to byloby zbyt piekne zeby bylo prawdziwe moje dziecko ewidentnie woli cieplo w brzuszku niz wychodzic na to zimnoLuxia, kurde ...wstałam z myślą, że już urodziłaś
reklama
ciesze sie tym, ze poki cos nikt mi nie placze bo spac i tak nie mogeI pomyśleć, że niedługo Tobie tak napiszemy...
Lux, czekamy... ale ciesz się tym ostatnim etapem, pamiętając, że już nigdy nie będziesz miała takiej taryfy ulgowej... w drugiej ciąży nie będzie "nie mam siły" bo Natan będzie potrzebował Ciebie niezależnie od tego, czy będziesz czuła się doskonale czy kiepsko... dlatego teraz korzystaj i ciesz się wyjątkową pozycją... to jedyna możliwość...
M2b
Fanka BB :)
Zawsze poczekaj co najmniej do terminu @ po to żeby się nie rozczarowywac....Teraz mam 10 dpo. Niby okres mam dostać gdzieś za 3 dni, ale wydaje mi się że już jakich cień powinnien być jakby to była ciąża. Nawet nic nie czuje.
O pierwszą ciążę starałam się 3 cykle. O drugą 8, ale zakończyła się poronieniem. Diabli wiedzą co tym razem. .
A jeśli chodzi o testy to niektórym dopiero tydz po terminie niespodziewanego okresu wychodzi, więc kochana nie jest powiedziane, że 3 dni przed ci coś wyjdzie. Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła.
oczekiwanie
Basia ja też byłam taka egoistka, też tak planowalam, a teraz 5cs zaczynam. Wszystkie plany diabli wzięli.Cześć dziewczyny [emoji6] u mnie święta przebiegają spokojnie i mam to szczęście, że się nie narobie bo dzisiaj u teściów, a jutro jedziemy do mamy [emoji3] szkoda tylko, że tyle smakołyków mnie omija bo nadal trzymam dietę przez tą jelitówkę..
@ rozkręciła się u mnie na dobre.. brzuch boli [emoji30] dziewczyny jak to jest z tym czerwonym winem? Na co pomaga? [emoji12]
Wiecie co.. dzisiaj długo myślałam i powiem wam, że dostałam taki kubeł zimnej wody na głowę.. zaczynajac starania byłam pewna, że uda mi się od razu jak przy 1 dziecku.. wybierałam miesiące od którego zacząć bo marzyło mi się urodzić kwiecień-czerwiec.. nawet mężowi nie pozwoliłam wcześniej zaczynać bo myślałam, że to bedzie od razu a przecież jeszcze wczasy, wesele siostry itd.. planowałam płeć, nawet to kto mógłby mnie w pracy zastąpić w razie czego.. Wybieralam miesiące w których na pewno nie chce urodzić bo mi się nie podobają...Powiem wam z perspektywy czasu, że byłam strasznie głupia! Egoistyczna..
Teraz będzie to moj 6cs i martwię się dlaczego nam nie wychodzi ale moje myślenie jest inne.. chce po prostu zajść w ciąże i urodzić zdrowe dziecko.. nie ważne, w którym miesiącu, nie ważne jaka płeć.. pragnę tylko kolejnego maleństwa i rodzeństwa dla mojego syna [emoji3] przepraszam, że tak się rozpisałam ale chciałam Wam to napisać.. i dziękuje, że jesteście bo z Wami jest mi o wiele łatwiej [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
oczekiwanie
Dziewczyny mam pytanie chyba jak zawsze : co myślicie na temat implantacji i seksu w tym czasie ?
Jest napisane wprawdzie w internecie, żeby unikać seksu, a wy co myślicie na ten temat?
Przecież chyba jest wiele osób np. Które nie wiedza, a kochają sie ...
Moj gin nie zakazywal, zawsze mówi działać , później nam zabronił, ale na początku nie. No i mówił, że zawsze z zabezpieczeniem żeby nie przenieść jakiejś baterii.
bertha
Dziewczyny, smutno mi bo złapała mnie jelitówka w wigilie, po 24h minęło, a przeszło na mojego M wczoraj wieczorem.. a ja mam owu... ostatnie przytulanki były 3 dni temu... nie wiem czy dzisiaj da radę...
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Basia , ja dzisiaj robiłam test i niestety u mnie negatyw. To był 4 cykl starań.. i już nie wiem co jest grane że się nie udaje. Opadłam z sił. Mam chwilowo dość.
Chce mi się płakać.
Lui, powtórz test w dzień spodziewanej @ bo wydaje mi się, że teraz to trochę za wcześnie.. i głowa do góry [emoji6]
Dziewczyny, smutno mi bo złapała mnie jelitówka w wigilie, po 24h minęło, a przeszło na mojego M wczoraj wieczorem.. a ja mam owu... ostatnie przytulanki były 3 dni temu... nie wiem czy dzisiaj da radę...
Bertha, witaj w klubie.. czyli coś ostro panuje w powietrzu.. u mnie najpierw byłam ja, pózniej mąż, Tesc, a teraz szwagierka.. mały chyba tez ja przeszedł ale dużo lepiej bo tylko raz zwymiotował.. moze to przez to, że podaje mu cały czas Probiotyk i odpukać dużo słabiej przechodzi..
Moze M da dzisiaj radę.. jeżeli mina mu rewolucje żołądkowe to powinien znaleść na tyle sił [emoji6] chyba, że cały czas jest w ubikacji to bedzie problem.. nie wiem co stosujecie ale dla mnie zbawienna była odgazowana coca- cola !
Tak biały mlecznyDziewczyny czy po luteinie jest śluz mleczny? Trochę mnie to nie pokoi :-(
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Spark
Czemu piszecie, że bylyscie egoistkami?? Każdy ma prawo coś sobie planować i nie jest to egoistyczne...a to, że nie wyszło i teraz nie planujecie płci, miesiąca urodzenia itd. To bardziej dlatego, że nie chcecie tracić czasu/cyklu i to też zupełnie normalne! wiele dziewczyn tu nadal celuje np. W dziewczynkę, albo na chwilę odpuszcza bo początek ciąży miałaby na wakacjach a po co ma.się na.nich męczyć i ja to rozumiem. Nie miejcie się za egoistki, macie doo tego prawo aby coś planować i żeby coś Wam nie.pasowałoBasia ja też byłam taka egoistka, też tak planowalam, a teraz 5cs zaczynam. Wszystkie plany diabli wzięli.