reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ile masz lat?
Kobiety bardzo często w czasie menopauzy zachodzą w ciążę, więc daj na luz. Ja za miesiąc kończę 40 lat i się kuźwa nie poddam!!!!
Ania i tak trzymać:), ja mam teraz 36 niedługo 37, cykle mi się skrocily z 28 na 26 po histetoskopii, także to nie zawsze menopauza, nie wkrecamy sobie.
Mnie bardzo boli prawe jajo, a mam końcówkę @, chciałam na usg do mojego gina a on na urlopie do 9 stycznia:(, później ja zmykam na nartki i chyba muszę czekać, albo do innego iść, ale mój zna cała historie i jest specjalistą od usg, ehm. Bądź tu człowieku mądry.

reklama
Dziewczynki ja tu 41 Ania mango i oczekiwania damy radę ja jutro do gin i do walki o maleństwo uda nam się ,skoro mc są to do roboty kobiety nie poddamy się

Kochana, dasz radę!! Masz już jakieś rozwarcie??

qdkkx1hpzei65q7s.png
Czekamy co cewnik podziała

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie

Nie nadrobie Was, nie mam szans

Witam nowe staraczki [emoji16]

Nowo zafasolkowanym dziewczynom serdecznie gratuluję

Za te testujące i te nadal się starające trzymam kciuki &&&&

Do mnie wczoraj @ przyszła 4 dni przed terminem, cykl zamiast 26 dni miał 22 [emoji34]
Termin następnej @ mam zatem na około 22.01
Muszę iść zaraz po nowym roku do ginki na monitoring i po owulacji zbadac progesteron, bo wszystkie hormony robione w tym cyklu w 3 dniu miałam w normie [emoji57]

U nas trudny koniec roku
Pogrzeb babci tuż przed świętami a zaraz po świetach tesciowa miała wycinany nowotwór z piersi

Dlatego czekam z niecierpliwością na nowy rok by ten stary już odszedł i zabrał ze sobą wszystko to co złe

Luxurious trzymam kciuki za jak najszybsze rozwiązanie [emoji106]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Ostatnia edycja:
A ile masz lat?
Kobiety bardzo często w czasie menopauzy zachodzą w ciążę, więc daj na luz. Ja za miesiąc kończę 40 lat i się kuźwa nie poddam!!!!

Ania i tak trzymać:), ja mam teraz 36 niedługo 37, cykle mi się skrocily z 28 na 26 po histetoskopii, także to nie zawsze menopauza, nie wkrecamy sobie.
Mnie bardzo boli prawe jajo, a mam końcówkę @, chciałam na usg do mojego gina a on na urlopie do 9 stycznia:(, później ja zmykam na nartki i chyba muszę czekać, albo do innego iść, ale mój zna cała historie i jest specjalistą od usg, ehm. Bądź tu człowieku mądry.

Dziewczynki ja tu 41 Ania mango i oczekiwania damy radę ja jutro do gin i do walki o maleństwo uda nam się ,skoro mc są to do roboty kobiety nie poddamy się
Ja mam 40 skończone... ale niestety wygląda na to, że to jest początek menopauzy i muszę po prostu odpuścić, choć łatwiej się mówi niż...
Załamana jestem trochę, chyba nie ma sensu dalsze czekanie, załamywanie się co miesiąc negatywnym testem itp.... większość z Was ma po dwadzieścia kilka - trzydzieści... czuję się po prostu bezsilna. Muszę się gdzieś schować, wypłakać i tyle. Jakoś będę musiała przetrwać i to...

reklama
Do góry