reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzięki Kochana, obyś miała rację. Mnie się załącza czarnowidztwo. Nadal mam mdłości, nic nie plamię. Jak se pogrzebałam to tylko trochę lekko brązowego śluzu... Cholera, nie wiem co się dzieje.
Idę spać bo się nakręcam coraz bardziej :( ;-(
Kochana dasz radę :D Ja mdłości mam często przed @ (i to nie urojone objawy ciąży, tylko taka moja natura), będzie dobrze, zobaczysz ! :)

Lunkaaaaaa[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Ja to po prostu wiedzialam, juz od paru dni czułam w kosciach[emoji4] tez masz krotsze cykle, tak naprawdę byłaś juz po terminie @ i tak tempka była znamienna!!
Gratuluje z całego serca!!

I jeszcze leeleeth, moje gratulacje!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lunkaaaaaa[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Ja to po prostu wiedzialam, juz od paru dni czułam w kosciach[emoji4] tez masz krotsze cykle, tak naprawdę byłaś juz po terminie @ i tak tempka była znamienna!!
Gratuluje z całego serca!!

I jeszcze leeleeth, moje gratulacje!

Nie mogę spać z wrażenia [emoji16]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mogę spać z wrażenia [emoji16]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie dziwie Ci sie![emoji7] ale jakie piękne grubaski wyszły! Wiem jakie to emocje, ja sie z nich juz otrząsnęła i miewam dnie ze zastanawiam sie czy to nie sen, bo do pierwszego usg jeszcze ponad tydzien[emoji15][emoji15]
Przyznam ze juz siknelam na kilka extra testow[emoji87][emoji87][emoji87]

@luna2424
Ale czad! I to jakie cudnie wyraznie te kreski! Ogromnie gratuluje [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Staraczek tutaj jest nadal sporo :p w tym ja :p

Bylam u gina dzisiaj, podwozie cud, miod i malinka [emoji173]️ stwierdzil, ze nie ma sie do czego doczepic.
Endometrium prawidlowe, 18mm pecherzyk w prawym jajniku [emoji7][emoji173]️[emoji7][emoji173]️[emoji7][emoji173]️ z tej okazji przytulanka w aucie w lesie byly [emoji23]

No i powiedzial, ze skoro zaszlam w pierwszym cyklu staran to jesli teraz nie zajde w ciagu 6 cykli to mam sie zglosic i sprawdzimy wiecej rzeczy.

Ja tam na zadne sprawdzanie sie nie nastawiam i mu to powiedzialam ;) wroce w ciagu pol roku ale by zalozyc karte ciazy:)

Dziewczyny lubie to forum ale.... czuje się tu mega nie chciana. Wszystkie praktycznie jak piszą dostaja jakąkolwiek odpowiedz na swój problem czy szczęście....ja jak pisze do Was czuje sie pomininięta żadna osoba nie odpisuje na moje posty. Czy ja Wam coś zrobiłam albo napisałam kiedys cos nie stosownego ?? Mam czasami wrażenie że nowych traktujecie jak piąte koło u wozu. W tym że ja aż tak nowa nie jestem (chyba) bo już 2 czy 3 miech tu jestem.
Ja sie może dużo nie udzielam tylko dlatego że na kompie rzadko siedze a na tel co chwile mnie wywala i musze hasło resetowac za każdym razem bo mi mojego hasła nie uznaje a na kompie nie mam żadnego problemu.

Wszystkim życze II kresek i miłego dnia ja lece do pracy.

reklama
Luna serdeczne gratulacje.
Jeszcze trochę sama tutaj zostanę.dziś mam wizytę u gina i się boje niewiem czemu, ostatnio juz tak negatywnie jestem nastawiona ze mi się juz nie uda,może odloze starania niewiem :(

Do góry