reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No jest tani i dobry. Ale kolejki do niego straszne...nie przyjmuje na zapisy, więc w kolejce.czekam zwykle po 1.5h, a on sam siedzii w pracy do 23 zwykle bo chce każdą przyjąć...:) biednny jest :p

Niesamowity, jak dobry to mógłby kasę trzepać a widać zależy mu na kobietach

w57v9jcgd4r5d7vu.png

reklama
A tak a propos mojego snu jak mam takie dziwne sny to sprawdzam sennik i dziś też sprawdziłam a tu:
Stary symbol nadziei i wzlotu.
Może to jakiś znak :-)

No to z Łodzi blisko ;) :D
Chyba nie dam rady...
Zobaczymy co ten mój nowy wymyśli... Jak mi się nie spodoba to jeszcze spróbuję prywatnie do Opnica. Ponoć ok. A jak też coś będzie nie tak, to będę musiała się poddać. Zresztą stara dupa już jestem i nie mam tyle czasu :(

Oj nie nie, ja bym Opinca nie wybrała. Moja mama z nim pracowała kiedyś. Teraz jak objął ordynature to już się zrobił nie do zniesienia. Jest raczej z tych opryskliwych, gburowatych ginekologów bez podejścia do człowieka. Aczkolwiek zrobisz jak będziesz uważała.
Tak dla podpowiedzi ostatnio jeszcze usłyszałam o dr Perenc, same superlatywy, jest ginekologiem genetykiem, pracuje w Madurowiczu i u Sieroszewskiego na zielonej

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka, ja teraz leniuchuje na wczasach zdrowotnych w Ustroniu :D
Uczymy sie odżywiać optymalnie, mamy zabiegi np inhalacje i prady selektywne, jutro masazyk. Fajnie, ale ośrodek to taki poziomu kolonii sprzed 20 lat ;)
Dzisiaj 8dpo, chciałam dzisiaj sobie siknąć dla hecy i wyjmuje test facelle z opakowania a na nim narysowana cienkopisem czerwona kreska w miejscu testowej! Wydaje mi sie ze musiał byc na produkcji oznaczony jako wadliwy ale pomyłkowo zamiast go wyrzucić to go zapakowali.. siknelam oczywiście i tak, ale dziwny sie zrobił. Takze taka dziwna sytuacja. :) jutro znowu siknę. Jak juz zaczęłam to nie potrafię przerwać ;)
fc0ac3be7c1b90a25657f37d676436c4.jpg

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Ja tez dziś 8dpo i czekam z testem na razie. Chociaż jestem bardzo ciekawa i co chwilę mysle żeby test kupic

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

No to rzeczywiście duże dziewczyny :) Będą na pewno dużą pomocą przy maleństwie.

Masz racje, ale to już za Tobą :) Teraz tylko dobre rzeczy się będą przytrafiać!

Były w niedzielę (a we wtorek owu), ale pewnie umęczone plemniczki po Sylwestrze nie dotrwały do wczoraj :(

A może rozbawione urządziły imprezkę i dobalowaly do owu ?
Nie trać kochana nadziei, teraz na relaksie czekaj. Zadziało sie albo i nie teraz tylko spokoj i oczekiwanie

w57v9jcgd4r5d7vu.png

Bertha, nie wiem jak Ty, ale ja widzę cień cienia.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Właściwie ja też go widzę ale myśłam że mi się zdaje. Ale jeśli ty widzisz to i ja widzę. Bertha !!! Idź do apteki bi zwarjuje teraz !
Mnie dzień przed sikaniem też się śniło że położyłam dłonie na brzuchu a on taaaakiii pękaty! [emoji4]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Widzisz jaki fajny proroczy sen :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Właściwie ja też go widzę ale myśłam że mi się zdaje. Ale jeśli ty widzisz to i ja widzę. Bertha !!! Idź do apteki bi zwarjuje teraz !

Widzisz jaki fajny proroczy sen :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Spokojnie, testów mam cały zapas, mogę sikać do woli ;)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Do góry