reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie dopiero 17dc przy cyklach 26 dni. Jeszcze minimum tydzień muszę czekać a czas się dluzy. Dobrze ze dzisiaj wyjeżdżamy w góry i wracamy po nowym roku to może nie będę tak myśleć. Ale alko pewnie się napije bo gdzieś w okolicach Sylwestra było by pewnie zagnieżdżane to trochę alko nie powinno zaszkodzić.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
W takim razie miłego wyjazdu [emoji1] wracaj cała i z fasolką [emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie odpuszczę dziadowi :( na wódę jest, na k...wy jest, a dla córki nie ma bo już duża? Jego nic nie obchodzi! Masakra. Jak pomyślę z kim zmarnowałam sobie życie to mam nerwy na siebie... :( ale chociaż mam Młodą. Może tylko ona jest mi dana od losu...
oj moja szwagerka nawalczyla o alimenty poprzez komornika i wygrala a dlugo juz corka tatusia nie widziala?

Współczuje przejść z byłymi. Ale co nas nie zabije to nas wzmocni podobno.

Ja już nie wytrzymałam i dziś o 20:40mam wizytę u giną. Od 2 dnia cyklu okropnie boli mnie jajnik. Myślałam, ze to przez @ ale nie :( oby to nie było nic co miałoby powstrzymać starania

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie odpuszczę dziadowi :( na wódę jest, na k...wy jest, a dla córki nie ma bo już duża? Jego nic nie obchodzi! Masakra. Jak pomyślę z kim zmarnowałam sobie życie to mam nerwy na siebie... :( ale chociaż mam Młodą. Może tylko ona jest mi dana od losu...
Witaj w klubie... u mnie dziewczynki nie widziały tatusia już pół roku... a ten mieszka w Holandii zarabia kokosy a na alimenty ma jak ja podróżę palcem...postanowienie na przyszły rok..odebrać mendzie prawa do dzieci..

A u mnie temp 37.8 i zero objawów na @

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Współczuje przejść z byłymi. Ale co nas nie zabije to nas wzmocni podobno.

Ja już nie wytrzymałam i dziś o 20:40mam wizytę u giną. Od 2 dnia cyklu okropnie boli mnie jajnik. Myślałam, ze to przez @ ale nie :( oby to nie było nic co miałoby powstrzymać starania

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W takim razie czekamy na informacje [emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry