reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja już po testowaniu.. doszłam do wniosku że jeśli coś ma być to już będzie w końcu to 21dc...i oczywiście biel vizira... załamka....w końcu to 20 cykl starań...styczeń odpoczywam...nie mam już ochoty...liczyć... mierzyć..biegać po lekarzach... nadszedł czas na załamanie.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
A jak długie masz cykle? Niekoniecznie przed terminem @ musi cokolwiek wyjść. Czasem nawet tydzień po terminie nic dziewczynom nie wychodzi. Nie załamuj się kochana. Odpocznij sobie ale bez załaman tylko z nową energia.
Ja się biore za siebie. Muszę zrzucić 30kg! Przede wszystkim dla siebie. Chcę się czuć dobrze ze swoim ciałem. Dla dzieciątka przyszłego też bo w końcu nadwaga (otylosc) nie sprzyja ciąży :)

reklama
Ja już po testowaniu.. doszłam do wniosku że jeśli coś ma być to już będzie w końcu to 21dc...i oczywiście biel vizira... załamka....w końcu to 20 cykl starań...styczeń odpoczywam...nie mam już ochoty...liczyć... mierzyć..biegać po lekarzach... nadszedł czas na załamanie.

Chyba w 21dc niekoniecznie sikaniec wyjdzie, raczej na bank negatyw będzie, zrób ma spokojnie za pare dni,
Odpoczynek dobrze Ci zrobi, może łatwiej będzie zaskoczyć. Trzymam kciuki!!'

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O widzę tu kilka łodzianek [emoji3] ja obie ciążę prowadziłem u Perenc. I obu synów rodzilam w Madurowiczu. Teraz mieszkamy poza Łodzią i gdyby się udało to nie wiem do kogo bym chodziła. Pewnie znalazlabym kogoś bliżej- Pabianice lub Łask. Za to rodzic bym nie chciała w mniejszych szpitalach. Albo znowu Madurowicz albo może Medeor. Ech nie wiem czy to w ogóle będzie potrzebne a ja tu takie plany.....

Nessi kreska piękna!!! Głową do góry i nie zamartwiamy się. Przynajmniej staramy się. Chociaż wiem że to nie łatwe nawet w ciąży prawidłowej i nieobciazonej a co dopiero po stracie.

Eh jeszcze Was tu wszystkich nie kojarzę ale mam nadzieje ze się wciągne

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już test zakupiłam na jutro... zobaczymy.. [emoji57]

Na załamanie to może nie... może trochę smutku, ale do końca świata to jeszcze dość daleko więc załamywać się nie ma po co... za to odpuścić trochę - jak najbardziej...
trzymamy kciuki - jeszcze nie wszystko powiedziane

Marcia o Ty tez Łodzianka :) super. Tzn ja to taka trochę oszukana, bo osiedliłam się tutaj jakieś 9 lat temu :) i pokochałam to miasto. Marzy mi się mały domek pod Łodzią, ale to najwcześniej za 4-5 lat :) na razie spełniam marzenia prokreacyjne [emoji23]

Luna jak długie masz cykle? 21 dzień to naprawdę wcześnie na test.
Ale odpoczynek zawsze wskazany. Może zmiana otoczenia? Weekend z dała od domu?
Ja jestem z tych krótkich cyklów. Zazwyczaj 24-26 dni.

Syn zasypia, mąż pojechał na saunę, a ja mam czas na książkę [emoji433]

Marcia o Ty tez Łodzianka :) super. Tzn ja to taka trochę oszukana, bo osiedliłam się tutaj jakieś 9 lat temu :) i pokochałam to miasto. Marzy mi się mały domek pod Łodzią, ale to najwcześniej za 4-5 lat :) na razie spełniam marzenia prokreacyjne [emoji23]

Luna jak długie masz cykle? 21 dzień to naprawdę wcześnie na test.
Ale odpoczynek zawsze wskazany. Może zmiana otoczenia? Weekend z dała od domu?
Ja jestem z tych krótkich cyklów. Zazwyczaj 24-26 dni.

Syn zasypia, mąż pojechał na saunę, a ja mam czas na książkę [emoji433]

U mnie też dzieci śpią, wyrobiłam się i ogarnęłam mieszkanie, w szoku normalnie jestem. Nawet podłogi umyłam, teraz biorę się za książkę. Od wielu miesięcy czeka na swój wielki czas i oto moment nadszedł [emoji6]

Witajcie ;) podczytuje Was od jakis dwoch tygodni i zbieralam sie zeby sie odezwac:-) Od niedawna zaczelismy starania o drugie dzidzi... No i jakies dziwne przeczucia mialam ale w dniu @ nic test nie pokazal a dopiero kilka dni po. Druga kreska nie wyszla taka ciemna i tez sie zamartwiam:/
Nessi a kiedy mialas termin @?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj w gronie staraczek[emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny do mnie z rana przylazla @ i z takim bólem jakie miałam przed pierwsza ciąża bolesne.trochę się zdolowalam ale teraz myślę nowy cylk musi się kiedyś udać
Do mnie dziś też przyszła @.. Ale nie ma co się załamywać [emoji1] przecież warto poczekać.. to jedziemy na tym samym wózku [emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry