reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak bym chciała. To by było moje pierwsze maleństwo.Może u Ciebie też fasolka. Życzę tego nam wszystkim. Ja juz test noszę od miesiąca odrazu.w nowym cyklu kupiłam.
Zawsze w poprzednich cyklach jak @się spóźniala dzień jyz cicha radość robiłam test oczywiście biel wizira a za kilka godzin @

reklama
Dziewczyny, a słyszałyście o tym "Dzięgiel chiński - Dong Quai (Angelica Sinensis)"? Moja koleżanka stosowała go rok temu i we wrześniu urodziła synka :) Wyregulował jej miesiączkę i dzięki temu jajeczko było silniejsze i dzisiaj z tego jajeczka ma maluszka :) Lekarz stwierdził, że zioła nigdy nie szkodzą :)

Raczej patyczak :) 47 przy 167 cm ?:)
Zazdroszczę. .. ja wzrostu podobnego tylko 20 kg więcej. ..

1usavcqgt1dml95x.png

Nie nadążam za Wami! Tyle tu wątków ze nie wiem na który odpisać :)

To jak to z tym biustem jest po ciąży? Juz nie będzie jak teraz?

Ja ostatnio mam różne schizy związane z ciążą... :( czy się uda i kiedy? chyba najbardziej czy dziecko będzie zdrowe... :( jaj sobie z tym radzicie?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Uda się w najlepszym dla Ciebie terminie [emoji6] (ale tylko Pan Bóg wie kiedy taki będzie). I na pewno będzie zdrowe, nie może być inaczej ! [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Hejka

U mnie nie będzie wrześniowego bobo. Natura ze mnie zakpiła.
Wczoraj w 10dc byłam na usg w związku z bólami lewego jajnika trwającymi od 2 dc. Z tego lewego jajnika w poprzednim cyklu była owulacja (byłam nawet na usg i było widać pęcherzy). Teraz owu powinna być z prawego jajnika.
Nie dość ze na prawym jajniku nie ma żadnych oznak owulacji (owu mam w 10-11 dniu czyli już powinnno być!), to na lewym jajniku mam pęcherzyk gigant-23mm, który jest najprawdopodobniej pozostałością z poprzedniego cyklu. Bosko!! Jestem wściekła! Właśnie teraz, kiedy zapadła decyzja o staraniach mój organizm postanowił sfiksować. Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Dostałam duphaston na dwa tygodnie. Po okresie znowu nam iść na usg.
Jadę teraz na badania tsh, ft3,ft4 i już się boje co tam wyjdzie :(
Ostatni czas to ciagle problemy zdrowotne :( podejrzenie brodawczaka w piersi, guz na tarczycy, biopsja tarczycy, sfiksowana owulacja :( wszystko przeciwko :(

Macie wieści od LUX?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

LUX dopiero teraz zobaczyłam, ze napisałaś. Trzymaj się kochana. Jesteś już tak blisko. Za tydzień bedziesz się z tego śmiać :) tyle czekałaś na tego szkraba. Uwierz, ze zatęsknisz za brzuszkiem. Jesteś dzielna

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie u mnie tak samo 28 dni i ani dnia mniej czy więcej, ale to nie tylko na regulację cyklu. Można stosować zapobiegawczo na torbiele i inne dziady. Jej pomogło na zespół policystycznych jajników.

Do góry