reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

LUX takie uroki końcówki ciąży niestety. Nie znam nikogo kto by tryskał humorem i energia w 40tc. Trzeba to po prostu przejść. Jesteś już tak blisko ;) jak urodzisz to zapomnisz o tych wszystkich niewygodach :) Hormony, euforia, duma... jejku! To były piękne emocje :D trzymaj się Kochana! [emoji8]
Omg! Widzę słońce!!!! [emoji295]️ nie wiem jak Wy, ale ja jestem letnia kobieta i bez słońca i ciepła wpadam w deprechę i "nicmisieniechciejstwo" [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
doczekac sie tego smyka mojego nie moge, tak bardzo chcialabym go juz przytulic :)

reklama
M2b słuchaj ja w pierwszej ciąży zaszłam od razu z wagą 116kg. Wiem ze lepiej być zdrową ale da się więc się nie załamój. Teraz np schudłam i nie umiem zajść w ciążę ;) to się różnie ma.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to sobie tak myślę teraz bym zaszła z taką waga potem przytyłabym w ciąży masakra. Wieloryb :errr:
Zaczynam nie dietę a zdrowe odżywianie odrzucam słodycze ale nie przerywam starań. Może stara nie jestem ale niestety nie chce tego odwlekac. Chciałabym mieć przynajmniej dwojeczke ale będę szczęśliwa jak mnie Bóg obdarzy chociaż jednym zdrowym :biggrin2:

Ja jestem z połowy grudnia i szczerze mówiąc nie wydaje mi się żeby była różnica między mną a znajomymi z początku roku, czy chodzi o naukę, wzrost czy cała resztę. Aczkolwiek ile ludzi tyle opinii

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Różnice są w pierwszych latach, później się to zaciera :-) mój syn jest z października i w pierwszych latach przedszkola była widoczna różnica.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Tak w ogóle to witam się po świętach i witam nowe staraczki :-)

Miałam nadzieję, że jakieś dwie krechy zobaczę, a tutaj posłucha widzę... Szkodaa. Ja testuję w piątek i zobaczymy :-)

Stanęłam po świętach na wagę i jest źle. Przytyłam ponad kilogram :| czuję różnicę, wczoraj na kolacje już lekką sałatkę jadlam, trzeba się ogarnąć :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

Mam syna
Mój syn jest z grudnia 29, chodzi teraz do pierwszej klasy ... dzieci z pierwszej połowy roku a on to ''niebo do ziemi'' i nikt mi nie powie, że nie widać różnicy. Bo poszedł we wrześniu jako 6-latek. I takich dzieci jest bardzo dużo ...mogłabym poemat na ten temat napisać.
Słuch fonematyczny rozwija się u niego później -czytanie - różnicowanie dźwięków mowy - głoskowanie.
Sprawność manualna ręki - pisanie
Dojrzałość emocjonalna i społeczna.
Itd.

Luxia kochana, sprawę mam - wysłałam Ci PW :)
Mam syna Z 16-tego grudnia, i widać różnice między nim a dziećmi z pierwszej połowy roku,może teraz coraz mniej bo ma juz 9lat ale różnica jest.

Miałam nadzieję, że jakieś dwie krechy zobaczę, a tutaj posłucha widzę... Szkodaa. Ja testuję w piątek i zobaczymy :-)

Stanęłam po świętach na wagę i jest źle. Przytyłam ponad kilogram :| czuję różnicę, wczoraj na kolacje już lekką sałatkę jadlam, trzeba się ogarnąć :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ja tez testuje w piątek [emoji6]
Co prawda wielkiej nadziei nie mam ale co tam, zatestuje i zobaczymy a nóż coś sie trafi [emoji16]
Na kolejny jednak cykl sie nastawiam, zakupiłam termometr OWULACYJNY i testy owulacyjne.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

qdkkx1hpzei65q7s.png
I ja dziś to samo.....wyciągnęłam wagę a tu baterie kaputt :) może i lepiej dla mojego samopoczucia :D

reklama
ja wiem kiedy testować bo mierze temp i widze czy jest sens czy nie jak spada to nie testuje a jak się utrzymuje to testuje ale tez najwcześniej testowałam w 26 dc
u mnie chyba owu się zbliża

Do góry