reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
W zabrzu za 100 zł full pakiet z usg.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
No to z Łodzi blisko ;) :D
Chyba nie dam rady...
Zobaczymy co ten mój nowy wymyśli... Jak mi się nie spodoba to jeszcze spróbuję prywatnie do Opnica. Ponoć ok. A jak też coś będzie nie tak, to będę musiała się poddać. Zresztą stara dupa już jestem i nie mam tyle czasu :(

No to z Łodzi blisko ;) :D
Chyba nie dam rady...
Zobaczymy co ten mój nowy wymyśli... Jak mi się nie spodoba to jeszcze spróbuję prywatnie do Opnica. Ponoć ok. A jak też coś będzie nie tak, to będę musiała się poddać. Zresztą stara dupa już jestem i nie mam tyle czasu :(
Słucha jak Janet Jackson mogła w wieku 51 lat urodzić to ty 10 lat młodsza też dasz radę!

Są plusy i minusy teraz mają 12 i 14 lat są wyższe niż ja [emoji16] kontakt jest dobry i wszyscy mówią że jak siostry ..bez przesady ale tak jest [emoji16] ale w tamtych czasach 14 lat temu młode matki moim zdaniem nie były traktowane poważnie.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

No to rzeczywiście duże dziewczyny :) Będą na pewno dużą pomocą przy maleństwie.

Masz racje, ale to już za Tobą :) Teraz tylko dobre rzeczy się będą przytrafiać!

A wcześniej przytulanki były? Może nic straconego? Wcale nie musi być w samą owulację. Nie załamuj się . Chociaż ja też mam raczej cykl stracony bo przytulanki na ostatnią chwilę tylko może już za późno. No nic luty jest nasz :-)

Były w niedzielę (a we wtorek owu), ale pewnie umęczone plemniczki po Sylwestrze nie dotrwały do wczoraj :(

Luna jak cudownie !!! Gratuluje!
Spark a gdzie chodzisz do gin ?
Magoo a skąd ze śląska ?

StorAnia ja mam jednego z najlepszych ginekologów od niepłodności fo niego dziewczyny z Norwegii Anglii nawet przylatują jak chcesz to wiesz ;)

Czy ktoś ma wieści od Lux ?

Bertha co u ciebie ? Ja czytam ale już nie zapamiętuje.
Queen_b jesteś tu ? Dawno cie nie było?
Spark Docia który dzień cyklu?
Emsi ty chyba troszkę się podlamalas prawda ?glowa do góry :)
Ja czekam na @ ma być w pt chociaż tyle ze jest punktualna :D

Hejka, ja teraz leniuchuje na wczasach zdrowotnych w Ustroniu :D
Uczymy sie odżywiać optymalnie, mamy zabiegi np inhalacje i prady selektywne, jutro masazyk. Fajnie, ale ośrodek to taki poziomu kolonii sprzed 20 lat ;)
Dzisiaj 8dpo, chciałam dzisiaj sobie siknąć dla hecy i wyjmuje test facelle z opakowania a na nim narysowana cienkopisem czerwona kreska w miejscu testowej! Wydaje mi sie ze musiał byc na produkcji oznaczony jako wadliwy ale pomyłkowo zamiast go wyrzucić to go zapakowali.. siknelam oczywiście i tak, ale dziwny sie zrobił. Takze taka dziwna sytuacja. :) jutro znowu siknę. Jak juz zaczęłam to nie potrafię przerwać ;)
fc0ac3be7c1b90a25657f37d676436c4.jpg

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Lux, gratuluje Natanka!!! Czekamy na zdjęcie :)

Uczymy sie odżywiać optymalnie, mamy zabiegi np inhalacje i prady selektywne, jutro masazyk. Fajnie, ale ośrodek to taki poziomu kolonii sprzed 20 lat ;)
Dzisiaj 8dpo, chciałam dzisiaj sobie siknąć dla hecy i wyjmuje test facelle z opakowania a na nim narysowana cienkopisem czerwona kreska w miejscu testowej! Wydaje mi sie ze musiał byc na produkcji oznaczony jako wadliwy ale pomyłkowo zamiast go wyrzucić to go zapakowali.. siknelam oczywiście i tak, ale dziwny sie zrobił. Takze taka dziwna sytuacja. :) jutro znowu siknę. Jak juz zaczęłam to nie potrafię przerwać ;)

Haha ale dziwny test. Można by powiedzieć że widzę dwie kreski ;) może jakiś prorok :D
Ja chociaż wiem bardzo dobrze że nie jestem w ciąży to walczę sobą żeby nie kupić testu. I to bardzo mocno. Ale wmawiam sobie ze do piątku dam radę przecież to tylko 2 dni.
Gdzie jesteś w jakim ośrodku w Ustroniu?

Haha ale dziwny test. Można by powiedzieć że widzę dwie kreski ;) może jakiś prorok :D
Ja chociaż wiem bardzo dobrze że nie jestem w ciąży to walczę sobą żeby nie kupić testu. I to bardzo mocno. Ale wmawiam sobie ze do piątku dam radę przecież to tylko 2 dni.
Gdzie jesteś w jakim ośrodku w Ustroniu?

Dom wczasowy Globus. :)

Tez mysle ze to jakas przepowiednia ta druga krecha :D

No to rzeczywiście duże dziewczyny :) Będą na pewno dużą pomocą przy maleństwie.

Masz racje, ale to już za Tobą :) Teraz tylko dobre rzeczy się będą przytrafiać!

Były w niedzielę (a we wtorek owu), ale pewnie umęczone plemniczki po Sylwestrze nie dotrwały do wczoraj :(
Oj tam wymeczone. Może właśnie tanecznym krokiem do celu :)

reklama

Bertha, nie wiem jak Ty, ale ja widzę cień cienia.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry