reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bertha, nie wiem jak Ty, ale ja widzę cień cienia.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Ja też widzę cień :tak:
Jutro powtórz test ;)

reklama
Hejka, ja teraz leniuchuje na wczasach zdrowotnych w Ustroniu :D
Uczymy sie odżywiać optymalnie, mamy zabiegi np inhalacje i prady selektywne, jutro masazyk. Fajnie, ale ośrodek to taki poziomu kolonii sprzed 20 lat ;)
Dzisiaj 8dpo, chciałam dzisiaj sobie siknąć dla hecy i wyjmuje test facelle z opakowania a na nim narysowana cienkopisem czerwona kreska w miejscu testowej! Wydaje mi sie ze musiał byc na produkcji oznaczony jako wadliwy ale pomyłkowo zamiast go wyrzucić to go zapakowali.. siknelam oczywiście i tak, ale dziwny sie zrobił. Takze taka dziwna sytuacja. :) jutro znowu siknę. Jak juz zaczęłam to nie potrafię przerwać ;)
fc0ac3be7c1b90a25657f37d676436c4.jpg

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

a tu przed tym czerwonym maznieciem nie widac cienia cienia cienia? czy juz mi oczy figle plataja?

Wiecie co, ja tez widze ten cien cienia, ale po pierwsze test jest ewidentnie wadliwy, po drugie zdjęcie jest po 3 godzinach zrobione, i juz mi takie cienie wychodziły na facelle ktore nic nie oznaczały wiec raczej nie ma co w niego wierzyć.
Ale oczywiście siknę tez jutro ;)

Proroczy sen? ;)
Mi się snily karpie pełno ryb ktoś mi do łóżka wrzucił :baffled:
Bo w ogóle nie wiem czy widzialyscie przed świętami ta aktorka Maja Ostaszewska brała udział w kampanii żeby nie kupować żywych karpii. Strasznie mnie to poruszyło bo kilka miesięcy wcześniej brała udział w tym marszu o legalizacji aborcji. To co karpie lepsze od bijącego serduszka zarodka?:no2: świat schodzi na psy...

Karp też człowiek a zarodek nie.... [emoji20]

w57v9jcgd4r5d7vu.png

Hihi, kochane jestescie, robicie mi nadzieje tym ze widzicie cien cienia :):)

@nimitii jestem jestem. Czasem się coś tam odezwę. Generalnie jeszcze dwa dni w pl jestem ;-) wiec korzystam ! Ja byłam w zeszły czwartek u swojego ginekologa to powiedziała ze owu była, ze w ogole wszystko pięknie i jak jej pokazałam wyniki hormonów z uk to tez ze są super. Natomiast jak zobaczyła wyniki męża powiediaaa ze nie ma szans na naturalna ciąże bo morfologia jest za niska tylko 1%. I niby to wiem ale załamka. W uk mówią ze to nie znaczy się normalnie się nie uda, ze na ivf mamy czekać. A tu takie proszę.

PoA tym od dwóch dni plamienia, wczoraj zrobiłam test na wszelki wypadek - biel Vizira. A dziś czekam na @ ... to tak w skrócie. O i jeszcze wracam do uk i wracam do ćwiczeń z Ewka bo normalnie szok jak przytyłam przez te pare tyg w domi [emoji24][emoji24][emoji15][emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co, ja tez widze ten cien cienia, ale po pierwsze test jest ewidentnie wadliwy, po drugie zdjęcie jest po 3 godzinach zrobione, i juz mi takie cienie wychodziły na facelle ktore nic nie oznaczały wiec raczej nie ma co w niego wierzyć.
Ale oczywiście siknę tez jutro ;)

Sikaj, sikaj, może nasze zwidy jednak nie będą zwidami [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry