reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja dziękuję Bogu że zdrowe. Nawet przerabiać nie mam zamiaru. Ale swoją córkę już będę uświadamiać o pielęgnację biustu i dobrany dobry biustonosz. Bo to naprawdę dużo daje...
Moja córka ostatnio wyczytuje różne bzdety w necie, ale niektóre dają do myślenia... ponoć stanik, nawet świetnie dobrany niszczy biust, ponieważ rozleniwia mięśnie odpowiadające za utrzymanie biustu. A rozleniwione mięśnie robią się wiotkie i piersi opadają :) mądre to moje dziecko :D

reklama
Moja córka ostatnio wyczytuje różne bzdety w necie, ale niektóre dają do myślenia... ponoć stanik, nawet świetnie dobrany niszczy biust, ponieważ rozleniwia mięśnie odpowiadające za utrzymanie biustu. A rozleniwione mięśnie robią się wiotkie i piersi opadają :) mądre to moje dziecko :D
Mądre pewnie za mama [emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na biust nie narzekam tylko głupia byłam nastolatka nieuswiadomiona źle dobrane staniki zrobiło swoje i grawitacja też. Może nie są zwisy straszne ale wolałabym mieć mniejsze ale jedrniejsze...:)
Ja tak głupia w ciąży zdupiłam, chodziłam bez i teraz już nie są takie, a nie karmiłam...

qdkkx1hpzei65q7s.png

"Dziewczyny testujące trzymam kciuki !!! ;)

I pytanie do wszystkich o doświadczenia z mierzeniem temperatury. Kto jest za a kto przeciw....dajcie znać kochane...
Wg mnie fajnie sobie kilka cykli temperatura poprowadzić i zobaczyć jak wyglada skok po owu i potem czy sie ładnie utrzymuje temp. A potem to juz można tylko w okolicach owu mierzyć zeby sprawdzić czy juz po.
Ja w tym cyklu odpuściłam mierzenie juz zeby troche wyluzować. Ale owu sobie sprawdziłam ze było."

Ja teraz właśnie się mierzę i widać wszystko jak na dłoni co kiedy i jak. Polecam, ale trzeba dobry termometr kupić.
A jeśli chodzi o biust to mam nadzieję, że jak już się w końcu uda zaciążyć, to może trochę urośnie :D

Hej dziewczynki..Chciałam się przywitać. I lecę was nadrabiać bo mnie.dwa.dni.nie było.
U mnie 8 dni.do.... testowania i oczywiście się chyba już wkrecilam. Nie.stop chodzę siku. A w nocy to z trzy razy wstaje,podbrzusze dziwnie.ciągnie.coś.jak.by.delikatny okres takie uczucie. Nie ma.to jak zwalona psychika..

Moja córka jest mądrzejsza ode mnie... ja w jej wieku byłam dzieckiem, ona jest baaardzo dojrzała jak na 17 lat :)
Oj tam na pewno ma to po Tobie.
A propos staników ja jednak będę zachęcać do dopasowania :biggrin2:
Przez to że przytyłam nie mam czasu chodzę w źle dopasowanych po domu bez stanika bo wszystko mi się w tłuszcz wbija i przeszkadza. Widzę różnice. Dobrze podtrzymany biust to klucz do wszystkiego! :)

Hej dziewczynki..Chciałam się przywitać. I lecę was nadrabiać bo mnie.dwa.dni.nie było.
U mnie 8 dni.do.... testowania i oczywiście się chyba już wkrecilam. Nie.stop chodzę siku. A w nocy to z trzy razy wstaje,podbrzusze dziwnie.ciągnie.coś.jak.by.delikatny okres takie uczucie. Nie ma.to jak zwalona psychika..
Trzymam kciuki kochana oby to nie była psychika tylko mały człowieczek :)

reklama
Do góry