reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Poprosiłam dziewczyny z innego wątku by Wam napisały bo nie mam siły. Ale napiszę w skrócie. Wczoraj była indukcja 7 godzin. Pisały się super skurcze po oxy ale wszystko ustalo. Rozwarcie wczoraj 4 cm. Czop odszedł. Czekam na obchod.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
ojej :( To Cię wymęczą :/

reklama
Poprosiłam dziewczyny z innego wątku by Wam napisały bo nie mam siły. Ale napiszę w skrócie. Wczoraj była indukcja 7 godzin. Pisały się super skurcze po oxy ale wszystko ustalo. Rozwarcie wczoraj 4 cm. Czop odszedł. Czekam na obchod.

Biedna :(
Nie przejmuj się nami Ty i Natanek jesteście najważniejsi. Napisz kiedy będziesz miała siły. My tu wszystkie zaciskamy kciuki i jesteśmy z wami! :) trzymaj się kochana!!!!!!:)

Trzymajnsie kochana!! Kciuki zacisniete!!!

1985natalia2 masz sobowtóra!

qdkkx1hpzei65q7s.png
Ja sobowtóra,? Hehe a gdzie on? Chętnie się przywitam

Lux trzymaj sie!!
No wlasnie gdzie ten test Lanvin?
Ja czekam na okres. Mial byc w czwartek ale od czwartku zaczęły mnie boleć piersi, a bardziej od wczoraj, wiec nie wiem co sie dzieje. Przed impreza sylwestrowa zrobię test, bo oczywiscie chce opic nowy rok. Myślę, że cos sie po prostu poprzestawialo z tymi cyckami i okres przyjdzie dzisiaj
Test robilam we wtorek i nic.

Mi też za drugą oxy dopiero poszło. Trzymam kciuki dalej!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry