reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny wiem, ze temat juz poruszany milionkrotnie ale bardzo bym Was prosiła o informacje jakie badania najlepiej zrobić i kiedy. Na początku stycznie będę miała nowy cykl i zrobię te, która należy robić w 2-3dc ale co jeszcze dobrze jest zorbić ?
Ponadto, mam pytanie o witaminę D. Czy jest ok dla starających dawka 2000?

Będę wdzięczna za info.... buźka

reklama
Dziewczyny wiem, ze temat juz poruszany milionkrotnie ale bardzo bym Was prosiła o informacje jakie badania najlepiej zrobić i kiedy. Na początku stycznie będę miała nowy cykl i zrobię te, która należy robić w 2-3dc ale co jeszcze dobrze jest zorbić ?

tsh, jesli chcesz to do tsh mozesz zrobic ft3 i ft4, prolaktyne, progesteron, moze cukier zbadaj na czczo...tsh obojetnie jaki dc, prolaktyna 3-5 dc, progesteron 7 dni przez @ jesli masz regularne cykle to mozesz zrobic po prostu 7-8 dni po dniu kiedy byla owu

jak wróce do domu to Ci napisze co i kiedy bo liste mam w domu.
u mnie 10 dc
śluz mam mega rozciągliwy ale nie wiem czy to nie sa pozostałości po serduszkowaniu bo było wczoraj wieczorem jak myślicie???

Hej Kochane :) czas wrócić do normalności po świętach :) czytam Was cały czas i nie podobają mi się te biele vizira.

Lux, już naprawdę dni dzielą Cię od spotkania z synkiem :)

Emsi oznacz sobie Wit D 25OH i jeśli masz w normie pow. 30 to bierz 2 tyś. Mi wyszło 2 miesiąc temu 25 i biorę od tamtej pory 4 tyś. To ważna witamina aby utrzymać ciąże. Wazna jest też suplementacja B kompleks.

U mnie 27 dc. Objawy jakieś są ale nie myślę o tym. Przytulamy się z M i wczoraj i 1 dzień świąt mimo że na pewno już po owu dawno. Gdyby były cykle normalne to już w piątek @ ale mi się wydluzyly i obstawiam ok 3/4.01.

Ja robiłam :
- progesteron - 7dpo
-FSH
- ft3 i ft4
-estradiol
-prolaktyna
-testosteron
-anty TPO
- LH

U mnie dopiero 17dc przy cyklach 26 dni. Jeszcze minimum tydzień muszę czekać a czas się dluzy. Dobrze ze dzisiaj wyjeżdżamy w góry i wracamy po nowym roku to może nie będę tak myśleć. Ale alko pewnie się napije bo gdzieś w okolicach Sylwestra było by pewnie zagnieżdżane to trochę alko nie powinno zaszkodzić.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Storus a do Ciebie w ogóle dotarła moja kartka??

Dziewczyny jak przygotowania do sylwestra?:)
Sparkuś :D dotarła kochanie. Wczoraj po pracy po 23 wyjęłam ze skrzynki. Dziś od rana lotom i zapomniałam Ci powiedzieć, że jest piękna. Aż mi wstyd, że ja taki mój badziew Ci wysłałam. Jesteś kochana Maleńka i poprawiłaś mi humor tym wszystkim :)
Już uporałam się z komornikiem, teraz jadę do pracy, ale jak wrócę to zrobię zdjęcia i wszystkim się pochwalę co dostałam :)
Jeszcze raz dzięki!!!!

jedz jedz, jak komornik wejdzie mu na pensje to kaska bedzie wplywac regularnie, nie daj sie!
Nie odpuszczę dziadowi :( na wódę jest, na k...wy jest, a dla córki nie ma bo już duża? Jego nic nie obchodzi! Masakra. Jak pomyślę z kim zmarnowałam sobie życie to mam nerwy na siebie... :( ale chociaż mam Młodą. Może tylko ona jest mi dana od losu...

reklama
Do góry