Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja niestety nie mam o czym marzyć... Na dłuższą chwilę jestem wyłączona. Przecież biorąc orgametril, nawet jeśli coś z prawego jajnika zapyliliśmy to i tak poleci... Oby te cholerne torbiele zeszły... chociaż wątpięWitam wszystkich,lux już niedługo trzymamy,nimiti lui buźka,luna 21dc za wcześnie na testa,Ania głowa w górę damy radę kochane,ja w piątek do gina idę jak tam moje jajeczka i znowu zastrzyk i na sylwestra,może nam się uda tak bez hamulców w sylwestra lub w nowy rok,buziaki kochane musimy
Aniu trzymaj się cieplutko,tule musimy wierzyć że nam się uda musi,ja wierzę tylko to mnie trzyma,buziaki kochanaJa niestety nie mam o czym marzyć... Na dłuższą chwilę jestem wyłączona. Przecież biorąc orgametril, nawet jeśli coś z prawego jajnika zapyliliśmy to i tak poleci... Oby te cholerne torbiele zeszły... chociaż wątpię
Zresztą ostatnio wszystko do du...y
To testujemy razem :-) też muszę się zaopatrzyć w termometr, ale to dopiero po piątku,jeśli nic nie wyjdzie :-)Ja tez testuje w piątek [emoji6]
Co prawda wielkiej nadziei nie mam ale co tam, zatestuje i zobaczymy a nóż coś sie trafi [emoji16]
Na kolejny jednak cykl sie nastawiam, zakupiłam termometr OWULACYJNY i testy owulacyjne.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wariatko to ja muszę zrobić zdjęcie i się pochwalić jaki masz talent!!!Sparkuś dotarła kochanie. Wczoraj po pracy po 23 wyjęłam ze skrzynki. Dziś od rana lotom i zapomniałam Ci powiedzieć, że jest piękna. Aż mi wstyd, że ja taki mój badziew Ci wysłałam. Jesteś kochana Maleńka i poprawiłaś mi humor tym wszystkim
Już uporałam się z komornikiem, teraz jadę do pracy, ale jak wrócę to zrobię zdjęcia i wszystkim się pochwalę co dostałam
Jeszcze raz dzięki!!!!
Ja nie mierze bo się kompletnie na tym nie znamDziewczyny testujące trzymam kciuki !!!
I pytanie do wszystkich o doświadczenia z mierzeniem temperatury. Kto jest za a kto przeciw....dajcie znać kochane...
Tak właśnie, jest piękny owoc tego związku )Zobacz masz córkę i to się liczy może nie takie zmarnowane[emoji1] może taki los był Tobie pisany
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom