magoo
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki, dasz radę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki, dasz radę.
Prędzej na Sylwestra chcą pobalować
Lux zawsze robią przerwę bo raz za razem to nic nie daje a czasem oxy daje efekt po czasie.U nas minimum 48h to było jak dobrze kojarzę i próbują max trzy razy.
Lekarz tłumaczył że poziom oxy w organizmie musi spaść i wtedy jak podadzą to organizm reaguje silniej, raz po raz to mija sie z celemU mnie wywoływali poród dzień po dniu i skonczylo sie cesarka
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Tp już dawaj test póki rano u mnie się rozkręca.Lux trzymaj sie!!
No wlasnie gdzie ten test Lanvin?
Ja czekam na okres. Mial byc w czwartek ale od czwartku zaczęły mnie boleć piersi, a bardziej od wczoraj, wiec nie wiem co sie dzieje. Przed impreza sylwestrowa zrobię test, bo oczywiscie chce opic nowy rok. Myślę, że cos sie po prostu poprzestawialo z tymi cyckami i okres przyjdzie dzisiaj
Test robilam we wtorek i nic.