Lanvin
Fanka BB :)
Ło matko, cieszę się, że nie miałam. Jak żyjesz??
![qdkkx1hpzei65q7s.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fqdkkx1hpzei65q7s.png&hash=2c14632246841f447b83cfaa83be5a83)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ło matko, cieszę się, że nie miałam. Jak żyjesz??
Oj kobieto nie denerwuj mnie! Ja też w zeszłym tygodniu pożegnałam się z forum i marzeniami. A teraz mam w du...e mój pesel, przeciwności i PCOS. Wyleczę torbiele, znajdę lekarza który prowadzi monitorowanie owulacji i podaje zastrzyki na pęknięcie jajeczka i który pomoże mi zajść i donosić maleństwo, o którym od dawna marzy mój kochany DJa mam 40 skończone... ale niestety wygląda na to, że to jest początek menopauzy i muszę po prostu odpuścić, choć łatwiej się mówi niż...
Załamana jestem trochę, chyba nie ma sensu dalsze czekanie, załamywanie się co miesiąc negatywnym testem itp.... większość z Was ma po dwadzieścia kilka - trzydzieści... czuję się po prostu bezsilna. Muszę się gdzieś schować, wypłakać i tyle. Jakoś będę musiała przetrwać i to...
Lui kochana z tego co kojarzę to Ty dostałaś w ostatnim cyklu zastrzyk na pęknięcie, dobrze kojarzę ?
My mamy ten sam 4 cykl za sobą dlatego powiedz mi dlaczego juz tak szybko decyzja o zastrzyku ? Masz jakieś doświadczenie juz i wiesz, że bez zastrzyku nie da rady ?
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Nie martw się, guzki na tarczycy często się pojawiają. Dziewczyny nawet bez tarczycy zachodzą w ciążę. Nie ma co się zamartwiać na zapas. Dobrze by było jakby to był jedyny problem.Sylwka jak przeczytałam o tej tarczycy to aż mnie ścisnęłowłaśnie czekam na wyniki tsh, ft3, ft4. A z biopsji wynika, ze mam guzek z łagodna zmiana ;(
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To może coś się zadzieje jednakA jeszcze napomknę, że w tym cyklu OWU była z lewego jajnika, jak nigdy. Przy obserwowanych cyklach zawsze był to prawy jajnik![]()
Docia Ty to jesteś mega babka! Dajesz wielką motywację!Dziewczynki ja tu 41 Ania mango i oczekiwania damy radę ja jutro do gin i do walki o maleństwo uda nam się ,skoro mc są to do roboty kobiety nie poddamy się
Docia Ty to jesteś mega babka! Dajesz wielką motywację!Dziewczynki ja tu 41 Ania mango i oczekiwania damy radę ja jutro do gin i do walki o maleństwo uda nam się ,skoro mc są to do roboty kobiety nie poddamy się
Dzięki kochana jak się tyle czeka to kiedyś cierpliwość zostanie nagrodzona kochane główki w góręDocia Ty to jesteś mega babka! Dajesz wielką motywację!![]()