reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny wiem, ze temat juz poruszany milionkrotnie ale bardzo bym Was prosiła o informacje jakie badania najlepiej zrobić i kiedy. Na początku stycznie będę miała nowy cykl i zrobię te, która należy robić w 2-3dc ale co jeszcze dobrze jest zorbić ?
Ponadto, mam pytanie o witaminę D. Czy jest ok dla starających dawka 2000?

Będę wdzięczna za info.... buźka

reklama
Dziewczyny wiem, ze temat juz poruszany milionkrotnie ale bardzo bym Was prosiła o informacje jakie badania najlepiej zrobić i kiedy. Na początku stycznie będę miała nowy cykl i zrobię te, która należy robić w 2-3dc ale co jeszcze dobrze jest zorbić ?

tsh, jesli chcesz to do tsh mozesz zrobic ft3 i ft4, prolaktyne, progesteron, moze cukier zbadaj na czczo...tsh obojetnie jaki dc, prolaktyna 3-5 dc, progesteron 7 dni przez @ jesli masz regularne cykle to mozesz zrobic po prostu 7-8 dni po dniu kiedy byla owu

jak wróce do domu to Ci napisze co i kiedy bo liste mam w domu.
u mnie 10 dc
śluz mam mega rozciągliwy ale nie wiem czy to nie sa pozostałości po serduszkowaniu bo było wczoraj wieczorem jak myślicie???

Hej Kochane :) czas wrócić do normalności po świętach :) czytam Was cały czas i nie podobają mi się te biele vizira.

Lux, już naprawdę dni dzielą Cię od spotkania z synkiem :)

Emsi oznacz sobie Wit D 25OH i jeśli masz w normie pow. 30 to bierz 2 tyś. Mi wyszło 2 miesiąc temu 25 i biorę od tamtej pory 4 tyś. To ważna witamina aby utrzymać ciąże. Wazna jest też suplementacja B kompleks.

U mnie 27 dc. Objawy jakieś są ale nie myślę o tym. Przytulamy się z M i wczoraj i 1 dzień świąt mimo że na pewno już po owu dawno. Gdyby były cykle normalne to już w piątek @ ale mi się wydluzyly i obstawiam ok 3/4.01.

Ja robiłam :
- progesteron - 7dpo
-FSH
- ft3 i ft4
-estradiol
-prolaktyna
-testosteron
-anty TPO
- LH

U mnie dopiero 17dc przy cyklach 26 dni. Jeszcze minimum tydzień muszę czekać a czas się dluzy. Dobrze ze dzisiaj wyjeżdżamy w góry i wracamy po nowym roku to może nie będę tak myśleć. Ale alko pewnie się napije bo gdzieś w okolicach Sylwestra było by pewnie zagnieżdżane to trochę alko nie powinno zaszkodzić.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Storus a do Ciebie w ogóle dotarła moja kartka??

Dziewczyny jak przygotowania do sylwestra?:)
Sparkuś :D dotarła kochanie. Wczoraj po pracy po 23 wyjęłam ze skrzynki. Dziś od rana lotom i zapomniałam Ci powiedzieć, że jest piękna. Aż mi wstyd, że ja taki mój badziew Ci wysłałam. Jesteś kochana Maleńka i poprawiłaś mi humor tym wszystkim :)
Już uporałam się z komornikiem, teraz jadę do pracy, ale jak wrócę to zrobię zdjęcia i wszystkim się pochwalę co dostałam :)
Jeszcze raz dzięki!!!!

jedz jedz, jak komornik wejdzie mu na pensje to kaska bedzie wplywac regularnie, nie daj sie!
Nie odpuszczę dziadowi :( na wódę jest, na k...wy jest, a dla córki nie ma bo już duża? Jego nic nie obchodzi! Masakra. Jak pomyślę z kim zmarnowałam sobie życie to mam nerwy na siebie... :( ale chociaż mam Młodą. Może tylko ona jest mi dana od losu...

reklama
Do góry