reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Trzymam kciuki Kotek :* u mnie @ prawdopodobnie ok. 4.01. Ale boję się wcześniej testować żeby nie rozczarować się, ze zobaczę 2 kreski a za tydzień zonk... Chyba, ze nie przyjdzie @@@ z tydzień to może wtedy. Już sama nie wiem co robić.
Poczekaj ten tydzień tak jak mówisz i wtedy zrób test[emoji1] [emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Trzymam kciuki Kotek :* u mnie @ prawdopodobnie ok. 4.01. Ale boję się wcześniej testować żeby nie rozczarować się, ze zobaczę 2 kreski a za tydzień zonk... Chyba, ze nie przyjdzie @@@ z tydzień to może wtedy. Już sama nie wiem co robić.
Ja 05.01 ale mimo, ze cykl był całkiem dobrze obstawiony nie liczę na pozytyw, bo nic nie czuję oprócz tkliwych piersi i pobolewania w dole brzucha. A jak u Ciebie? Ile dni jestes po? Ja 6dpo.

Nessi jak się czujesz? Odpuściła Ci ta infekcja?
Pocieszylas mnie, bo o ile dobrze zrozumiałam wazysz 47 kg? Ja podobnie i martwilam się, ze niską waga może też być przeszkodą.
O proszę widzę że nie jestem sama na tym forum[emoji1] też jestem chudzinka juz 46 kg [emoji1]

Pocieszylas mnie, bo o ile dobrze zrozumiałam wazysz 47 kg? Ja podobnie i martwilam się, ze niską waga może też być przeszkodą.
Mi też to przeszło przez myśl ostatnio jak czytałam o problemach z zajściem w ciąże.....ja mam 51 przy 172cm. Ale z pierwszym też tak zaszłam i to szybciutko......więc to jednak wiek nie ma co się oszukiwać, przekroczona magiczna liczba 35 dobrze nie wróży hehe :-p

Mi też to przeszło przez myśl ostatnio jak czytałam o problemach z zajściem w ciąże.....ja mam 51 przy 172cm. Ale z pierwszym też tak zaszłam i to szybciutko......więc to jednak wiek nie ma co się oszukiwać, przekroczona magiczna liczba 35 dobrze nie wróży hehe :-p
To ja się na temat wieku nie wypowiadam[emoji1] na Pani powinnam Tobie mówić [emoji1]

Witam w takim razie w klubie chudzielców...
Ja zaszłam z synkiem przy wadze 48 (163 cm wzrostu) w wieku 35 a z córeczką przy wadze 49 w wieku 38 lat... Jak widać to jeszcze nie jest dramat - ani wiek ani waga...
U mnie chyba głowa przeszkadza najbardziej, ale to się wkrótce skończy bo zaczynam nowy biznes i nie będę miała czasu myśleć:rofl:
Nie odpuszczę dziadowi :( na wódę jest, na k...wy jest, a dla córki nie ma bo już duża? Jego nic nie obchodzi! Masakra. Jak pomyślę z kim zmarnowałam sobie życie to mam nerwy na siebie... :( ale chociaż mam Młodą. Może tylko ona jest mi dana od losu...
Tak trzymaj! Teraz jesteś tu gdzie jesteś dzięki temu, czym i kim byłaś... Ale przyszłość budujesz sama!!!

Witaj w klubie... u mnie dziewczynki nie widziały tatusia już pół roku... a ten mieszka w Holandii zarabia kokosy a na alimenty ma jak ja podróżę palcem...postanowienie na przyszły rok..odebrać mendzie prawa do dzieci..

A u mnie temp 37.8 i zero objawów na @

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
A jednak spotkałaś kogoś, z kim warto żyć, starać się i przeszłość zostawiłaś za sobą. Może rzeczywiście czas na definitywne cięcie?

No i witam nowe staraczki.

reklama
Witam w takim razie w klubie chudzielców...
Ja zaszłam z synkiem przy wadze 48 (163 cm wzrostu) w wieku 35 a z córeczką przy wadze 49 w wieku 38 lat... Jak widać to jeszcze nie jest dramat - ani wiek ani waga...
U mnie chyba głowa przeszkadza najbardziej, ale to się wkrótce skończy bo zaczynam nowy biznes i nie będę miała czasu myśleć:rofl:

Tak trzymaj! Teraz jesteś tu gdzie jesteś dzięki temu, czym i kim byłaś... Ale przyszłość budujesz sama!!!

A jednak spotkałaś kogoś, z kim warto żyć, starać się i przeszłość zostawiłaś za sobą. Może rzeczywiście czas na definitywne cięcie?

No i witam nowe staraczki.
A co to za nowy biznes? Zdradz nam rabka tajemnicy[emoji1]

Do góry