Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepiej o tym nie myśleć. [emoji1] [emoji173] mówić łatwo gorzej zrobićNie nadążam za Wami! Tyle tu wątków ze nie wiem na który odpisać
To jak to z tym biustem jest po ciąży? Juz nie będzie jak teraz?
Ja ostatnio mam różne schizy związane z ciążą...czy się uda i kiedy? chyba najbardziej czy dziecko będzie zdrowe...
jaj sobie z tym radzicie?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana trzymam
Trzymaj się kochana[emoji173]Hej dziewczyny. Ja nadal szpital. Lekkie skurcze. Rewelacji brak. Mam dość
Zacznę ich błagać o wywołanie [emoji22]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli Ty też tarantulaHej dziewczyny non stop was czytam wiec na bierzaco jestem. Nie pisze bo mnie nadal wyrzuca. Lux gladkiego i szybkiego porodu Ci życze. Wszystkim staraczka które maja 2 krechy GRATULUJE a za reszte trzymam kciuki. Prosze wpisac mnie do tabelki ostatnia @ 15.12. A kolejna 12.01.2017 moze tym razem cos zaskoczy do 2 stycznia intensywne starania potem nadal oczywiscie. Staram sie tak nie nakrecac i wyluzowac moze pomoze. Co do tematu wagi ja naleze do tych duzych 165 cm wzrostu waga olbrzymia 97 kg aczkolwiek gdyby nie choroby przebyte i leki byloby mnie mniej przynsjmniej 20 do 30 kg. Czas mnie goni bo boje sie nawrotu choroby.