reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nimitii u mnie w mieście :) nie tak daleko Katowic :) babki przyjeżdżają do niego nawet mieszkając 30km dalej :)
U mnie 5dc... kochana w piątek @ ma nie przyjść!
Ja jeżdżę do Zabrza do Pabiana kocham tego faceta ! Dzięki niemu mam syna.
Hahaha w piątek będzie na bank bo sutki bolą tak jak zawsze. Wiesz ja mam tsh powyżej 2.5 a wtedy się nie zachodzi w ciążę :(
Ale damy rade wszystkie !

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

No jest tani i dobry. Ale kolejki do niego straszne...nie przyjmuje na zapisy, więc w kolejce.czekam zwykle po 1.5h, a on sam siedzii w pracy do 23 zwykle bo chce każdą przyjąć...:) biednny jest :p
Nie dziwię się, że taki rozchwytywany :-) u nas też jest taki jeden, kolejki do niego jak u Twojego, ale on był ordynatorem w szpitalu do niedawna, a i przyjmuje raz w tygodniu... Ale podobno też dobry :-)

Spark, przeczytałam Zanim się pojawiłeś, rewelacja! Dzisiaj zabieram się za drugą część.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Od którego dc miałaś objawy??

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
W 22dc przy przytulankach już coś mi do głowy przyszło bo jak mój J na mnie włazł to pod jego ciężarem poczułam taki dziwny ucisk w brzuchu... ale pomyślałam też że się przelałam w święta [emoji16]a potem bombelkowanie w okolicach pachwinie ale to raczej przez ten drożny jajowód ...

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Luna jak cudownie !!! Gratuluje!
Spark a gdzie chodzisz do gin ?
Magoo a skąd ze śląska ?

StorAnia ja mam jednego z najlepszych ginekologów od niepłodności fo niego dziewczyny z Norwegii Anglii nawet przylatują jak chcesz to wiesz ;)

Czy ktoś ma wieści od Lux ?

Bertha co u ciebie ? Ja czytam ale już nie zapamiętuje.
Queen_b jesteś tu ? Dawno cie nie było?
Spark Docia który dzień cyklu?
Emsi ty chyba troszkę się podlamalas prawda ?glowa do góry :)
Ja czekam na @ ma być w pt chociaż tyle ze jest punktualna :D

Okolice Opola.

Lanvin też to czytałam bardzo fajna książka :) potem widziałam film. Aktor świetny a aktorka jakby zbyt plastyczna jak dla mnie tzn cały czas jakby aż za bardzo się starała wczuć w rolę l. Widziałaś film ?

reklama
Do góry