Pewnie, warto się łapać wszystkiego. Spark mówiła, że jest zadowolona z ziolekPoprostu szukam juz każdego sposobu [emoji5]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie, warto się łapać wszystkiego. Spark mówiła, że jest zadowolona z ziolekPoprostu szukam juz każdego sposobu [emoji5]
Tym bardziej, że ja mam duże skłonności do torbieli i miesniaków ☺Pewnie, warto się łapać wszystkiego. Spark mówiła, że jest zadowolona z ziolek
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
No mnie od 3 miesięcy bolał lewy jajnik, na którym we wrześniu było przerośnięte jajo. Brałam duphaston i ponoć miał pomóc... Potem bez kontroli usg clo i efekty są wielkie. Dwukomorowa torbiel na lewym jajniku 6/5 cm... Zajebiście kuźwa...Ania i tak trzymać, ja mam teraz 36 niedługo 37, cykle mi się skrocily z 28 na 26 po histetoskopii, także to nie zawsze menopauza, nie wkrecamy sobie.
Mnie bardzo boli prawe jajo, a mam końcówkę @, chciałam na usg do mojego gina a on na urlopie do 9 stycznia, później ja zmykam na nartki i chyba muszę czekać, albo do innego iść, ale mój zna cała historie i jest specjalistą od usg, ehm. Bądź tu człowieku mądry.
Hehehe, super, że wszystko ok , a fota gdzie???Hej, ja jestem juz po wizycie u gina.... moje obawy co do znikciecia objawów ciazowych zostaly za drzwiamiPo zbadaniu okazalo sie, ze wszystko jest ok na tym etapie... 5 tydzien zaczelam
Pecherzyk jest, cialko żółte w środku tez jest i tarczka zarodkowa tez jest...Dla swietego spokoju mam przyjsc do niego za tydzien, 7 stycznia do szpitala... Mój mąż się smieje, ze kupi mi aparat USG na urodziny zbym w koncu nie panikowała
a lekarz kazał mu pizgnąć drzwiami nastepnym razem jak bede w spazmy wpadała
Najlepiej mam zapomnieć, że jestem w ciąży i normalnie funkcjonowaćTylkożeby to było takie łatwe ;(
Aniu ja bym dlatego Clo nie brała bo dużo się nacxytalam, że prawie każda po braniu miała torbiele, a ja już pisałam, że mnie torbiele lubią, więc lepiej nie ryzykować. Może i skuteczne, ale też są skutki uboczne. Tego się boję, że znowu coś u mnie urosło, na lewym jajniku mam torbiel i oby ten prawy działał. Ale boli dziad przy każdym ruchu prawieNo mnie od 3 miesięcy bolał lewy jajnik, na którym we wrześniu było przerośnięte jajo. Brałam duphaston i ponoć miał pomóc... Potem bez kontroli usg clo i efekty są wielkie. Dwukomorowa torbiel na lewym jajniku 6/5 cm... Zajebiście kuźwa...![]()
Hej, ja jestem juz po wizycie u gina.... moje obawy co do znikciecia objawów ciazowych zostaly za drzwiamiPo zbadaniu okazalo sie, ze wszystko jest ok na tym etapie... 5 tydzien zaczelam
Pecherzyk jest, cialko żółte w środku tez jest i tarczka zarodkowa tez jest...Dla swietego spokoju mam przyjsc do niego za tydzien, 7 stycznia do szpitala... Mój mąż się smieje, ze kupi mi aparat USG na urodziny zbym w koncu nie panikowała
a lekarz kazał mu pizgnąć drzwiami nastepnym razem jak bede w spazmy wpadała
![]()
Najlepiej mam zapomnieć, że jestem w ciąży i normalnie funkcjonowaćTylkożeby to było takie łatwe ;(
Bulbasku dziękuję, że o mnie pamiętasz :*Sylwkaq jak Twoja @@@???
:*