reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Proroczy sen? ;)
Mi się snily karpie pełno ryb ktoś mi do łóżka wrzucił :baffled:
Bo w ogóle nie wiem czy widzialyscie przed świętami ta aktorka Maja Ostaszewska brała udział w kampanii żeby nie kupować żywych karpii. Strasznie mnie to poruszyło bo kilka miesięcy wcześniej brała udział w tym marszu o legalizacji aborcji. To co karpie lepsze od bijącego serduszka zarodka?:no2: świat schodzi na psy...

To nie byl marsz o legalizaje aborcji.

Akurat bylam wtedy w Warszawie i bylam na czarno ubrana.

Jesli nie chcesz aby kobiety konczyly tak jak w Irlandii to tez pownninnas popierac protest.
Prosze.
Link do: W ciąży do śmierci. Aborcja w katolickiej Irlandii

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A tak a propos mojego snu jak mam takie dziwne sny to sprawdzam sennik i dziś też sprawdziłam a tu:
Stary symbol nadziei i wzlotu.
Może to jakiś znak :-)
Masz sennik, czy w necie? A co oznaczają dwie kreseczki? Pewnie, że ich nie będzie, buu [emoji20]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Bertha kiedy masz dostać @??? Szybko testujesz ja też sobie siknelam a co tam. Nawet niewiem czy owulka była,bo nie miałam monitoringu,ale pik LH miałam 25,26 grudnia. A @powinnam dostać 11stycznia. I myślę że chyba nic z tego bo normalnie to zawsze piersi mnie bolaly od 16dc a tu cisza nic,zero bólu.

Oj nie nie, ja bym Opinca nie wybrała. Moja mama z nim pracowała kiedyś. Teraz jak objął ordynature to już się zrobił nie do zniesienia. Jest raczej z tych opryskliwych, gburowatych ginekologów bez podejścia do człowieka. Aczkolwiek zrobisz jak będziesz uważała.
Tak dla podpowiedzi ostatnio jeszcze usłyszałam o dr Perenc, same superlatywy, jest ginekologiem genetykiem, pracuje w Madurowiczu i u Sieroszewskiego na zielonej

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki kochana.
Ale ona też zajmuje się bezpłodnością i PCOS?

reklama
Masz sennik, czy w necie? A co oznaczają dwie kreseczki? Pewnie, że ich nie będzie, buu [emoji20]

qdkkx1hpzei65q7s.png
W necie kochana
test ciążowy we śnie kobiety, która podejrzewa ciążę: naturalne odzwierciedlenie przemyśleń, nadziei albo obaw. Taki sen jest neutralny i jest odwierciedleniem aktualnych myśli

Czyli za dużo myślisz o tym :laugh2: chociaż mam nadzieję że w twoim przypadku to sen proroczy ;)

Do góry