Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko lekarz powiedział mi, że jeśli torbiele będą nadal o orgametrilu to szpital...
Ja też na polu.bitwy
Luna2424 gratuluję z całego.serduszka.
Dajecie.wiatę dziewczyny. Super ze.jesteście.
Osobiscie tego nie mialam ale dwie moje kolezanki to mialy i obie w 1szym cyklu po droznosci zaszly w ciaze a staraly sie dlugo..Nie zostaniecie same, póki co też jestem. Dzisiaj byłam u gina, dał nam ostatni miesiąc starań. Jeśli się nie uda badamy drożność jajników. Czy któraś z Was to przechodziła? Pomogło? Jak wyglądało?
Luna ale piękne krechy Gratulacje
Dokładnie dziewczyny dają nadzieję. ja dziś niestety biel zobaczyłam choć objawy straszne... Niby punkt kulominacyjny 6.01 Zobaczymy.Gdyby nie te dziewczyny to byłaby załamka. Mam nadzieję, ze brzuchatki będą wpadać do nas.
Ja bym chciała tu zostać [emoji57].. nie widzę inaczej [emoji7]Gdyby nie te dziewczyny to byłaby załamka. Mam nadzieję, ze brzuchatki będą wpadać do nas.
No widzisz.. Super ile mialas lat jak urodzilas corki? duze juz saMoim zdaniem to forum jest magiczne... może i głupia jestem ale tyle czasu nic nie działało..a tu ... znalazłam...pomoc... rady... [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] i stało się[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
18 miałam 15 a 21 urodziłam Amelkę.. Julka jak miałam 20 więc sama byłam smarkata..No widzisz.. Super ile mialas lat jak urodzilas corki? duze juz sa
Dzięki Kochana, obyś miała rację. Mnie się załącza czarnowidztwo. Nadal mam mdłości, nic nie plamię. Jak se pogrzebałam to tylko trochę lekko brązowego śluzu... Cholera, nie wiem co się dzieje.Próbujcie, myślę, że warto wszystkiego próbować... Storka myślę, że ostatecznie laparoskopia, ale wydaje mi się, że farmakologia da radę *;
Dasz mi namiary na tego Niczyporowicza? Bo owszem są na necie ale prywatnie. A czytałam że jest dobryLuna!!!! Wielkie meeega gratulacje [emoji323] prześlij olsztyńskie fluidki ciążowe [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] super
A skroc proszę swoje staranka i pierwsze objawy. Mąż już wie? [emoji1] ale jestem podekscytowana [emoji4]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom