reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ile masz lat?
Kobiety bardzo często w czasie menopauzy zachodzą w ciążę, więc daj na luz. Ja za miesiąc kończę 40 lat i się kuźwa nie poddam!!!!
Ania i tak trzymać:), ja mam teraz 36 niedługo 37, cykle mi się skrocily z 28 na 26 po histetoskopii, także to nie zawsze menopauza, nie wkrecamy sobie.
Mnie bardzo boli prawe jajo, a mam końcówkę @, chciałam na usg do mojego gina a on na urlopie do 9 stycznia:(, później ja zmykam na nartki i chyba muszę czekać, albo do innego iść, ale mój zna cała historie i jest specjalistą od usg, ehm. Bądź tu człowieku mądry.

reklama
Dziewczynki ja tu 41 Ania mango i oczekiwania damy radę ja jutro do gin i do walki o maleństwo uda nam się ,skoro mc są to do roboty kobiety nie poddamy się

Kochana, dasz radę!! Masz już jakieś rozwarcie??

qdkkx1hpzei65q7s.png
Czekamy co cewnik podziała

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie

Nie nadrobie Was, nie mam szans

Witam nowe staraczki [emoji16]

Nowo zafasolkowanym dziewczynom serdecznie gratuluję

Za te testujące i te nadal się starające trzymam kciuki &&&&

Do mnie wczoraj @ przyszła 4 dni przed terminem, cykl zamiast 26 dni miał 22 [emoji34]
Termin następnej @ mam zatem na około 22.01
Muszę iść zaraz po nowym roku do ginki na monitoring i po owulacji zbadac progesteron, bo wszystkie hormony robione w tym cyklu w 3 dniu miałam w normie [emoji57]

U nas trudny koniec roku
Pogrzeb babci tuż przed świętami a zaraz po świetach tesciowa miała wycinany nowotwór z piersi

Dlatego czekam z niecierpliwością na nowy rok by ten stary już odszedł i zabrał ze sobą wszystko to co złe

Luxurious trzymam kciuki za jak najszybsze rozwiązanie [emoji106]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Ostatnia edycja:
A ile masz lat?
Kobiety bardzo często w czasie menopauzy zachodzą w ciążę, więc daj na luz. Ja za miesiąc kończę 40 lat i się kuźwa nie poddam!!!!

Ania i tak trzymać:), ja mam teraz 36 niedługo 37, cykle mi się skrocily z 28 na 26 po histetoskopii, także to nie zawsze menopauza, nie wkrecamy sobie.
Mnie bardzo boli prawe jajo, a mam końcówkę @, chciałam na usg do mojego gina a on na urlopie do 9 stycznia:(, później ja zmykam na nartki i chyba muszę czekać, albo do innego iść, ale mój zna cała historie i jest specjalistą od usg, ehm. Bądź tu człowieku mądry.

Dziewczynki ja tu 41 Ania mango i oczekiwania damy radę ja jutro do gin i do walki o maleństwo uda nam się ,skoro mc są to do roboty kobiety nie poddamy się
Ja mam 40 skończone... ale niestety wygląda na to, że to jest początek menopauzy i muszę po prostu odpuścić, choć łatwiej się mówi niż...
Załamana jestem trochę, chyba nie ma sensu dalsze czekanie, załamywanie się co miesiąc negatywnym testem itp.... większość z Was ma po dwadzieścia kilka - trzydzieści... czuję się po prostu bezsilna. Muszę się gdzieś schować, wypłakać i tyle. Jakoś będę musiała przetrwać i to...

reklama
Do góry