reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Na sluz na pewno i chyba na endometrium tak coś mi się wydaje.
Ja dopiero łykam od paru dni, pewnie trzeba będzie poczekać na efekty, ale może warto

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Też kupiłam, i jeszcze herbatkę ziołową. Nazywa się kobieca, wspomaga cykl menstruacyjny, ponoć wpływa na śluz, łagodzi objawy pms

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na biust nie narzekam tylko głupia byłam nastolatka nieuswiadomiona źle dobrane staniki zrobiło swoje i grawitacja też. Może nie są zwisy straszne ale wolałabym mieć mniejsze ale jedrniejsze...:)

O to to, ja mam to samo. Wolałabym mniejsze ale jędrniejsze. Mysle ze to jednak nie wina staników tylko genów.. cyce sa rożne i niektórym stercza a niektórym zwisają bo skóra delikatna i nie utrzymuje.. trudno, po dzieciach sobie zrobię cycki ;)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Dziewczyny!!!! Nie ważne czy wiszą, czy sterczą, czy małe, czy duże... oby były zdrowe!!!!
Wiele kobiet walczy o życie przez cycki :( i niestety wiele tą walkę przegrywa...
Ja dziękuję Bogu że zdrowe. Nawet przerabiać nie mam zamiaru. Ale swoją córkę już będę uświadamiać o pielęgnację biustu i dobrany dobry biustonosz. Bo to naprawdę dużo daje...

My w domu ze znajomymi :)
U teściów, będzie szwagier z żoną i dzieciakami :-) planszowki i te sprawy :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Dziewczyny!!!! Nie ważne czy wiszą, czy sterczą, czy małe, czy duże... oby były zdrowe!!!!
Wiele kobiet walczy o życie przez cycki :( i niestety wiele tą walkę przegrywa...
Dokładnie zdrowe i partnerowi się podobają nic więcej się nie liczy [emoji1] [emoji173]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry