oczekiwanie
Fanka BB :)
Ja poza tym, że się nie znam to bym zapominala hehe.Ja nie mierze bo się kompletnie na tym nie znam
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja poza tym, że się nie znam to bym zapominala hehe.Ja nie mierze bo się kompletnie na tym nie znam
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie bo trudno tyle spraw na głowie a tu jeszcze temperatura[emoji1] nie jestem w stanie tego ogarnacJa poza tym, że się nie znam to bym zapominala hehe.
Witaj w gronie[emoji1] każda z nas miała jakieś przygody.. w kupię zawsze jest raźniej[emoji1] pamiętaj żeby się nie poddawaćCześć dziewczyny! Od jakiegoś czasu podglądam Wasze forum. Czy mogę się dołączyć? Od dwóch lat staramy się z mężem o dzidziusia. Najpierw wykryli mi ogromnego mięśniaka w macicy. Leczono mnie Esmyą, niestety nie pomogło. W zeszłym roku (wrzesień) zrobiono mi laparotomię i usunięto dziada i od tamtej pory walka o tą jedną najważniejszą niespodziankę. Pomału tracę nadzieję i chyba raźniej mi będzie z Wami. Po operacji okazało się, że mam niedoczynność tarczycy, oczywiście biorę leki na to. Od dwóch miesięcy biorę również Aromek na jajeczka Ostatnio nawet zaczęłam mierzenie temperatury, testy na owulację... I dalej nic... Mogę z Wami tu zostać?
Pewnie że takCześć dziewczyny! Od jakiegoś czasu podglądam Wasze forum. Czy mogę się dołączyć? Od dwóch lat staramy się z mężem o dzidziusia. Najpierw wykryli mi ogromnego mięśniaka w macicy. Leczono mnie Esmyą, niestety nie pomogło. W zeszłym roku (wrzesień) zrobiono mi laparotomię i usunięto dziada i od tamtej pory walka o tą jedną najważniejszą niespodziankę. Pomału tracę nadzieję i chyba raźniej mi będzie z Wami. Po operacji okazało się, że mam niedoczynność tarczycy, oczywiście biorę leki na to. Od dwóch miesięcy biorę również Aromek na jajeczka Ostatnio nawet zaczęłam mierzenie temperatury, testy na owulację... I dalej nic... Mogę z Wami tu zostać?
Cześć dziewczyny! Od jakiegoś czasu podglądam Wasze forum. Czy mogę się dołączyć? Od dwóch lat staramy się z mężem o dzidziusia. Najpierw wykryli mi ogromnego mięśniaka w macicy. Leczono mnie Esmyą, niestety nie pomogło. W zeszłym roku (wrzesień) zrobiono mi laparotomię i usunięto dziada i od tamtej pory walka o tą jedną najważniejszą niespodziankę. Pomału tracę nadzieję i chyba raźniej mi będzie z Wami. Po operacji okazało się, że mam niedoczynność tarczycy, oczywiście biorę leki na to. Od dwóch miesięcy biorę również Aromek na jajeczka Ostatnio nawet zaczęłam mierzenie temperatury, testy na owulację... I dalej nic... Mogę z Wami tu zostać?
TakNessi i oprocz progesteronu wszytko 3dc?
Dzieki dziewczyny za informacje :-* :-* :-*
Ja będę testowała koło 12.01kto testuje ok 15.01?
Jola8986 witamy!!
kto testuje ok 15.01?
Jola8986 witamy!!