reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam wszystkich,lux już niedługo trzymamy,nimiti lui buźka,luna 21dc za wcześnie na testa,Ania głowa w górę damy radę kochane,ja w piątek do gina idę jak tam moje jajeczka i znowu zastrzyk i na sylwestra,może nam się uda tak bez hamulców w sylwestra lub w nowy rok,buziaki kochane musimy
Ja niestety nie mam o czym marzyć... Na dłuższą chwilę jestem wyłączona. Przecież biorąc orgametril, nawet jeśli coś z prawego jajnika zapyliliśmy to i tak poleci... :( Oby te cholerne torbiele zeszły... chociaż wątpię :( :( :( :( :( :(
Zresztą ostatnio wszystko do du...y

Ja niestety nie mam o czym marzyć... Na dłuższą chwilę jestem wyłączona. Przecież biorąc orgametril, nawet jeśli coś z prawego jajnika zapyliliśmy to i tak poleci... :( Oby te cholerne torbiele zeszły... chociaż wątpię :( :( :( :( :( :(
Zresztą ostatnio wszystko do du...y
Aniu trzymaj się cieplutko,tule musimy wierzyć że nam się uda musi,ja wierzę tylko to mnie trzyma,buziaki kochana

Ja tez testuje w piątek [emoji6]
Co prawda wielkiej nadziei nie mam ale co tam, zatestuje i zobaczymy a nóż coś sie trafi [emoji16]
Na kolejny jednak cykl sie nastawiam, zakupiłam termometr OWULACYJNY i testy owulacyjne.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To testujemy razem :-) też muszę się zaopatrzyć w termometr, ale to dopiero po piątku,jeśli nic nie wyjdzie :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Witajcie jestem na tym forum od jakiegos czasu. Miałam przerwe w staraniach ze względu na prace męża za granicą. Wczoraj wyszedł mi pozytywny test owulacyjny i liczę ze sie uda [emoji3]

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny testujące trzymam kciuki !!! ;)

I pytanie do wszystkich o doświadczenia z mierzeniem temperatury. Kto jest za a kto przeciw....dajcie znać kochane...

Sparkuś :D dotarła kochanie. Wczoraj po pracy po 23 wyjęłam ze skrzynki. Dziś od rana lotom i zapomniałam Ci powiedzieć, że jest piękna. Aż mi wstyd, że ja taki mój badziew Ci wysłałam. Jesteś kochana Maleńka i poprawiłaś mi humor tym wszystkim :)
Już uporałam się z komornikiem, teraz jadę do pracy, ale jak wrócę to zrobię zdjęcia i wszystkim się pochwalę co dostałam :)
Jeszcze raz dzięki!!!!
Wariatko to ja muszę zrobić zdjęcie i się pochwalić jaki masz talent!!! :D
Całe szczęście jak już się z nim uporałaś...ahh co to za żałosny facet z tego Twojego byłego... :/

reklama
Do góry