reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam wszystkich,lux już niedługo trzymamy,nimiti lui buźka,luna 21dc za wcześnie na testa,Ania głowa w górę damy radę kochane,ja w piątek do gina idę jak tam moje jajeczka i znowu zastrzyk i na sylwestra,może nam się uda tak bez hamulców w sylwestra lub w nowy rok,buziaki kochane musimy
Ja niestety nie mam o czym marzyć... Na dłuższą chwilę jestem wyłączona. Przecież biorąc orgametril, nawet jeśli coś z prawego jajnika zapyliliśmy to i tak poleci... :( Oby te cholerne torbiele zeszły... chociaż wątpię :( :( :( :( :( :(
Zresztą ostatnio wszystko do du...y

Ja niestety nie mam o czym marzyć... Na dłuższą chwilę jestem wyłączona. Przecież biorąc orgametril, nawet jeśli coś z prawego jajnika zapyliliśmy to i tak poleci... :( Oby te cholerne torbiele zeszły... chociaż wątpię :( :( :( :( :( :(
Zresztą ostatnio wszystko do du...y
Aniu trzymaj się cieplutko,tule musimy wierzyć że nam się uda musi,ja wierzę tylko to mnie trzyma,buziaki kochana

Ja tez testuje w piątek [emoji6]
Co prawda wielkiej nadziei nie mam ale co tam, zatestuje i zobaczymy a nóż coś sie trafi [emoji16]
Na kolejny jednak cykl sie nastawiam, zakupiłam termometr OWULACYJNY i testy owulacyjne.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To testujemy razem :-) też muszę się zaopatrzyć w termometr, ale to dopiero po piątku,jeśli nic nie wyjdzie :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Witajcie jestem na tym forum od jakiegos czasu. Miałam przerwe w staraniach ze względu na prace męża za granicą. Wczoraj wyszedł mi pozytywny test owulacyjny i liczę ze sie uda [emoji3]

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny testujące trzymam kciuki !!! ;)

I pytanie do wszystkich o doświadczenia z mierzeniem temperatury. Kto jest za a kto przeciw....dajcie znać kochane...

Sparkuś :D dotarła kochanie. Wczoraj po pracy po 23 wyjęłam ze skrzynki. Dziś od rana lotom i zapomniałam Ci powiedzieć, że jest piękna. Aż mi wstyd, że ja taki mój badziew Ci wysłałam. Jesteś kochana Maleńka i poprawiłaś mi humor tym wszystkim :)
Już uporałam się z komornikiem, teraz jadę do pracy, ale jak wrócę to zrobię zdjęcia i wszystkim się pochwalę co dostałam :)
Jeszcze raz dzięki!!!!
Wariatko to ja muszę zrobić zdjęcie i się pochwalić jaki masz talent!!! :D
Całe szczęście jak już się z nim uporałaś...ahh co to za żałosny facet z tego Twojego byłego... :/

reklama
Do góry