reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Aniu ja bym dlatego Clo nie brała bo dużo się nacxytalam, że prawie każda po braniu miała torbiele, a ja już pisałam, że mnie torbiele lubią, więc lepiej nie ryzykować. Może i skuteczne, ale też są skutki uboczne. Tego się boję, że znowu coś u mnie urosło, na lewym jajniku mam torbiel i oby ten prawy działał. Ale boli dziad przy każdym ruchu prawie:(.
No ja już 7 dzień orgametrilu i boli coraz bardziej... Oby tylko dziad zszedł!!!

To może coś się zadzieje jednak :) czekam na wieści. A co do tarczycy to mowila cos o suplementacji jodu?
Mnie boli lewa pachwina i lewa strona ogólnie. Wczoraj i dzisiaj 2 razy brzuch jak na @ aż się zdziwiłam ale przeszło. I wielki pryszcz mi wyszedł na policzku. Muszę w pracy jakiś kwas na niego zastosować :( zawsze coś. Nie pamiętam kiedy miałam takiego dziada podskornego.
A teraz mnie mdli jakoś...
Właśnie się bardzo zdziwiłam, ponieważ powiedziała, że absolutnie nie łykać jodu, nie pić wody z jodem. Wystarczająca ilość jodu jest w pożywieniu. Nie brać pregny, czy też innym witamin.
Powiedziała dlaczego, ale nie za bardzo potrafię to powtórzyć. To było tak chyba, że to pomaga, ale na krótką metę, później przeszkadza w leczeniu.
Trzymam kciuki za Ciebie ! :)
i oczywiście za inne staraczki również! :)

O matko jak ją Ci zazdroszczę tego optymizmu!!! I dobrego ginekologa ;)
Kolegę który jest wspaniały,już mi powiedział że jak się udało na tym zestawie leków zajść to drugi raz też zajdę tylko czasu potrzeba i clexane mi dołoży,już się kluje insulinnna by cukier był w porządku więc dupcie w górę kochane

jeszcze do mnie nie dociera [emoji14] Co tydzień chodzę na USG, dziś był już 3 raz hehe ale wole mieć podgląd niż się martwić

@Luxuorius trzymam kciuki za jak najszybsze rozwiązanie i czekamy na zdjęcie Nataniela :)
I dobrze. Gdyby moje usg nie kosztowało 100 zł tez bym chodziła co tydzień :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

I dobrze. Gdyby moje usg nie kosztowało 100 zł tez bym chodziła co tydzień :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

On mnie zaprasza do szpitala na swój dyżur :p
Dziś byłam prywatnie, bo chciałam zwolnienie ale i tak tylko za wizytę zapłaciłam a usg kazał mi schować do torebki. Ogólnie bardzo spoko lekarza z niego. Prowadzi ciążę mojej koleżanki i tez nie narzeka na niego. dziś po usg, jeszcze goła od pasa w dół nogi pod brodę podwinęłam i gadam z nim z brochą na wierzchu :p Aż mi się głupio później zrobiło a on się tylko zaśmiał ;)

reklama
Do góry