reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@luna2424
Ale czad! I to jakie cudnie wyraznie te kreski! Ogromnie gratuluje [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Staraczek tutaj jest nadal sporo :p w tym ja :p

Bylam u gina dzisiaj, podwozie cud, miod i malinka [emoji173]️ stwierdzil, ze nie ma sie do czego doczepic.
Endometrium prawidlowe, 18mm pecherzyk w prawym jajniku [emoji7][emoji173]️[emoji7][emoji173]️[emoji7][emoji173]️ z tej okazji przytulanka w aucie w lesie byly [emoji23]

No i powiedzial, ze skoro zaszlam w pierwszym cyklu staran to jesli teraz nie zajde w ciagu 6 cykli to mam sie zglosic i sprawdzimy wiecej rzeczy.

Ja tam na zadne sprawdzanie sie nie nastawiam i mu to powiedzialam ;) wroce w ciagu pol roku ale by zalozyc karte ciazy:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@Paraplu dzialajcie dzialajcie widzę, że Polska służy ;)

reklama
Leeleeth, piękna krecha :-) zrób betę, jak dziewczyny radzą, i będzie pewność :-)

A ja miałam piękny sen... Że zrobiłam sikańca i wyszły dwie kreski [emoji173] ale na paskowym, a nie na płytkowym, może to znak [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Leeleeth toż to piękna wyraźna krecha :)

Dziewczyny powiem Wam ze u mnie owu napewno już była...bo szyjka wysoko, twarda i zamknięta
śluz lepki i biały
jak zignoruje temp z 01.01 to nie wyznacza mi owu a jak nie zignoruje to wyznacza na 13 dc i to by się zgadzało :p
a pozatym temp. po owu utrzymuje się ponad kreską więc chyba jest ok :)

Leeleeth, piękna krecha :-) zrób betę, jak dziewczyny radzą, i będzie pewność :-)

A ja miałam piękny sen... Że zrobiłam sikańca i wyszły dwie kreski [emoji173] ale na paskowym, a nie na płytkowym, może to znak [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png
Proroczy sen? ;)
Mi się snily karpie pełno ryb ktoś mi do łóżka wrzucił :baffled:
Bo w ogóle nie wiem czy widzialyscie przed świętami ta aktorka Maja Ostaszewska brała udział w kampanii żeby nie kupować żywych karpii. Strasznie mnie to poruszyło bo kilka miesięcy wcześniej brała udział w tym marszu o legalizacji aborcji. To co karpie lepsze od bijącego serduszka zarodka?:no2: świat schodzi na psy...

Leeleeth toż to piękna wyraźna krecha :)

Dziewczyny powiem Wam ze u mnie owu napewno już była...bo szyjka wysoko, twarda i zamknięta
śluz lepki i biały
jak zignoruje temp z 01.01 to nie wyznacza mi owu a jak nie zignoruje to wyznacza na 13 dc i to by się zgadzało :p
a pozatym temp. po owu utrzymuje się ponad kreską więc chyba jest ok :)

Jak szyjka zamknięta to jest ok :)

WP_20170103_011.jpg
Hej kochane ..Luxiaaa się odzywała ?
Ja wczoraj wizytę u gina miałam ...zaczęłam porównywać co i jak i złapałam doła. Ale już mi powoli przechodzi ...pęcherzyk w 5t 1d miał 5,20mm ,,,zarodka jeszcze nie widać. Za 2 tygodnie kolejna wizyta :/

Załączniki

• WP_20170103_011.jpg
    WP_20170103_011.jpg
    368,3 KB · Wyświetleń: 413
Hej kochane ..Luxiaaa się odzywała ?
Ja wczoraj wizytę u gina miałam ...zaczęłam porównywać co i jak i złapałam doła. Ale już mi powoli przechodzi ...pęcherzyk w 5t 1d miał 5,20mm ,,,zarodka jeszcze nie widać. Za 2 tygodnie kolejna wizyta :/
Luxwysłała info koleżance z zamkniętego forum.
Natenek jest już na świecie :)

nesi nie przejmuj się mysle że pęxherzyk jest dobrych rozmiarów :)

Proroczy sen? ;)
Mi się snily karpie pełno ryb ktoś mi do łóżka wrzucił :baffled:
Bo w ogóle nie wiem czy widzialyscie przed świętami ta aktorka Maja Ostaszewska brała udział w kampanii żeby nie kupować żywych karpii. Strasznie mnie to poruszyło bo kilka miesięcy wcześniej brała udział w tym marszu o legalizacji aborcji. To co karpie lepsze od bijącego serduszka zarodka?:no2: świat schodzi na psy...
Mam nadzieję :-)

Wiesz, tylko to nie chodziło o legalizację aborcji, tylko aby było jak teraz, że masz możliwość dokonania wyboru w momencie kiedy dziecko ma np. jakieś wady genetyczne. Nikt nie protestował ZA aborcją na życzenie, chyba że pojedyncze wypadki. Temu akurat jestem przeciw.

qdkkx1hpzei65q7s.png

A ktoś wie co to jest ta obrączka jasna co okala pęcherzyk ? Mówiła, po jej wyglądzie, że dobrze świadczy o ciąży ...ale nie spytałam co to ...

reklama
Do góry