reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny ale mnie długo nie było na forum. Ostatnio byłam na staraczkach 2015 ale udało się od razu zajść a jak urodziłam synka to mnie wcięło na amen haha teraz pora pomału myśleć nad rodzeństwem hihi. Lux gratuluję ciąży. Ja testowałem w25 dniu cyklu i już była krecha ale miałam już i objawy ból brzucha parcie na mocz i piersi jak skały.
Witamy w gronie

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hej laski, mam disc naprawde, wysiadam, jade poznym popoudniem na ktg i modle sie o jakies skurcze, bo inaczej wysiade nerwowo :( wieczorem byly mcne skurcze, ale co 10-12 minut, ktore ustaly po kapieli, trwaly lacznie kolo dwoch godzin i to wszystko
Kochana dużo siły i wytrwałości [emoji1]

Cześć laski.
Ja zrobiłam dzisiaj test i biel. Taka biel że aż razi w oczy. Jutro ma być okres. I niech już przychodzi, bo przynajmniej człowiek będzie mógł zacząć nowy cykl, piąty. :-o

Oj Nimitii, człowiek chwyta się wszystkiego żeby tylko pomóc naturze w poczęciu... Niestety na nic kuźwa nie mamy wpływu... Ja teraz tracę cykle na leczenie torbieli. Ile ich będzie? Jeden, dwa, a może dziesięć i już po staraniach... Nie chcę urodzić będąc starą babą :( jestem zrozpaczona, nic mi się nie chce... Nawet słońce nie cieszy...
Ps. Zresztą właśnie jadę do komornika bo mój były "pan mąż" znudził się płaceniem i woli chlać... masakra!!!
O jejku to jest najgorsze.. jak były nie płaci.. najważniejszy alkohol reszta sie nie liczy skąd ja to znam..

reklama
Do góry