Antonia2016
Fanka BB :)
Tak, strzał w 12 dc. Mam cykle 27 dniowe, czasem 29Działaliście ?
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, strzał w 12 dc. Mam cykle 27 dniowe, czasem 29Działaliście ?
Od którego dc miałaś objawy??Moim zdaniem to forum jest magiczne... może i głupia jestem ale tyle czasu nic nie działało..a tu ... znalazłam...pomoc... rady... [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] i stało się[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ok, zaraz napiszę [emoji1]Dasz mi namiary na tego Niczyporowicza? Bo owszem są na necie ale prywatnie. A czytałam że jest dobry
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Pyza ja nie widzę problemu [emoji1] pewnie to przypadekDziewczyny lubie to forum ale.... czuje się tu mega nie chciana. Wszystkie praktycznie jak piszą dostaja jakąkolwiek odpowiedz na swój problem czy szczęście....ja jak pisze do Was czuje sie pomininięta żadna osoba nie odpisuje na moje posty. Czy ja Wam coś zrobiłam albo napisałam kiedys cos nie stosownego ?? Mam czasami wrażenie że nowych traktujecie jak piąte koło u wozu. W tym że ja aż tak nowa nie jestem (chyba) bo już 2 czy 3 miech tu jestem.
Ja sie może dużo nie udzielam tylko dlatego że na kompie rzadko siedze a na tel co chwile mnie wywala i musze hasło resetowac za każdym razem bo mi mojego hasła nie uznaje a na kompie nie mam żadnego problemu.
Wszystkim życze II kresek i miłego dnia ja lece do pracy.
@luna2424
Ale czad! I to jakie cudnie wyraznie te kreski! Ogromnie gratuluje [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Staraczek tutaj jest nadal sporo[emoji14]w tym ja[emoji14]
Bylam u gina dzisiaj, podwozie cud, miod i malinka [emoji173]️ stwierdzil, ze nie ma sie do czego doczepic.
Endometrium prawidlowe, 18mm pecherzyk w prawym jajniku [emoji7][emoji173]️[emoji7][emoji173]️[emoji7][emoji173]️ z tej okazji przytulanka w aucie w lesie byly [emoji23]
No i powiedzial, ze skoro zaszlam w pierwszym cyklu staran to jesli teraz nie zajde w ciagu 6 cykli to mam sie zglosic i sprawdzimy wiecej rzeczy.
Ja tam na zadne sprawdzanie sie nie nastawiam i mu to powiedzialam wroce w ciagu pol roku ale by zalozyc karte ciazy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny lubie to forum ale.... czuje się tu mega nie chciana. Wszystkie praktycznie jak piszą dostaja jakąkolwiek odpowiedz na swój problem czy szczęście....ja jak pisze do Was czuje sie pomininięta żadna osoba nie odpisuje na moje posty. Czy ja Wam coś zrobiłam albo napisałam kiedys cos nie stosownego ?? Mam czasami wrażenie że nowych traktujecie jak piąte koło u wozu. W tym że ja aż tak nowa nie jestem (chyba) bo już 2 czy 3 miech tu jestem.
Ja sie może dużo nie udzielam tylko dlatego że na kompie rzadko siedze a na tel co chwile mnie wywala i musze hasło resetowac za każdym razem bo mi mojego hasła nie uznaje a na kompie nie mam żadnego problemu.
Wszystkim życze II kresek i miłego dnia ja lece do pracy.
I tak trzymać, powodzenia@luna2424
Ale czad! I to jakie cudnie wyraznie te kreski! Ogromnie gratuluje [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Staraczek tutaj jest nadal sporo w tym ja
Bylam u gina dzisiaj, podwozie cud, miod i malinka [emoji173]️ stwierdzil, ze nie ma sie do czego doczepic.
Endometrium prawidlowe, 18mm pecherzyk w prawym jajniku [emoji7][emoji173]️[emoji7][emoji173]️[emoji7][emoji173]️ z tej okazji przytulanka w aucie w lesie byly [emoji23]
No i powiedzial, ze skoro zaszlam w pierwszym cyklu staran to jesli teraz nie zajde w ciagu 6 cykli to mam sie zglosic i sprawdzimy wiecej rzeczy.
Ja tam na zadne sprawdzanie sie nie nastawiam i mu to powiedzialam wroce w ciagu pol roku ale by zalozyc karte ciazy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No taka pinda się trafiła. Zresztą, u mnie w mieście nie ma dobrej kobiety ginekolog, dlatego teraz jak już to tylko do faceta :-)Masakra... zero delikatności. A później się dziwią że dziewczyny nie chca chodzić do ginekologa