reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nie nadążam za Wami! Tyle tu wątków ze nie wiem na który odpisać :)

To jak to z tym biustem jest po ciąży? Juz nie będzie jak teraz?

Ja ostatnio mam różne schizy związane z ciążą... :( czy się uda i kiedy? chyba najbardziej czy dziecko będzie zdrowe... :( jaj sobie z tym radzicie?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Najlepiej o tym nie myśleć. [emoji1] [emoji173] mówić łatwo gorzej zrobić

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny kochane cały czas was podczytuję i jestem na bieżąco :-) :) tylko mniej czasu mam na pisanie, bo moja mamusia jest u mnie jeszcze tydzień i trzeba się tym czasem najeść :happy: Trzymam za was kciuki i każdego dnia liczę, że u kogoś zobaczę piękne kreseczki :yes:
Testujcie dziewczyny, znowu będzie wysyp
;-) ;)
Ściskam mocno :biggrin2:

Hej dziewczyny non stop was czytam wiec na bierzaco jestem. Nie pisze bo mnie nadal wyrzuca. Lux gladkiego i szybkiego porodu Ci życze. Wszystkim staraczka które maja 2 krechy GRATULUJE a za reszte trzymam kciuki. Prosze wpisac mnie do tabelki ostatnia @ 15.12. A kolejna 12.01.2017 moze tym razem cos zaskoczy do 2 stycznia intensywne starania potem nadal oczywiscie. Staram sie tak nie nakrecac i wyluzowac moze pomoze. Co do tematu wagi ja naleze do tych duzych 165 cm wzrostu waga olbrzymia 97 kg aczkolwiek gdyby nie choroby przebyte i leki byloby mnie mniej przynsjmniej 20 do 30 kg. Czas mnie goni bo boje sie nawrotu choroby.

Hejka dziewczyny, ja z mojej ciąży i karmienia mogę stwierdzić tyle że nic się nie zmieniło. Biust jaki był taki jest a karmiłam 5mcy . Nie mam też ani jednego rozstepu. Przytyłam ok 10kg po porodzie zostało 5kg i zeszły same w trzy miesiące. Teraz synek ma 15 miesiecy a ja kilogram mniej niż przed ciążą.

1985natalia to super masz. Ja 11.5 roku temu mialam poród przez cesarke bo mlody dostal arytmi serca teraz ok marzy mi sie naturalny porod bo po tamtym nie umialam chodzic i stracilam szybko pokarm.cos stracilam ale potem zaczęłam chorowac i leki spowodowały ze mam zamiast moje 65 do 68 mam 30 plus

reklama
Hej dziewczyny non stop was czytam wiec na bierzaco jestem. Nie pisze bo mnie nadal wyrzuca. Lux gladkiego i szybkiego porodu Ci życze. Wszystkim staraczka które maja 2 krechy GRATULUJE a za reszte trzymam kciuki. Prosze wpisac mnie do tabelki ostatnia @ 15.12. A kolejna 12.01.2017 moze tym razem cos zaskoczy do 2 stycznia intensywne starania potem nadal oczywiscie. Staram sie tak nie nakrecac i wyluzowac moze pomoze. Co do tematu wagi ja naleze do tych duzych 165 cm wzrostu waga olbrzymia 97 kg aczkolwiek gdyby nie choroby przebyte i leki byloby mnie mniej przynsjmniej 20 do 30 kg. Czas mnie goni bo boje sie nawrotu choroby.
Czyli Ty też tarantula :D

Do góry