reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witajcie po Swietach,
Nessi, piękna kreska, żaden tam cień cienia, pięknie ja widac nie martw sie.
Leeleeth, dobrze wyglada wykres póki co, ile Ci zostało do terminu @?
Lux, mam przeczucie ze bedzie noworoczny smyk[emoji16] wiem, ze Ci ciezko, ale Tak Czy siak zegnaj sie po malu z brzuszkiem, bo zaraz go nie bedzie[emoji846]

Dziewczyny, jak mi apka wylicza 4tydzien, 4 dzien ciazy tzn ze jestem w piatym tygodniu, Tak? Dobrze pamietam? Czyli w czwartek zaczne 6 tydzien?[emoji848]
Usg mam wyznaczone na 12 stycznia, w dniu w którym rozpocznę 8 tydzień wiec nie ma bata, wszystko musi być pięknie widac. Chciała mnie umówić na pierwszy tydzień stycznia ale poprosiłam o drugi bo chce mieć 100% pewność, ze to czas na podglądanie.
W pierwszej ciazy sie na tym troche przejechałam bo poszłam za wczesnie, serduszka nie było i mialam dwa tyg stresu[emoji849]

Podczytuje cały czas, tylko czasu nie mam na pisanie bo mam w pracy najgorętszy chyba okres w roku a chodzę jak snieta ryba i spalabym na stojąco jakbym mogła.

Ahaaaaa, zapomniałabym!! Paraplu, wczoraj w skrzynce czekała na mnie piękna karteczka, Dziekuje!![emoji8][emoji8][emoji8]
Jak sie miewasz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
tak dobrze wyliczasz te tygodnie :)

Nie powinien być dzisiaj test mocny ?
Zobacz załącznik 789124
Jakoś kiepsko to czuję ...
Nessi, skarbie kochany... Ty się nie masz teraz martwić tylko cieszyć....
Jest proste rozwiązanie - wręcz matematyczne. Beta i po 48 h druga. I będziesz wiedzieć, że ciąża rozwija się prawidłowo. Ja jestem pewna, że jest dobrze, ale nie dziwię się, że się martwisz, więc zrób tę betę i będziesz spokojniejsza...

magoo Nie będę robić bety, bo w poprzedniej ciąży moja beta rosła prawidłowo nawet po tym jak zarodek obumarł. Jak szłam na zabieg pomimo, że od dwóch tygodni chodziłam z martwą ciążą to bete miałam pawidłową 30 000 tyś jedn.I nadal by rosło, bo trofoblast nadal żył swoim życiem dalej. Wiem, że beta mnie nie uspokoi w takim wypadku. Póki co skupiam się na tym, że coś mnie boli, że brzuch ciągnie, - że coś się dzieje. Bo w poprzedniej objawów miałam niewiele...

magoo Nie będę robić bety, bo w poprzedniej ciąży moja beta rosła prawidłowo nawet po tym jak zarodek obumarł. Jak szłam na zabieg pomimo, że od dwóch tygodni chodziłam z martwą ciążą to bete miałam pawidłową 30 000 tyś jedn.I nadal by rosło, bo trofoblast nadal żył swoim życiem dalej. Wiem, że beta mnie nie uspokoi w takim wypadku. Póki co skupiam się na tym, że coś mnie boli, że brzuch ciągnie, - że coś się dzieje. Bo w poprzedniej objawów miałam niewiele...
No to już gorzej....
Nessi, nawet gdybyś zamartwiała się dzień i noc, leżała krzyżem w kościele, nie wychodziła od gina z gabinetu, albo siedziała całe dnie u wróżki - w zależności od tego, w co kto wierzy - nic nie zmienisz. Co ma być to będzie. Ty zrobiłaś co mogłaś, reszta w rękach Pana... Ja wierzę głęboko, że będzie dobrze. Gdybym mogła, to bym Cię teraz utuliła jak dziecko i powiedziała, że wszystko będzie dobrze... Na moje maluchy to działa...:yes:

O kurczę! Nie wiedziałam, ze tak może być. Myślałam, ze beta jest wyrocznia. Jak się można rozczarowac

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

NeSSi, a Ty teraz miałaś cykl stymulowany? Opowiesz co i jak? Mnie pewnie też coś takiego czeka, stąd ciekawość

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry