reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Luna jak cudownie !!! Gratuluje!
Spark a gdzie chodzisz do gin ?
Magoo a skąd ze śląska ?

StorAnia ja mam jednego z najlepszych ginekologów od niepłodności fo niego dziewczyny z Norwegii Anglii nawet przylatują jak chcesz to wiesz ;)

Czy ktoś ma wieści od Lux ?

Bertha co u ciebie ? Ja czytam ale już nie zapamiętuje.
Queen_b jesteś tu ? Dawno cie nie było?
Spark Docia który dzień cyklu?
Emsi ty chyba troszkę się podlamalas prawda ?glowa do góry :)
Ja czekam na @ ma być w pt chociaż tyle ze jest punktualna :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Luna jak cudownie !!! Gratuluje!
Spark a gdzie chodzisz do gin ?
Magoo a skąd ze śląska ?

StorAnia ja mam jednego z najlepszych ginekologów od niepłodności fo niego dziewczyny z Norwegii Anglii nawet przylatują jak chcesz to wiesz ;)

Czy ktoś ma wieści od Lux ?

Bertha co u ciebie ? Ja czytam ale już nie zapamiętuje.
Queen_b jesteś tu ? Dawno cie nie było?
Spark Docia który dzień cyklu?
Emsi ty chyba troszkę się podlamalas prawda ?glowa do góry :)
Ja czekam na @ ma być w pt chociaż tyle ze jest punktualna :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Lux wysłała info koleżance z zamkniętego forum.
Natenek jest już na świecie attachFull790093

Załączniki

• upload_2017-1-4_9-18-41.png
    upload_2017-1-4_9-18-41.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 102
No to czekam na zdjęcie Natana :)Się doczekać nie mogę ! :)Tyle się wzbraniał i w końcu wyszedł :D
Kazał długo na siebie czekać i mamie i ciotkom babyboomowym :D
Też bym chciała zobaczyć :-)

NeSSi, z dzidzią na pewno dobrze, nie stresuj się, usg po proza szybko zrobiłaś i jeszcze nie jest na tyle rozwinięte, aby je zobaczyć :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dziewczyny lubie to forum ale.... czuje się tu mega nie chciana. Wszystkie praktycznie jak piszą dostaja jakąkolwiek odpowiedz na swój problem czy szczęście....ja jak pisze do Was czuje sie pomininięta żadna osoba nie odpisuje na moje posty. Czy ja Wam coś zrobiłam albo napisałam kiedys cos nie stosownego ?? Mam czasami wrażenie że nowych traktujecie jak piąte koło u wozu. W tym że ja aż tak nowa nie jestem (chyba) bo już 2 czy 3 miech tu jestem.
Ja sie może dużo nie udzielam tylko dlatego że na kompie rzadko siedze a na tel co chwile mnie wywala i musze hasło resetowac za każdym razem bo mi mojego hasła nie uznaje a na kompie nie mam żadnego problemu.

Wszystkim życze II kresek i miłego dnia ja lece do pracy.
Pyzunia kochana na pewno nie robimy tego celowo... też tak czasami mam, że napiszę w jeden dzień kilka postów i żadnej odpowiedzi :p nie przejmuj się i nie uciekaj, pisz dalej :) zwyczajnie ja np. Mam tak, że jak mam do nadrobienia np. 20 stron to potem zamiast odpisywać od razu na danego posta to lecę te 20 stron, zapominam już o poprzednich i odpisuje tylko na te z ostatniej str. Pomijając inne :p nikt celowo na pewnno nie omijaa Twoich postów :)

Mam nadzieję :-)

Wiesz, tylko to nie chodziło o legalizację aborcji, tylko aby było jak teraz, że masz możliwość dokonania wyboru w momencie kiedy dziecko ma np. jakieś wady genetyczne. Nikt nie protestował ZA aborcją na życzenie, chyba że pojedyncze wypadki. Temu akurat jestem przeciw.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Właśnie niestety dużo osób tak myślało, że to legalizacja aborcji na życzenie. Jak czytałam te komentarze w internecie co kobiety wyoisywaly (w tym ta piosenkarka z Sistars że usunęła dziecko bo mieszkanie miała za male) to się włos na głowie jezyl. Dlatego ja się wstrzymałam z poparciem bo w zła stronę to wszystko szło.
W tych trzech przypadkach i tylko w tych trzech przypadkach niech zostanie jak jest i każdy zrobi co chce zgodnie ze swoim sumieniem i sytuacja.
Ale niesmak mi trochę został jak tu karpi żywych niee ale dzieci usuwać tak.
Sama nie jestem za maltretowaniem zwierząt i nie widzę sensu kupowania żywego karpia żeby go potem zatluc. Kiedyś nawry tata kupił karpia żywego był u nas w wannie kilka dni trzeba było się kąpać w misce ale potem nikt go nie potrafił zabić i musieliśmy go wypuścić :-) :)

reklama
Zobacz załącznik 790092 Hej kochane ..Luxiaaa się odzywała ?
Ja wczoraj wizytę u gina miałam ...zaczęłam porównywać co i jak i złapałam doła. Ale już mi powoli przechodzi ...pęcherzyk w 5t 1d miał 5,20mm ,,,zarodka jeszcze nie widać. Za 2 tygodnie kolejna wizyta :/
Nie przejmuj się kochana może po prostu za wcześnie usg było zrobione.

Do góry