeś.Dziewczyny pisalyscie tu o filmie i ksiazce... gdzies mi tytuł sie zagubił.. podrzucicie? bo juz kota dostaje
Dzięki kochana.Oj nie nie, ja bym Opinca nie wybrała. Moja mama z nim pracowała kiedyś. Teraz jak objął ordynature to już się zrobił nie do zniesienia. Jest raczej z tych opryskliwych, gburowatych ginekologów bez podejścia do człowieka. Aczkolwiek zrobisz jak będziesz uważała.
Tak dla podpowiedzi ostatnio jeszcze usłyszałam o dr Perenc, same superlatywy, jest ginekologiem genetykiem, pracuje w Madurowiczu i u Sieroszewskiego na zielonej
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
W necie kochanaMasz sennik, czy w necie? A co oznaczają dwie kreseczki? Pewnie, że ich nie będzie, buu [emoji20]