M2b
Fanka BB :)
Ja też widzę cieńBertha, nie wiem jak Ty, ale ja widzę cień cienia.
Jutro powtórz test
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też widzę cieńBertha, nie wiem jak Ty, ale ja widzę cień cienia.
Hejka, ja teraz leniuchuje na wczasach zdrowotnych w Ustroniu
Uczymy sie odżywiać optymalnie, mamy zabiegi np inhalacje i prady selektywne, jutro masazyk. Fajnie, ale ośrodek to taki poziomu kolonii sprzed 20 lat
Dzisiaj 8dpo, chciałam dzisiaj sobie siknąć dla hecy i wyjmuje test facelle z opakowania a na nim narysowana cienkopisem czerwona kreska w miejscu testowej! Wydaje mi sie ze musiał byc na produkcji oznaczony jako wadliwy ale pomyłkowo zamiast go wyrzucić to go zapakowali.. siknelam oczywiście i tak, ale dziwny sie zrobił. Takze taka dziwna sytuacja. jutro znowu siknę. Jak juz zaczęłam to nie potrafię przerwać
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Proroczy sen?
Mi się snily karpie pełno ryb ktoś mi do łóżka wrzucił
Bo w ogóle nie wiem czy widzialyscie przed świętami ta aktorka Maja Ostaszewska brała udział w kampanii żeby nie kupować żywych karpii. Strasznie mnie to poruszyło bo kilka miesięcy wcześniej brała udział w tym marszu o legalizacji aborcji. To co karpie lepsze od bijącego serduszka zarodka? świat schodzi na psy...
No właśnie o tym mówię! Ja też to widzęa tu przed tym czerwonym maznieciem nie widac cienia cienia cienia? czy juz mi oczy figle plataja?
Sikaj, sikaj, może nasze zwidy jednak nie będą zwidami [emoji14]Wiecie co, ja tez widze ten cien cienia, ale po pierwsze test jest ewidentnie wadliwy, po drugie zdjęcie jest po 3 godzinach zrobione, i juz mi takie cienie wychodziły na facelle ktore nic nie oznaczały wiec raczej nie ma co w niego wierzyć.
Ale oczywiście siknę tez jutro
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku