M2b
Fanka BB :)
Bym się cieszyła bo bym mogła w Polsce do gina skoczyć i oczywiście powiedzieć osobiście rodzinie o ciąży byłoby bezcenneTo razem zatestujemy, jak do mnie też nie przyjdzie wredota.
![|-D :biggrin2: :biggrin2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/biggrin.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bym się cieszyła bo bym mogła w Polsce do gina skoczyć i oczywiście powiedzieć osobiście rodzinie o ciąży byłoby bezcenneTo razem zatestujemy, jak do mnie też nie przyjdzie wredota.
Z brzuchem i cycki pójdą w góręWow figura Pameli w pozytywnym tego słowa znaczeniu ... pozazdrościć [emoji4]
Ja 70 ledwo B ... zatem ehm jak brzuch urośnie trochę to będzie bardziej wystawal niż cycki [emoji30]
A tak btw na co wiesiolek?
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Wow figura Pameli w pozytywnym tego słowa znaczeniu ... pozazdrościć [emoji4]
Ja 70 ledwo B ... zatem ehm jak brzuch urośnie trochę to będzie bardziej wystawal niż cycki [emoji30]
Z brzuchem i cycki pójdą w górę.
To jest najgorsze, ty się starasz a inni presję wywierają.Bym się cieszyła bo bym mogła w Polsce do gina skoczyć i oczywiście powiedzieć osobiście rodzinie o ciąży byłoby bezcennejuż mi mama mówiła że wszyscy wnuki mają a ona nie ma
![]()
U mnie poszły i to dużo, ale później po karmieniu mniejsze niż przed ciążąA u mnie nawet w ciazy prawie nic nie urosły ! Jak pech to pech [emoji30]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Może presja jeszcze nie bo jestem najmłodsza w rodzinie chociaż jedyna zamezna. I tak myślę że największą presję wywieram sama na siebieTo jest najgorsze, ty się starasz a inni presję wywierają.
Na sluz na pewno i chyba na endometrium tak coś mi się wydaje.Wow figura Pameli w pozytywnym tego słowa znaczeniu ... pozazdrościć [emoji4]