reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jezdem i zyjem! [emoji16]

W Polsce jestem i kiepsko z netem, wybaczcie [emoji8]

U mnie 11dc, w 15 dc (3stycznia) mam gina i mam nadzieje, ze uslysze same dobre informacje [emoji120].
5 stycznia wg apki ma byc owulka[emoji1377]

Kurcze ostatnie 300 postow przeczytalam jak na szpilkach i nie doczekalam sie info od Lux [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No nareszcie się odezwałas już się martwilam! Fajnie, że święta udane. No ja staranka zaraz się zaczną ;)

reklama
Ja za folian solgar w aptece zapłaciłam 55zl
W aptekach internetowych jest taka sama cena, tam jest 50 szt, tak?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Kobiety w Olsztynie nie ma starówki tylko Stare Miasto. Z Olsztynem to ja jestem baaaardzo związana. Najpierw liceum, potem studia. Wiele wspaniałych wspomnień i przyjaciół na całe życie :) Gdybym miała wybór to właśnie w Olsztynie bym się osiedlila :)
Mój J ciśnie żeby tu osiąść

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja chyba dostanę @@@. Może nie trafiliśmy już w owu bo mieliśmy odpuścić ten cykl. Sprawdziła się moja teoria, ze od kiedy zaczęliśmy się starać 3-4 dni przed @ plamienia takie kleksy 1 lub 2. Cykl wyzdluzony do 33-34 dni. teraz nic tylko przy sikaniu coś tak zauważyłam że chyba będzie @ bo taki kawa z mlekiem sluzik. Dzisiaj 29 dc czyli tak jak przez 12 lat dostawalam @.
Najwidoczniej do zapłodnienia doszło już 3 razy tylko się nie zagniezdzilo i poszło. A progesteron słaby. W styczniu pójdę na monitoring i zaczyn od razu luteine brać po owu.

Ostatnia edycja:
A ja chyba dostanę @@@. Może nie trafiliśmy już w owu bo mieliśmy odpuścić ten cykl. Sprawdziła się moja teoria, ze od kiedy zaczęliśmy się starać 3-4 dni przed @ plamienia takie kleksy 1 lub 2. Cykl wyzdluzony do 33-34 dni. teraz nic tylko przy sikaniu coś tak zauważyłam że chyba będzie @ bo taki kawa z mlekiem sluzik. Dzisiaj 29 dc czyli tak jak przez 12 lat dostawalam @.
Najwidoczniej do zapłodnienia doszło już 3 razy tylko się nie zagniezdzilo i poszło. A progesteron słaby. W styczniu pójdę na monitoring i zaczyn od razu luteine brać po owu.
Szkoda Bulbasku [emoji17] to na pewno @ się szykuje?
U mnie @ ma być w czwartek i w 2 dc robie badania i tez idę później na monitoring ... musze wiedzieć czy wszystko tam rośnie i pęka jak trzeba [emoji123]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

A ja czekam na @. Ten cykl byl odpuszczony i nie staralismy sie, nie zwazalismy na dni. Wyliczylam ze owu miala byc ok. 11-12dc i od 14dc kochalismy sie juz bez niczego bo wczesniej sie zabezpieczalismy. W tym cyklu bo ja chora i bralam antybiotyk. I teraz jakos na @ sie nie zapowiada. Do jutra ma byc ale cisza. Zawsze juz mialam chocby plamienia.. Cos czuje ze zle trafilam z owulka i mi sie przesunela z powodu chorobska i mozliwe ze sie udalo. Zobaczymy;)

Widzisz a tak się martwilas ta praca [emoji1] w takim razie powodzenia za nowym stanowisku

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
To nowe, stare, stanowisko ;)
Już tam byłam kilka razy, łącznie około roku. Jak już mnie nie mogą znieść to dostaję kopa na tamten dział :D Na ich nieszczęście dali mi 4 lata temu umowę na stałe i tak męczą się ze mną ósmy rok :D :p

A ja czekam na @. Ten cykl byl odpuszczony i nie staralismy sie, nie zwazalismy na dni. Wyliczylam ze owu miala byc ok. 11-12dc i od 14dc kochalismy sie juz bez niczego bo wczesniej sie zabezpieczalismy. W tym cyklu bo ja chora i bralam antybiotyk. I teraz jakos na @ sie nie zapowiada. Do jutra ma byc ale cisza. Zawsze juz mialam chocby plamienia.. Cos czuje ze zle trafilam z owulka i mi sie przesunela z powodu chorobska i mozliwe ze sie udalo. Zobaczymy;)

Moze sie coś wykluje [emoji846]

reklama
Paraplu, dupsko Ci przetrzepać za takie nieodzywanie sie[emoji36][emoji23] juz w głowę zachodziłam gdzie Ty!
O Windy nawet nie wspomnę, tez jej nie ma na łączach od kilku dni[emoji17]

Czekam tez jak na szpilkach na wieści od Lux, czy to juz po?[emoji848][emoji1364][emoji7]

Ja brałam wczesniej zwykły kwas foliowy 400mg, teraz mam go w suplemencie dla ciężarnych ale 800mg.

Do góry