S
StorAnia
Gość
O matko jak ją Ci zazdroszczę tego optymizmu!!! I dobrego ginekologaDzięki kochana jak się tyle czeka to kiedyś cierpliwość zostanie nagrodzona kochane główki w górę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko jak ją Ci zazdroszczę tego optymizmu!!! I dobrego ginekologaDzięki kochana jak się tyle czeka to kiedyś cierpliwość zostanie nagrodzona kochane główki w górę
No ja już 7 dzień orgametrilu i boli coraz bardziej... Oby tylko dziad zszedł!!!Aniu ja bym dlatego Clo nie brała bo dużo się nacxytalam, że prawie każda po braniu miała torbiele, a ja już pisałam, że mnie torbiele lubią, więc lepiej nie ryzykować. Może i skuteczne, ale też są skutki uboczne. Tego się boję, że znowu coś u mnie urosło, na lewym jajniku mam torbiel i oby ten prawy działał. Ale boli dziad przy każdym ruchu prawie.
Właśnie się bardzo zdziwiłam, ponieważ powiedziała, że absolutnie nie łykać jodu, nie pić wody z jodem. Wystarczająca ilość jodu jest w pożywieniu. Nie brać pregny, czy też innym witamin.To może coś się zadzieje jednakczekam na wieści. A co do tarczycy to mowila cos o suplementacji jodu?
Mnie boli lewa pachwina i lewa strona ogólnie. Wczoraj i dzisiaj 2 razy brzuch jak na @ aż się zdziwiłam ale przeszło. I wielki pryszcz mi wyszedł na policzku. Muszę w pracy jakiś kwas na niego zastosowaćzawsze coś. Nie pamiętam kiedy miałam takiego dziada podskornego.
A teraz mnie mdli jakoś...
Taaak, mi pomogły wraz z ziołami Sroki na owulacje, wróciła...@Spark, Ty jesteś doświadczona w tej materii [emoji6]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Kolegę który jest wspaniały,już mi powiedział że jak się udało na tym zestawie leków zajść to drugi raz też zajdę tylko czasu potrzeba i clexane mi dołoży,już się kluje insulinnna by cukier był w porządku więc dupcie w górę kochaneO matko jak ją Ci zazdroszczę tego optymizmu!!! I dobrego ginekologa![]()
I dobrze. Gdyby moje usg nie kosztowało 100 zł tez bym chodziła co tydzieńjeszcze do mnie nie dociera [emoji14] Co tydzień chodzę na USG, dziś był już 3 raz hehe ale wole mieć podgląd niż się martwić
@Luxuorius trzymam kciuki za jak najszybsze rozwiązanie i czekamy na zdjęcie Nataniela![]()
I dobrze. Gdyby moje usg nie kosztowało 100 zł tez bym chodziła co tydzień
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
To już prawie dorosła kobieta [emoji1]Moja córka jest mądrzejsza ode mnie... ja w jej wieku byłam dzieckiem, ona jest baaardzo dojrzała jak na 17 lat![]()