reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny lubie to forum ale.... czuje się tu mega nie chciana. Wszystkie praktycznie jak piszą dostaja jakąkolwiek odpowiedz na swój problem czy szczęście....ja jak pisze do Was czuje sie pomininięta żadna osoba nie odpisuje na moje posty. Czy ja Wam coś zrobiłam albo napisałam kiedys cos nie stosownego ?? Mam czasami wrażenie że nowych traktujecie jak piąte koło u wozu. W tym że ja aż tak nowa nie jestem (chyba) bo już 2 czy 3 miech tu jestem.
Ja sie może dużo nie udzielam tylko dlatego że na kompie rzadko siedze a na tel co chwile mnie wywala i musze hasło resetowac za każdym razem bo mi mojego hasła nie uznaje a na kompie nie mam żadnego problemu.

Wszystkim życze II kresek i miłego dnia ja lece do pracy.

Pyzunia mi też rzadko kto odpisuje, bo ja też tak jak ty nie zawsze mam czas napisać, ale nie ma się co wkurzac ;), wiadomo, że jak dziewczyny znają się dłużej to będą do siebie częściej pisały.

reklama
@pyzunia nikt Cię tu specjalnie nie omija uwierz, czasem tak jest, mnie też wielokrotnie dziewczyny pominęły bo nie doczytały albo nie miały nic do powiedzenia, rozgość się i nie bierz takich rzeczy do siebie [emoji8]

Mój sikaniec z dzisiaj nie jest ciemniejszy i martwię sie tym. Brzucho wciąż boli jak na @ i załącza mi się czarnowidztwo ale staram sie podchodzić do tego racjonalnie, teraz nie wiele mogę zrobić dopóki nie mam skurczy i krwawienia to staram sie nie fisiować!

@Luna wielkie gratulacje jeszcze raz! Piękne te Twoje kreseczki, takie grube!!! Zazdroszczam! [emoji6]
a5ed48ca1d5259e1f6f24dd0f865d9fb.jpg

w57v9jcgd4r5d7vu.png
Jest krecha, jak masz wątpliwości to zrób betę i później jeszcze raz ;), ale mi się wydaje, że jest ok. Stężenie hormonu też zależy od tego , jak go rozrzadzisz w moczu

Dziewczyny lubie to forum ale.... czuje się tu mega nie chciana. Wszystkie praktycznie jak piszą dostaja jakąkolwiek odpowiedz na swój problem czy szczęście....ja jak pisze do Was czuje sie pomininięta żadna osoba nie odpisuje na moje posty. Czy ja Wam coś zrobiłam albo napisałam kiedys cos nie stosownego ?? Mam czasami wrażenie że nowych traktujecie jak piąte koło u wozu. W tym że ja aż tak nowa nie jestem (chyba) bo już 2 czy 3 miech tu jestem.
Ja sie może dużo nie udzielam tylko dlatego że na kompie rzadko siedze a na tel co chwile mnie wywala i musze hasło resetowac za każdym razem bo mi mojego hasła nie uznaje a na kompie nie mam żadnego problemu.

Dlaczego odnosisz takie wrażenie?
Chyba niepotrzebnie :) my tu raczej wszystkie dobrze nastawione. Czasami mamy gorsze dni, doły, ale to mija.
Pisz, konkretnie zadawaj pytania, a pewnie dostaniesz odpowiedź :)

@pyzunia nikt Cię tu specjalnie nie omija uwierz, czasem tak jest, mnie też wielokrotnie dziewczyny pominęły bo nie doczytały albo nie miały nic do powiedzenia, rozgość się i nie bierz takich rzeczy do siebie [emoji8]

Mój sikaniec z dzisiaj nie jest ciemniejszy i martwię sie tym. Brzucho wciąż boli jak na @ i załącza mi się czarnowidztwo ale staram sie podchodzić do tego racjonalnie, teraz nie wiele mogę zrobić dopóki nie mam skurczy i krwawienia to staram sie nie fisiować!

@Luna wielkie gratulacje jeszcze raz! Piękne te Twoje kreseczki, takie grube!!! Zazdroszczam! [emoji6]

w57v9jcgd4r5d7vu.png
oj tam, oj tam. jak dla mnie to jest ciemniejszy bo widać kreseczkę a nie cień. I tego się trzymaj. Czarnowidztwo zostaw czarnowidzom. Szczerze mówiąc ja u siebie widziałam tylko takie testy - w pierwszej nie, bo robiłam bete a w ogóle wtedy dostępność takich testów w aptece była średnia. Ale w drugiej zrobiłam test raz - jakoś wtedy jeszcze nie liczyłam, bardzo dużo pracowałam i określałam termin spodziewanej @ na mniej więcej ten sam dzień następnego miesiąca. Czyli jak miałam @ 4.01 to następna około 4.02. Stąd nie wiem dokładnie ile dni przed czy po mi wyszedł. Zresztą - ostatnio znalazłam swój stary kalendarzyk i policzyłam - miałam cykle 23 - 26 dni na przemian. Z trzecią ciążą w ogóle był strzał - chciałam córeczkę, był jeden raz parę dni przed połową cyklu i już. a Potem test pozytywny i też już. Jakoś nie przychodziło mi do głowy żeby liczyć, czy też żeby powtarzać testy - po prostu założyłam, że jest ok. Ale testy były takie właśnie jak Twój - dość jasne, choć wyraźnie widoczne.

PyzunIA czasem trzeba powtórzyć pytanie kilka razy bo jak jest duży ruch i jest gorąco np jak w przypadku Lux i czekamy na wieści to po prostu się przewija posty. Przykro mi, że takie odnosisz wrażenie.

w57v9jcgd4r5d7vu.png
Kochana nie wkręcaj sobie jest krecha i to nie cień ale już całkiem widoczna ;)

reklama
Pyzunia, pewnie akurat na pytania ktore zadałaś nikt nie znał odpowiedzi.. ja często odpowiadam na 5% pytań... ale nie ze wybieram sobie komu odpowiem bo nick mi sie podoba tylko znam akurat odpowiedz.
Na moje wpisy o sobie tez często nie ma odpowiedzi.
Zwykle jest jednak tak ze jak ktoś sie duzo udziela to duzo sie o jej historii pisze, dopytuje itd. Jak sie wpada rzadko to niestety sie nie pamięta historii i stad czasem umykają te posty.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Dokładnie. Czasem też jest tak, że kilka osób zapyta o coś, a cytuje się jedną wypowiedź :-) na moje posty też nie zawsze są odpowiedzi, życie :-) Ja zazwyczaj nie patrzę na nick, jeśli mam coś do powiedzenia :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry