reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
W zabrzu za 100 zł full pakiet z usg.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
No to z Łodzi blisko ;) :D
Chyba nie dam rady...
Zobaczymy co ten mój nowy wymyśli... Jak mi się nie spodoba to jeszcze spróbuję prywatnie do Opnica. Ponoć ok. A jak też coś będzie nie tak, to będę musiała się poddać. Zresztą stara dupa już jestem i nie mam tyle czasu :(

No to z Łodzi blisko ;) :D
Chyba nie dam rady...
Zobaczymy co ten mój nowy wymyśli... Jak mi się nie spodoba to jeszcze spróbuję prywatnie do Opnica. Ponoć ok. A jak też coś będzie nie tak, to będę musiała się poddać. Zresztą stara dupa już jestem i nie mam tyle czasu :(
Słucha jak Janet Jackson mogła w wieku 51 lat urodzić to ty 10 lat młodsza też dasz radę!

Są plusy i minusy teraz mają 12 i 14 lat są wyższe niż ja [emoji16] kontakt jest dobry i wszyscy mówią że jak siostry ..bez przesady ale tak jest [emoji16] ale w tamtych czasach 14 lat temu młode matki moim zdaniem nie były traktowane poważnie.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

No to rzeczywiście duże dziewczyny :) Będą na pewno dużą pomocą przy maleństwie.

Masz racje, ale to już za Tobą :) Teraz tylko dobre rzeczy się będą przytrafiać!

A wcześniej przytulanki były? Może nic straconego? Wcale nie musi być w samą owulację. Nie załamuj się . Chociaż ja też mam raczej cykl stracony bo przytulanki na ostatnią chwilę tylko może już za późno. No nic luty jest nasz :-)

Były w niedzielę (a we wtorek owu), ale pewnie umęczone plemniczki po Sylwestrze nie dotrwały do wczoraj :(

Luna jak cudownie !!! Gratuluje!
Spark a gdzie chodzisz do gin ?
Magoo a skąd ze śląska ?

StorAnia ja mam jednego z najlepszych ginekologów od niepłodności fo niego dziewczyny z Norwegii Anglii nawet przylatują jak chcesz to wiesz ;)

Czy ktoś ma wieści od Lux ?

Bertha co u ciebie ? Ja czytam ale już nie zapamiętuje.
Queen_b jesteś tu ? Dawno cie nie było?
Spark Docia który dzień cyklu?
Emsi ty chyba troszkę się podlamalas prawda ?glowa do góry :)
Ja czekam na @ ma być w pt chociaż tyle ze jest punktualna :D

Hejka, ja teraz leniuchuje na wczasach zdrowotnych w Ustroniu :D
Uczymy sie odżywiać optymalnie, mamy zabiegi np inhalacje i prady selektywne, jutro masazyk. Fajnie, ale ośrodek to taki poziomu kolonii sprzed 20 lat ;)
Dzisiaj 8dpo, chciałam dzisiaj sobie siknąć dla hecy i wyjmuje test facelle z opakowania a na nim narysowana cienkopisem czerwona kreska w miejscu testowej! Wydaje mi sie ze musiał byc na produkcji oznaczony jako wadliwy ale pomyłkowo zamiast go wyrzucić to go zapakowali.. siknelam oczywiście i tak, ale dziwny sie zrobił. Takze taka dziwna sytuacja. :) jutro znowu siknę. Jak juz zaczęłam to nie potrafię przerwać ;)
fc0ac3be7c1b90a25657f37d676436c4.jpg

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Lux, gratuluje Natanka!!! Czekamy na zdjęcie :)

Uczymy sie odżywiać optymalnie, mamy zabiegi np inhalacje i prady selektywne, jutro masazyk. Fajnie, ale ośrodek to taki poziomu kolonii sprzed 20 lat ;)
Dzisiaj 8dpo, chciałam dzisiaj sobie siknąć dla hecy i wyjmuje test facelle z opakowania a na nim narysowana cienkopisem czerwona kreska w miejscu testowej! Wydaje mi sie ze musiał byc na produkcji oznaczony jako wadliwy ale pomyłkowo zamiast go wyrzucić to go zapakowali.. siknelam oczywiście i tak, ale dziwny sie zrobił. Takze taka dziwna sytuacja. :) jutro znowu siknę. Jak juz zaczęłam to nie potrafię przerwać ;)

Haha ale dziwny test. Można by powiedzieć że widzę dwie kreski ;) może jakiś prorok :D
Ja chociaż wiem bardzo dobrze że nie jestem w ciąży to walczę sobą żeby nie kupić testu. I to bardzo mocno. Ale wmawiam sobie ze do piątku dam radę przecież to tylko 2 dni.
Gdzie jesteś w jakim ośrodku w Ustroniu?

Haha ale dziwny test. Można by powiedzieć że widzę dwie kreski ;) może jakiś prorok :D
Ja chociaż wiem bardzo dobrze że nie jestem w ciąży to walczę sobą żeby nie kupić testu. I to bardzo mocno. Ale wmawiam sobie ze do piątku dam radę przecież to tylko 2 dni.
Gdzie jesteś w jakim ośrodku w Ustroniu?

Dom wczasowy Globus. :)

Tez mysle ze to jakas przepowiednia ta druga krecha :D

No to rzeczywiście duże dziewczyny :) Będą na pewno dużą pomocą przy maleństwie.

Masz racje, ale to już za Tobą :) Teraz tylko dobre rzeczy się będą przytrafiać!

Były w niedzielę (a we wtorek owu), ale pewnie umęczone plemniczki po Sylwestrze nie dotrwały do wczoraj :(
Oj tam wymeczone. Może właśnie tanecznym krokiem do celu :)

reklama

Bertha, nie wiem jak Ty, ale ja widzę cień cienia.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry