reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@luna2424
Ale czad! I to jakie cudnie wyraznie te kreski! Ogromnie gratuluje [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Staraczek tutaj jest nadal sporo :p w tym ja :p

Bylam u gina dzisiaj, podwozie cud, miod i malinka [emoji173]️ stwierdzil, ze nie ma sie do czego doczepic.
Endometrium prawidlowe, 18mm pecherzyk w prawym jajniku [emoji7][emoji173]️[emoji7][emoji173]️[emoji7][emoji173]️ z tej okazji przytulanka w aucie w lesie byly [emoji23]

No i powiedzial, ze skoro zaszlam w pierwszym cyklu staran to jesli teraz nie zajde w ciagu 6 cykli to mam sie zglosic i sprawdzimy wiecej rzeczy.

Ja tam na zadne sprawdzanie sie nie nastawiam i mu to powiedzialam ;) wroce w ciagu pol roku ale by zalozyc karte ciazy:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@Paraplu dzialajcie dzialajcie widzę, że Polska służy ;)

reklama
Leeleeth, piękna krecha :-) zrób betę, jak dziewczyny radzą, i będzie pewność :-)

A ja miałam piękny sen... Że zrobiłam sikańca i wyszły dwie kreski [emoji173] ale na paskowym, a nie na płytkowym, może to znak [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Leeleeth toż to piękna wyraźna krecha :)

Dziewczyny powiem Wam ze u mnie owu napewno już była...bo szyjka wysoko, twarda i zamknięta
śluz lepki i biały
jak zignoruje temp z 01.01 to nie wyznacza mi owu a jak nie zignoruje to wyznacza na 13 dc i to by się zgadzało :p
a pozatym temp. po owu utrzymuje się ponad kreską więc chyba jest ok :)

Leeleeth, piękna krecha :-) zrób betę, jak dziewczyny radzą, i będzie pewność :-)

A ja miałam piękny sen... Że zrobiłam sikańca i wyszły dwie kreski [emoji173] ale na paskowym, a nie na płytkowym, może to znak [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png
Proroczy sen? ;)
Mi się snily karpie pełno ryb ktoś mi do łóżka wrzucił :baffled:
Bo w ogóle nie wiem czy widzialyscie przed świętami ta aktorka Maja Ostaszewska brała udział w kampanii żeby nie kupować żywych karpii. Strasznie mnie to poruszyło bo kilka miesięcy wcześniej brała udział w tym marszu o legalizacji aborcji. To co karpie lepsze od bijącego serduszka zarodka?:no2: świat schodzi na psy...

Leeleeth toż to piękna wyraźna krecha :)

Dziewczyny powiem Wam ze u mnie owu napewno już była...bo szyjka wysoko, twarda i zamknięta
śluz lepki i biały
jak zignoruje temp z 01.01 to nie wyznacza mi owu a jak nie zignoruje to wyznacza na 13 dc i to by się zgadzało :p
a pozatym temp. po owu utrzymuje się ponad kreską więc chyba jest ok :)

Jak szyjka zamknięta to jest ok :)

WP_20170103_011.jpg
Hej kochane ..Luxiaaa się odzywała ?
Ja wczoraj wizytę u gina miałam ...zaczęłam porównywać co i jak i złapałam doła. Ale już mi powoli przechodzi ...pęcherzyk w 5t 1d miał 5,20mm ,,,zarodka jeszcze nie widać. Za 2 tygodnie kolejna wizyta :/

Załączniki

• WP_20170103_011.jpg
    WP_20170103_011.jpg
    368,3 KB · Wyświetleń: 407
Hej kochane ..Luxiaaa się odzywała ?
Ja wczoraj wizytę u gina miałam ...zaczęłam porównywać co i jak i złapałam doła. Ale już mi powoli przechodzi ...pęcherzyk w 5t 1d miał 5,20mm ,,,zarodka jeszcze nie widać. Za 2 tygodnie kolejna wizyta :/
Luxwysłała info koleżance z zamkniętego forum.
Natenek jest już na świecie :)

nesi nie przejmuj się mysle że pęxherzyk jest dobrych rozmiarów :)

Proroczy sen? ;)
Mi się snily karpie pełno ryb ktoś mi do łóżka wrzucił :baffled:
Bo w ogóle nie wiem czy widzialyscie przed świętami ta aktorka Maja Ostaszewska brała udział w kampanii żeby nie kupować żywych karpii. Strasznie mnie to poruszyło bo kilka miesięcy wcześniej brała udział w tym marszu o legalizacji aborcji. To co karpie lepsze od bijącego serduszka zarodka?:no2: świat schodzi na psy...
Mam nadzieję :-)

Wiesz, tylko to nie chodziło o legalizację aborcji, tylko aby było jak teraz, że masz możliwość dokonania wyboru w momencie kiedy dziecko ma np. jakieś wady genetyczne. Nikt nie protestował ZA aborcją na życzenie, chyba że pojedyncze wypadki. Temu akurat jestem przeciw.

qdkkx1hpzei65q7s.png

A ktoś wie co to jest ta obrączka jasna co okala pęcherzyk ? Mówiła, po jej wyglądzie, że dobrze świadczy o ciąży ...ale nie spytałam co to ...

reklama
Do góry