reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Laski, a ja wrócę do tematu kwasu foliowego, chociaż był już wałkowany wiele razy. Dzisiaj skończyło mi się opakowanie i nie wiem co kupić, kwas czy folian? Co Wy w końcu bierzecie? Napiszcie proszę z jakiej firmy.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ja mam ten folian solgar czy jakoś tak, 55zl w aptece. Teraz w sumie od tygodnia nie lykam, zapominam

reklama
Jezdem i zyjem! [emoji16]

W Polsce jestem i kiepsko z netem, wybaczcie [emoji8]

U mnie 11dc, w 15 dc (3stycznia) mam gina i mam nadzieje, ze uslysze same dobre informacje [emoji120].
5 stycznia wg apki ma byc owulka[emoji1377]

Kurcze ostatnie 300 postow przeczytalam jak na szpilkach i nie doczekalam sie info od Lux [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jezdem i zyjem! [emoji16]

W Polsce jestem i kiepsko z netem, wybaczcie [emoji8]

U mnie 11dc, w 15 dc (3stycznia) mam gina i mam nadzieje, ze uslysze same dobre informacje [emoji120].
5 stycznia wg apki ma byc owulka[emoji1377]

Kurcze ostatnie 300 postow przeczytalam jak na szpilkach i nie doczekalam sie info od Lux [emoji23]

Witamy :), my też czekamy na info. A jak po świętach???

Witamy :), my też czekamy na info. A jak po świętach???

Jak po swietach? Nie moge patrzec juz na jedzenie [emoji23][emoji23][emoji23] najchetniej to bym przeszla na odzywianie dozylne [emoji23]

A ogolnie to super! Nacieszyc sie nie moge tymi swietami [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Do góry