reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczynki..Chciałam się przywitać. I lecę was nadrabiać bo mnie.dwa.dni.nie było.
U mnie 8 dni.do.... testowania i oczywiście się chyba już wkrecilam. Nie.stop chodzę siku. A w nocy to z trzy razy wstaje,podbrzusze dziwnie.ciągnie.coś.jak.by.delikatny okres takie uczucie. Nie ma.to jak zwalona psychika..

Mam podobnie, tylko jeszcze 4 dni do testowania, dziś zakupiłam test, ten super czuły i już mnie kusiło ale czekam. Nie mam wielkich nadziei na ten cykl, ale w okolicy 6-7dpo miałam takie pobolewanie w brzuchu i temp mi skoczyła, po czasie pomyślałam, ze może implantacja, tzn apka podpowiedziała [emoji23]
No i ciągnie mnie ten brzuch, dzisiaj jechałam autobusem i mnie ostro zemdliło, rozważałam czy wysiadać przed czasem czy dam radę dojechać. Aż mi miękko w nogach było, myślałam, że zemdleje, ale dałam radę[emoji1320][emoji1320]
Najgorsze to, ze pewnie znowu sobie wkręcam [emoji5]
@Miętowajogódka a Tobie życzę żeby okazało się że to dzidziuś[emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No oby, tak sie już męczyła...
oby lekko poszło

Macie info od niej??

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ja nie mam... tylko to co tutaj [emoji6]

Zobaczymy, czy jutro się odezwie :-)

Ja jutro kupuję test i w piątek zobaczymy... Generalnie objawów 0, piersi nie bolą wcale. Jedyne co, to podbrzusze co jakiś czas mnie pobolewa i mam wrażenie, że macica stała się taka twarda, jakbym miała jakieś jabłko w brzuchu czy coś. Ale równie dobrze mogą to być tylko wzdęcia ze świątecznego obżarstwa... Zobaczymy :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Nie nadążam za Wami! Tyle tu wątków ze nie wiem na który odpisać :)

To jak to z tym biustem jest po ciąży? Juz nie będzie jak teraz?

Ja ostatnio mam różne schizy związane z ciążą... :( czy się uda i kiedy? chyba najbardziej czy dziecko będzie zdrowe... :( jaj sobie z tym radzicie?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Nadrobilam was jupi. No może lux zaraz utuli.swoje maleństwo.
No ja teraz do szczupłych tez nie należę z 10 mam nadwagi.Wiec średnia tarantula ze mnie hihu Teraz po świętach to już na wagę nie patrzę. A jeszcze praca siedząca robi swoje.
A.biust... Eh no może duże.A albo mini B

Mam podobnie, tylko jeszcze 4 dni do testowania, dziś zakupiłam test, ten super czuły i już mnie kusiło ale czekam. Nie mam wielkich nadziei na ten cykl, ale w okolicy 6-7dpo miałam takie pobolewanie w brzuchu i temp mi skoczyła, po czasie pomyślałam, ze może implantacja, tzn apka podpowiedziała [emoji23]
No i ciągnie mnie ten brzuch, dzisiaj jechałam autobusem i mnie ostro zemdliło, rozważałam czy wysiadać przed czasem czy dam radę dojechać. Aż mi miękko w nogach było, myślałam, że zemdleje, ale dałam radę[emoji1320][emoji1320]
Najgorsze to, ze pewnie znowu sobie wkręcam [emoji5]
@Miętowajogódka a Tobie życzę żeby okazało się że to dzidziuś[emoji1307][emoji1307][emoji1307
Tak bym chciała. To by było moje pierwsze maleństwo.Może u Ciebie też fasolka. Życzę tego nam wszystkim. Ja juz test noszę od miesiąca odrazu.w nowym cyklu kupiłam.
Zawsze w poprzednich cyklach jak @się spóźniala dzień jyz cicha radość robiłam test oczywiście biel wizira a za kilka godzin @

reklama
Do góry