reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Paraplu, dupsko Ci przetrzepać za takie nieodzywanie sie[emoji36][emoji23] juz w głowę zachodziłam gdzie Ty!
O Windy nawet nie wspomnę, tez jej nie ma na łączach od kilku dni[emoji17]

Czekam tez jak na szpilkach na wieści od Lux, czy to juz po?[emoji848][emoji1364][emoji7]

Ja brałam wczesniej zwykły kwas foliowy 400mg, teraz mam go w suplemencie dla ciężarnych ale 800mg.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bije sie w piers, mea culpa! Net mam tylko jak jest gdzies wifi a i tak nie zawsze mam czas i glowe by wejsc na forum.
Probuje nacieszyc sie na zapas rodzinka, domem i moimi kielcowkami[emoji173]️ musi mi starczyc w koncu do kolejnego przyjazdu.

reklama
U mnie kiepskie wieści. Staranka musze odpuścić na minimum pół roku. Musze mieć plastyke blizny po cc. Pod koniec stycznia mam mieć usg sis kwalifikujace do operacji. Także odpuszczam starania ale na forum zostaje i trzymam kciuki. Miała któraś robione to usg z solą fizjologiczna? Czy to boli? Ponoć miej niż hsg ale ja hsg miałam pod narkoza i teraz strasznie się boję. A że bardzo źle znoszę bol...

1usavcqgt1dml95x.png

Szkoda Bulbasku [emoji17] to na pewno @ się szykuje?
U mnie @ ma być w czwartek i w 2 dc robie badania i tez idę później na monitoring ... musze wiedzieć czy wszystko tam rośnie i pęka jak trzeba [emoji123]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Myślę, ze tak. Niech ten rok się już kończy i idziemy dalej...

Paraplu, który zaczęłaś cykl teraz?
2cs

U mnie kiepskie wieści. Staranka musze odpuścić na minimum pół roku. Musze mieć plastyke blizny po cc. Pod koniec stycznia mam mieć usg sis kwalifikujace do operacji. Także odpuszczam starania ale na forum zostaje i trzymam kciuki. Miała któraś robione to usg z solą fizjologiczna? Czy to boli? Ponoć miej niż hsg ale ja hsg miałam pod narkoza i teraz strasznie się boję. A że bardzo źle znoszę bol...

1usavcqgt1dml95x.png
Kurcze szkoda ale zleci szybciej niz myslisz :)

1usavcqgt1dml95x.png

Ja miałam sonoHSG. Dostałam przed chyba ketonal. Jak sa drożne to niewiele boli, choc nieprzyjemne wg mnie i tak jest. A jak jest przytkany jajowod/zatkany i go przepycha tym płynem (ja miałam taki lewy) to wtedy jest mniej przyjemnie.. :( dla mnie to był bardzo dziwny, nietypowy ból, bardzo bardzo nieprzyjemny.. Ale do zniesienia.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

IMG_20161230_150954.jpg

Spark
Dziękuję Kochana!!!
Musiałam się pochwalić ;)

Załączniki

• IMG_20161230_150954.jpg
    IMG_20161230_150954.jpg
    377,5 KB · Wyświetleń: 332
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Poprosiłam dziewczyny z innego wątku by Wam napisały bo nie mam siły. Ale napiszę w skrócie. Wczoraj była indukcja 7 godzin. Pisały się super skurcze po oxy ale wszystko ustalo. Rozwarcie wczoraj 4 cm. Czop odszedł. Czekam na obchod.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry