reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak bym chciała. To by było moje pierwsze maleństwo.Może u Ciebie też fasolka. Życzę tego nam wszystkim. Ja juz test noszę od miesiąca odrazu.w nowym cyklu kupiłam.
Zawsze w poprzednich cyklach jak @się spóźniala dzień jyz cicha radość robiłam test oczywiście biel wizira a za kilka godzin @

reklama
Dziewczyny, a słyszałyście o tym "Dzięgiel chiński - Dong Quai (Angelica Sinensis)"? Moja koleżanka stosowała go rok temu i we wrześniu urodziła synka :) Wyregulował jej miesiączkę i dzięki temu jajeczko było silniejsze i dzisiaj z tego jajeczka ma maluszka :) Lekarz stwierdził, że zioła nigdy nie szkodzą :)

Raczej patyczak :) 47 przy 167 cm ?:)
Zazdroszczę. .. ja wzrostu podobnego tylko 20 kg więcej. ..

1usavcqgt1dml95x.png

Nie nadążam za Wami! Tyle tu wątków ze nie wiem na który odpisać :)

To jak to z tym biustem jest po ciąży? Juz nie będzie jak teraz?

Ja ostatnio mam różne schizy związane z ciążą... :( czy się uda i kiedy? chyba najbardziej czy dziecko będzie zdrowe... :( jaj sobie z tym radzicie?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Uda się w najlepszym dla Ciebie terminie [emoji6] (ale tylko Pan Bóg wie kiedy taki będzie). I na pewno będzie zdrowe, nie może być inaczej ! [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Hejka

U mnie nie będzie wrześniowego bobo. Natura ze mnie zakpiła.
Wczoraj w 10dc byłam na usg w związku z bólami lewego jajnika trwającymi od 2 dc. Z tego lewego jajnika w poprzednim cyklu była owulacja (byłam nawet na usg i było widać pęcherzy). Teraz owu powinna być z prawego jajnika.
Nie dość ze na prawym jajniku nie ma żadnych oznak owulacji (owu mam w 10-11 dniu czyli już powinnno być!), to na lewym jajniku mam pęcherzyk gigant-23mm, który jest najprawdopodobniej pozostałością z poprzedniego cyklu. Bosko!! Jestem wściekła! Właśnie teraz, kiedy zapadła decyzja o staraniach mój organizm postanowił sfiksować. Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Dostałam duphaston na dwa tygodnie. Po okresie znowu nam iść na usg.
Jadę teraz na badania tsh, ft3,ft4 i już się boje co tam wyjdzie :(
Ostatni czas to ciagle problemy zdrowotne :( podejrzenie brodawczaka w piersi, guz na tarczycy, biopsja tarczycy, sfiksowana owulacja :( wszystko przeciwko :(

Macie wieści od LUX?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

LUX dopiero teraz zobaczyłam, ze napisałaś. Trzymaj się kochana. Jesteś już tak blisko. Za tydzień bedziesz się z tego śmiać :) tyle czekałaś na tego szkraba. Uwierz, ze zatęsknisz za brzuszkiem. Jesteś dzielna

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie u mnie tak samo 28 dni i ani dnia mniej czy więcej, ale to nie tylko na regulację cyklu. Można stosować zapobiegawczo na torbiele i inne dziady. Jej pomogło na zespół policystycznych jajników.

Do góry