Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przysiegam, ze jak zobacze na tel, fb jeszcze jedno pytanie: urodzilas? to nie wyrobie kuzynce dowalilam, ze mecza mnie pytania codzienne i jak urodze to dam znac....
mam isc na ktg na dniach zeby zobaczyc czy sa skurcze ostatnie ktg dwa razy robione nic nie wykazalyDobrze, że my tylko tutaj pytamy hihi , lux teraz to już młody będzie siedział do końca pewnikiem. Na ktg nie chodzisz???
mam isc na ktg na dniach zeby zobaczyc czy sa skurcze ostatnie ktg dwa razy robione nic nie wykazaly
Aniu, a powiedz jak się tam dostałaś? Skierowanie od gina? I gdzie to, w matce polce?Informacja o postępach:
Termin wizyty w katedrze Andrologii i Endokrynologii Płodności 25 stycznia 8:30
Skierowanie od internisty na NFZ, powód kiepskie wyniki badania nasienia ul SterlingaAniu, a powiedz jak się tam dostałaś? Skierowanie od gina? I gdzie to, w matce polce?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co ja myślałam, żeby się tam udać jeśli będę musiała wykonać diagnostykę pod to pcos. Badań od groma, jak zaliczyłam prywatnie to wyszłoby ponad 500zl. Zobaczę w czwartek co mi powie ta ginka nowa i wtedy będę działać.Skierowanie od internisty, powód kiepskie wyniki badania nasienia ul Sterlinga
A też się wybierasz? Tam ponoć leczone są pary. Zobaczymy, spróbować zawsze warto.
Też masz PCOS? Masakra... ja dodatkowo niedoczynność i HashimotoWiesz co ja myślałam, żeby się tam udać jeśli będę musiała wykonać diagnostykę pod to pcos. Badań od groma, jak zaliczyłam prywatnie to wyszłoby ponad 500zl. Zobaczę w czwartek co mi powie ta ginka nowa i wtedy będę działać.
Pewnie ze probujecie, zawsze to jakiś punkt zaczepienia
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom