reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja to sobie tak myślę teraz bym zaszła z taką waga potem przytyłabym w ciąży masakra. Wieloryb :errr:
Zaczynam nie dietę a zdrowe odżywianie odrzucam słodycze ale nie przerywam starań. Może stara nie jestem ale niestety nie chce tego odwlekac. Chciałabym mieć przynajmniej dwojeczke ale będę szczęśliwa jak mnie Bóg obdarzy chociaż jednym zdrowym :biggrin2:
Trzymam kciuki! Super postanowienie :) odrzuć słodycze, słodkie napoje (łącznie z sokami), ogranicz produkty mączne i owoce i juz powinno byc widac różnice.

Tak w ogóle to witam się po świętach i witam nowe staraczki :-)

Miałam nadzieję, że jakieś dwie krechy zobaczę, a tutaj posłucha widzę... Szkodaa. Ja testuję w piątek i zobaczymy :-)

Stanęłam po świętach na wagę i jest źle. Przytyłam ponad kilogram :| czuję różnicę, wczoraj na kolacje już lekką sałatkę jadlam, trzeba się ogarnąć :p

qdkkx1hpzei65q7s.png
A ja raczej nic nie przytyłam wręcz przeciwnie, bo więcej jedzenia zwracałam niz przyjmowałam :D

U mnie 1dpo, zaczynam odliczanie do testowania...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
M2b słuchaj ja w pierwszej ciąży zaszłam od razu z wagą 116kg. Wiem ze lepiej być zdrową ale da się więc się nie załamój. Teraz np schudłam i nie umiem zajść w ciążę ;) to się różnie ma.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj Nimitii, człowiek chwyta się wszystkiego żeby tylko pomóc naturze w poczęciu... Niestety na nic kuźwa nie mamy wpływu... Ja teraz tracę cykle na leczenie torbieli. Ile ich będzie? Jeden, dwa, a może dziesięć i już po staraniach... Nie chcę urodzić będąc starą babą :( jestem zrozpaczona, nic mi się nie chce... Nawet słońce nie cieszy...
Ps. Zresztą właśnie jadę do komornika bo mój były "pan mąż" znudził się płaceniem i woli chlać... masakra!!!

Ja jestem z połowy grudnia i szczerze mówiąc nie wydaje mi się żeby była różnica między mną a znajomymi z początku roku, czy chodzi o naukę, wzrost czy cała resztę. Aczkolwiek ile ludzi tyle opinii

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

To zależy od dziecka, ja byłam z 31grudnia, i ani problemów z nauką.nie miałam (wręcz przeciwnie)- ani kompletnie żadnych problemów w kontaktach z dzieciakami :)
Jestem z zawodu nauczycielką i szczerze mówiąc ja te różnice widziałam... dzieci z końca roku, zwłaszcza na początku nauki wyraźnie odstają od reszty, mają trudności zwłaszcza z nadążeniem z funkcjami motorycznymi - po prostu ciało jest młodsze... no i emocjonalnie też gorzej sobie radzą. zawsze szkoda mi było tych maluszków, które jeszcze bardzo za mamą tęsknią

Trzymam kciuki! Super postanowienie :) odrzuć słodycze, słodkie napoje (łącznie z sokami), ogranicz produkty mączne i owoce i juz powinno byc widac różnice.

A ja raczej nic nie przytyłam wręcz przeciwnie, bo więcej jedzenia zwracałam niz przyjmowałam :D

Bertha czyżby to było to ??? :)

Napewno wszytko dobrze robicie ale Ciężko powiedzieć czemu nie wychodzi,nam przy pierwszym dziecku udało się przy 2cs a teraz 7 przed nami.
Poradzimy sobie [emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem z zawodu nauczycielką i szczerze mówiąc ja te różnice widziałam... dzieci z końca roku, zwłaszcza na początku nauki wyraźnie odstają od reszty, mają trudności zwłaszcza z nadążeniem z funkcjami motorycznymi - po prostu ciało jest młodsze... no i emocjonalnie też gorzej sobie radzą. zawsze szkoda mi było tych maluszków, które jeszcze bardzo za mamą tęsknią
Tak jak mówię, to zależy od dziecka...:) ja byłam jedną z lepszych uczennic i kontakty też miałam super :) moja siostra z listopada i to samo :) także pewnie różnie to bywa

Oj Nimitii, człowiek chwyta się wszystkiego żeby tylko pomóc naturze w poczęciu... Niestety na nic kuźwa nie mamy wpływu... Ja teraz tracę cykle na leczenie torbieli. Ile ich będzie? Jeden, dwa, a może dziesięć i już po staraniach... Nie chcę urodzić będąc starą babą :( jestem zrozpaczona, nic mi się nie chce... Nawet słońce nie cieszy...
Ps. Zresztą właśnie jadę do komornika bo mój były "pan mąż" znudził się płaceniem i woli chlać... masakra!!!
jedz jedz, jak komornik wejdzie mu na pensje to kaska bedzie wplywac regularnie, nie daj sie!

To za wcześnie testujemy. Tydzień przed okresem na bank biel zobaczysz. Nigdy nie testuj przed okresem. Ja się Teraz nacxytalam o ciałach biochemicznych i teraz będę testować tydzień po terminie. Okres się może zawsze przesunąć i lepiej sobie zaoszczędzić nerwów.
Bardzo dobre słowa [emoji1] Ale weź tu czekaj teraz tu tydzień jak na szpilkach

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry